Nespresso adventskalender 2022

De Nespresso adventskalender 2022 is beschikbaar! En als je het ons vraagt, is hij lekkerder dan ooit. Je hebt dit jaar de keuze uit twee verschillende exemplaren. Zo is er eentje speciaal voor de reguliere Nespresso koffiemachine, maar heeft het merk ook een voor de Vertuo espressomachine op de markt gebracht. Hierdoor geniet jij van het lekkerste kopje koffie. Net als vorig jaar zijn de adventskalenders van Nespresso weer zeer geliefd. Bij ons vind je alles wat je moet weten over de Nespresso adventskalenders in 2022.

Bekijk de Nespresso adventskalenders

Geniet met de Nespresso adventskalender 2022

Met de Nespresso adventskalender is het iedere dag genieten! Je geniet hiermee niet alleen iedere dag van een kop koffie. Dankzij het ontwerp van de koffiekalender zijn ze ook nog eens mooi om neer te zetten. Hiervoor werkt Nespresso samen met ontwerpers. In 2021 had de Colombiaanse modeontwerpster Johanna Ortiz deze eer nog. Bordeaux rood voerde hier de boventoon, wat ervoor zorgde dat ze goed bij de decembermaand pasten.

Dit jaar is gekozen voor een samenwerking met Pierre Hermé. In Parijs staat Hermé bekend als chocolatier. De kleur rood hoort bij kerst en dat is dan ook een van de twee kleuren waarvoor is gekozen. De Nespresso Vertuo adventskalender is rood, terwijl de Original blauw is.

Wat zit er in de Nespresso adventskalender?

In de Nespresso adventskalender vind je maar liefst 24 koffie-verrassingen. Wat er precies inzit hangt af van de variant die je kiest. In 2022 kun je kiezen tussen:

  • Nespresso Original adventskalender
  • Nespresso Vertuo adventskalender

Meer weten over deze met Nespresso koffie gevulde adventskalenders? Lees dan verder!

Nespresso Original adventskalender

Adventskalender Nespresso
Adventskalender Nespresso

De Nespresso Original adventskalender is de donkerblauwe variant die het merk op de markt heeft gebracht. Het design geeft ons het gevoel van de gezelligheid in de avond. Wanneer je hem opent komen drie lagen tevoorschijn. Dit zijn lades die van elkaar af schuift. Hierin vind je een aantal van de populairste koffiecapsules van Nespresso. In totaal gaat het om 23 cups. 

Achter deurtje nummer 24 ligt bovendien nog een extra leuke verrassing op je te wachten. Dit betekent dat je vanaf 1 december in totaal 23 dagen lang geniet van een lekkere kop koffie. Je kunt hem bij het ontbijt, de lunch of het avondeten nemen. Extra leuk is dat er zelfs gekozen is voor een aantal limited edition smaken, speciaal voor de feestdagen.

Bekijk de Nespresso Original adventskalender

Nespresso Vertuo adventskalender

Nespresso Vertuo adventskalender 2022
Nespresso Vertuo adventskalender 2022

De Nespresso Vertuo adventskalender is de rode variant van dit jaar. Dankzij het luxe design met rode en gouden kleuren een ware eyecatcher. Deze is leuk om neer te zetten in de keuken of op het dressoir in de woonkamer. Net als de blauwe variant, telt ook deze koffie adventskalender 23 koffiecups en één speciale verrassing. Daarnaast is hij wederom gevuld met een paar speciale smaken die je normaal niet kunt kopen.

Bekijk de Nespresso Vertuo adventskalender

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een Nespresso adventskalender?

Met een Nespresso adventskalender tel je op een leuke manier af naar Kerstmis. Zo haal je van 1 tot en met 24 december iedere dag een koffiecup of andere leuke koffieverrassing tevoorschijn. Zijn alle vakjes open? Dan is het Kerstmis!

Hoe ziet de adventskalender Nespresso eruit?

Dit jaar is er gekozen voor twee verschillende Nespresso adventskalenders. De eerstgenoemde is de Original in de kleur blauw, de ander is de Vertuo variant in de kleur rood. Beide designs zijn lekker kerstig en misstaan niet in jouw interieur tijdens de feestdagen.

Welke koffie zit in de kalender?

De kalenders bevatten dit jaar maar liefst 23 verschillende koffie-smaken. Daarnaast vind je op kerstavond zelfs nog een extra verrassing. Tot de smaken behoren onder meer een aantal speciale feestdagen-smaken. Denk aan onder meer Barista Creations Caramel Cookie en Infiniment Gourmand Saveur Framboise.

Previous Post:

Next Post: