Cry Babies adventskalender voor peuter en kleuter

De Cry Babies adventskalender is een uiterst leuk cadeau voor peuter en kleuter. Heb jij peuters of kleuters in huis? Dan is dit misschien wel de perfecte adventskalender om jouw zoon of dochter kennis te laten maken met het concept. Je start op 1 december met het openen van een vakje en haalt tot en met 24 december iedere dag een leuk cadeautje tevoorschijn. Uiteraard allemaal in het teken van Cry Babies. De kalender is te koop via Amazon*.

Bekijk de Cry Babies adventskalender op Amazon*

Cry Babies adventskalender

Cry Babies is super populair onder jonge kinderen. De super schattige baby’s hebben hun eigen serie waarin we ze allerlei avonturen beleven terwijl ze ondertussen de wereld verkennen. De baby’s hebben ook hun eigen speelgoed en onder meer de Cry Babies poppen zijn uiterst populair. Met hun blauwe ogen zijn de Cry Babies niet te missen. Met deze adventskalender, geschikt voor kinderen vanaf drie jaar oud, haal je een kalender in huis die volledig in het teken staat van de baby’s.

De Cry Babies Magic Tears adventskalender bevat één super schattige baby, een rendier, een kerstboom en een slee. Daarnaast zijn er allemaal extra items waarmee jouw baby kan spelen. Zo kun je hem schoentjes aantrekken, warm aankleden of skiën onderbinden. Zo haal je niet alleen iedere dag een cadeau tevoorschijn, maar kun je er ook echt mee spelen. Voor jonge kinderen is deze adventskalender dan ook een perfect cadeau.

Adventskalender voor peuters en kleuters

De Cry Babies adventskalender is perfect geschikt voor peuters en kleuters. De kalender is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar en ouder. Je kunt hem nu alvast kopen via Amazon*. Als je deze adventskalender absoluut niet wilt missen, wacht dan niet te lang met bestellen. De laatste jaren hebben we gemerkt dat adventskalenders binnen no time uitverkocht raken.

Bekijk de Cry Babies adventskalender op Amazon*

Cry Babies adventskalender inhoud

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!