Adventskalender kinderen

adventskalender kinderen 2022Adventskalender kinderen 2022 kopen? Of het nou om een jongen of een meisje gaat, wij hebben de leukste adventskalenders voor kinderen op een rijtje gezet. Verlicht de spanning bij kinderen met een leuke adventskalender voor kinderen. December is het maand van feestvieren en cadeautjes. Met Sinterklaas en Kerstmis in aantocht hebben kinderen afleiding nodig. Vroeger kregen we als kind een ‘doodgewone’ kerstkalender met chocolaatjes. Tegenwoordig worden de kalenders voor kinderen geproduceerd in verschillende vormen en maten. Achter ieder deurtje zit weer een nieuwe verrassing. Zowel voor jongens als meisjes zijn er leuke kind adventskalenders te vinden. Van auto’s tot Disney prinsessen en van Schleich boerderijdieren tot leuke LEGO-figuurtjes zitten verstopt in de adventskalender. Bekijk hier de kalenders en vind de beste adventskalender kinderen.

Adventskalender kinderen 2022:

Adventskalender voor kinderen

Adventskalender voor kinderen kopen? Het aanbod aan adventskalender 2022 kinderen is enorm groot. Wil jij dit jaar dat jouw zoon of dochter met een leuke kalender kan aftellen naar de feestdagen? Dan vind je op deze pagina een overzicht van alle kalenders die beschikbaar zijn. Tegenwoordig kun je heel wat verschillende adventskalenders voor kinderen vinden. Populaire tv-series, games en speelgoed krijgen al snel hun eigen kalender. Denk daarbij aan een Minecraft adventskalender of  de Paw Patrol adventskalender.

Wie aan de zoektocht naar een adventskalender begint, kan wel al snel verdwalen. Daarom is het handig om voordat je begint met het zoeken naar een kalender, alvast rekening te houden met een aantal zaken. Zo is het altijd goed om in je achterhoofd te houden voor wie je een adventskalender koopt. Is het een jongen of een meisje? Waar kijkt hij of zij graag naar op tv? Met welk speelgoed wordt er graag gespeeld en wordt hij of zij blij van eten? Ieder jaar verschijnen er namelijk adventskalenders in verschillende categorieën.

Soorten adventskalender 2022 kinderen

Het aanbod adventskalender kids is de laatste jaren flink uitgebreid. We scheiden de kalenders in vier categorieën. Zo kun je een categorie uitkiezen die goed bij jouw zoon of dochter past. De soorten adventskalender voor kinderen:

  • Speelgoed adventskalenders: De speelgoed adventskalenders doen het ieder jaar goed onder de kinderen. Met deze kalender start je op 1 december met het openen van een vakje en krijg je iedere dag een stukje speelgoed als cadeau. Denk bijvoorbeeld aan de Paw Patrol adventskalender, de LEGO adventskalender, de Playmobil adventskalender of de Cry Babies adventskalender.
  • Creatieve adventskalender: Tegenwoordig zijn er ook erg veel creatieve adventskalenders kinderen op de markt. Is jouw zoon of dochter een creatief type? Dan zijn daar verschillende kalenders voor beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een Hasbro klei kalender of de knutsel kalender van BIC.
  • Bouwpakket adventskalender: Onder jongens zijn ook de bouwpakketten razend populair. Zij vinden het vaak leuk om hun eigen speelgoed eerst zelf in elkaar te zetten. In dat kader kun je kiezen voor bestuurbare RC-auto’s, helikopters of de LEGO kalenders.
  • Eten adventskalender: Vroeger begon het allemaal met een chocolade adventskalender. Die zijn tegenwoordig ook nog volop beschikbaar. Zo heeft ieder chocolademerk tegenwoordig wel zijn eigen adventskalender. Daarnaast zijn er op het gebied van eten ook heel wat andere varianten bijgekomen. Denk bijvoorbeeld aan kalenders met snoep, chips en zelfs popcorn.
  • Beauty adventskalenders: Onder meisjes zijn de beauty adventskalenders razend populair. Ze kunnen natuurlijk meegenieten van bijvoorbeeld de Rituals adventskalender, maar daarnaast zijn er ook kalenders beschikbaar met een kinder thema. Denk daarbij aan de Miraculous adventskalender en de Lucky & Spirit adventskalender.

Adventskalender peuter

De laatste jaren zien we dat ook voor jonge kinderen steeds vaker adventskalenders beschikbaar komen. Bij de aanschaf van een adventskalender voor peuter, is het wel goed om rekening te houden met de minimum leeftijd van een adventskalender. Dat is vaak drie jaar. Denk voor een adventskalender peuter bijvoorbeeld aan een Vtech adventskalender of de Cry Babies adventskalender.

Adventskalender kleuter

Van een kleuter spreken we tussen de leeftijd van vier tot zes jaar. Ook in deze categorie kun je tegenwoordig steeds vaker adventskalenders vinden. Zo worden kleuters erg gelukkig van de Paw Patrol adventskalender die geschikt is voor kinderen vanaf drie jaar oud. Kies jij dit jaar voor een adventskalender kinderen?