Koffie adventskalender 2022

Koffie adventskalender 2022 kopen? Ook dit jaar zijn er weer volop adventskalenders met koffie beschikbaar. Drink jij graag een kopje koffie of ken jij iemand die geen dag zonder kan? Dan hebben wij voor jou de beste keuzes op een rijtje gezet. Koffie adventskalenders zijn de laatste jaren uiterst populair geworden.

Zo heb je diverse kalenders met koffiebonen, maar ook exemplaren met bijvoorbeeld koffiepads of capsules. Diverse grote koffiemerken zoals Nespresso, Tassimo en Nescafé hebben tegenwoordig hun eigen adventskalender met koffie. In dit artikel vind je een compleet overzicht van de koffie adventskalenders 2022.

Koffie adventskalender 2022

L'Or Espresso adventskalender

De L'OR Espresso adventskalender keert ook in 2022 terug. Deze kalender bevat 24 verschillende capsules met espresso & ristretto, lungo, decaffeinato, limited creation, single origin en sublime. Alle capsules zijn te gebruiken in Nespresso koffiemachines. Extra leuk is het feestelijke design waar bij deze L'OR adventskalender voor gekozen is. Ook de prijs van slechts 8,99 euro maakt hem geschikt voor iedere koffieliefhebber. Bestellen doe je via bol.com*.

Gemalen bonen adventskalender koffie

Op zoek naar een gemalen bonen koffie adventskalender? Ook die zijn gelukkig volop beschikbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze van Boxiland. Je start hiermee op 1 december met het openen van een vakje en haalt vervolgens iedere dag een koffiesmaak tevoorschijn. De laatste haal je op kerstavond uit de adventskalender. Deze koffie komt van over de hele wereld vandaan. Het is dan ook een leuke manier om verschillende koffie te ontdekken.Ga jij voor deze adventskalender koffie? Bestellen kan via Amazon*.

Nescafé Dolce Gusto adventskalender

De Nescafé Dolce Gusto Capsule-adventskalender is weer beschikbaar. Deze adventskalender heeft als slogan 24 Days of Coffee. Achter ieder deurtje vind je een heerlijke koffie-ervaring. De kalender bevat namelijk 24 verschillende capsules met zwarte koffie. Alle cupjes zijn bedoeld voor een Docle Gusto machine. De Nescafé Dolce Gusto Capsule adventskalender bestel je via bol.com*.

Koffie adventskalender van Roth

Ook Roth is dit jaar weer van de partij met een eigen koffie adventskalender. Deze kalender bevat verschillende soorten koffie met onder meer cappuccino en Latte Macchiato. In totaal zitten er 24 verrassingen in deze adventskalender verstopt. Ook zijn er kleine accessoires zoals een geurkaars toegevoegd aan de kalender. Je bestelt de Roth koffie adventskalender via Amazon*.

Nespresso koffie adventskalenders

Ben jij groot fan van koffie van Nespresso? Ook daar verschijnen ieder jaar verschillende adventskalenders voor. Deze exclusieve Cafféluxe Friends capsule adventskalender heeft achter ieder deurtje een verrassing voor de Nespresso-machine. Met deze Nespresso adventskalender kun je op een leuke manier aftellen naar de feestdagen. Je vindt oude favorieten, maar kunt ook meteen kennismaken met nieuwe capsules van Nespresso. Daarbij staat deze kalender natuurlijk volledig in Friends thema! De kalender bevat 24 capsules. Je bestelt de kalender via bol.com* of FoodWorld XL. Ook kun je denken aan de Café Royal adventskalender die je ook bestelt via bol.com*.

Koffiebonen adventskalender

Kies jij dit jaar liever voor een koffie adventskalender met bonen? Dan is gelukkig Barista Royal dit jaar van de partij. In deze kalender vind je verschillende zakjes met koffie bonen. Deze zijn afkomstig uit verschillende landen. Denk daarbij aan landen als Peru, Ethiopië, India, Brazilië, Mexico en Honduras. Vorig jaar waren de koffie adventskalenders ware bestsellers. Dit jaar zijn ze beschikbaar als hele bonen en gemalen bonen. Voor welke koffie adventskalender 2022 kies jij? Je bestelt deze via Amazon*.

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!