Rum adventskalender 2022

Rum adventskalender 2022 kopen? Dit jaar zijn er verschillende drank adventskalenders te koop, waaronder een aantal rum adventskalenders. Deze kalenders zijn alleen bedoeld voor volwassenen en laten je op een leuke manier aftellen naar de feestdagen. Zo zijn rum adventskalenders de ideale kans om kennis te maken met verschillende rum merken. Daarnaast is het natuurlijk ook een leuke verrassing voor voor wie al vaker rum drinkt. Veel mensen zijn op zoek naar een Bacardi adventskalender, maar helaas heeft het bedrijf (nog) geen eigen rum adventskalender uitgebracht. In dit artikel vertellen we je alles over de rum adventskalenders van 2022 die wél beschikbaar zijn. We nemen je mee naar de verschillende soorten, de prijs, de inhoud en waar je hem kunt kopen.

Vita Dulcis rum adventskalender 2022

Naast dat Vita Dulcis dit jaar een whisky adventskalender heeft uitgebracht, heeft het bedrijf ook een rum adventskalender gepresenteerd. Deze kalender bevat 24 verschillende flesjes rum van 20ml. Daarnaast krijg je een brochure meegeleverd waarin je meer te weten komt over de rum. Tot de rum-merken in de adventskalender behoren onder meer Villa Rica, Ron Zacapa, Koloa Kauai en Don Q Reserva.  De kalender is gevuld met in totaal 24 flesjes uit 21 verschillende landen. Tot die landen behoren onder meer Duitsland, Puerto Rico, Portugal, Australië, Mexico, Engeland en Spanje.De Vita Dulcis adventskalender is te koop via Amazon*.

Scotchbar rum adventskalenders 2022

Naast de Vita Dulcis adventskalender is er dit jaar ook de Scotchbar rum adventskalender. Ook in deze kalender zitten 24 flesjes rum verstopt uit verschillende landen. Denk aan Jamaica, Cuba, Trinidad & Tobago, Nicaragua, Venezuela en Brazilië. Daarnaast krijg je bij deze premium whisky adventskalender ook een brochure meegeleverd om meer te weten te komen over de geleverde flesjes. Met deze rum adventskalender start je op 1 december met aftellen en haal je op kerstavond het laatste flesje tevoorschijn. Of je er iedere dag één op drinkt of aan het einde van de kalender een proeverij houdt, bepaal je natuurlijk zelf. Je bestelt deze adventskalender gevuld met rum gewoon via Amazon*.

A.H. Riise adventskalender rum

A.H. Riise is in 2022 verantwoordelijk voor deze adventskalender rum die het design van een boek het meegekregen. Zodra je het boek openklapt, is het net alsof je naar een krant kijkt. In plaats daarvan gaat het om een kalender waarin 24 vakjes verstopt zitten. Deze rum adventskalender bevat ook 24 flesjes van 20ml. Alle flesjes zijn afkomstig van A.H. Riise, inclusief de veelgeprezen Non Plus Ultra Black Editions. Deze kalender bestel je via Amazon*.

24 Days of Rum

Ben je op zoek naar een rum adventskalender met luxe design? Dan is deze 24 Days of Rum een van onze favorieten. Deze luxe adventskalender klap je open waarna er 24 vakjes tevoorschijn komen. Daarin zitten 24 verschillende rum smaken verstopt, afkomstig van over de hele wereld. De inhoud van deze rum adventskalender wordt nog even geheim gehouden, maar het is in ieder geval een leuke manier om kennis te maken met verschillende soorten rum. Je bestelt deze adventskalender bij Amazon*. Let wel: De kalender wordt alleen verkocht aan mensen van 18 jaar of ouder.

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!