Adventskalender sale 2022

Een adventskalender met korting kopen kan in de adventskalender sale 2022. Wil jij dit jaar een goedkope adventskalender scoren? Dan ben je in dit artikel aan het juiste adres. Je kunt het ieder jaar zo gek maken als je zelf wilt als het gaat om adventskalenders. Je kunt voor een absolute luxe beauty adventskalender gaan die soms wel honderden euro's kost, maar kunt ook wachten tot een adventskalender in de sale terecht komt. In dit artikel vind je tot het eind van het jaar alle adventskalenders met korting. Daarnaast geven we je een aantal tips voor de adventskalender sale 2022.

Adventskalender Sale 2022

Adventskalender aanbieding

Wie een adventskalender met korting wil aanschaffen, doet er goed aan om er alvast vroeg bij te zijn. Zo hebben we de laatste jaren gemerkt dat adventskalenders na Sinterklaas al snel in de uitverkoop gaan. Ook in de maanden daarna kun je vaak nog flink wat leuke adventskalenders met korting scoren. Vanaf september worden vervolgens de nieuwe adventskalenders gepresenteerd. Vanaf dan is het wachten op een adventskalender sale die vaak in november plaatsvindt tijdens Black Friday. Met onderstaande lijst heb je de adventskalender aanbieding op een rijtje.

Adventskalender beauty sale

Only You beauty adventskalender

€28,99 nu voor €14,50

Yves Rocher Nieuwjaarskalender

€24,95 nu voor €19,95

Scento adventskalender

€59,99 nu voor €29,99

Clinique adventskalender

€93,70 nu voor €65,59

Douglas skincare adventskalender

€32,99 nu voor €21,44

Douglas Home Spa

€49,99 nu voor €32,49

Douglas mannen adventskalender

€32,99 nu voor €21,44

Douglas Beauty adventskalender

€32,99 nu voor €21,44

NYX adventskalender

€37,81 nu voor €24,57

Overige adventskalender sale

Livarno Houten adventskalender

Nu voor €6,99

Livarno LED-adventskalender

Nu voor €6,99

Adventskalender korting

Nog niet geslaagd in de adventskalender sale 2022? Niet getreurd, want de lijst met adventskalender korting zal de komende tijd iedere dag worden bijgewerkt. Daarnaast hebben we ook nog een aantal handige tips om rekening mee te houden:

  • Adventskalenders van voorgaande jaren scoor je soms met hoge korting. Verouderen doen ze niet, want aftellen naar Kerstmis gebeurt ieder jaar van 1 tot en met 24 december. Het is dan ook geen schande om een 'oudere' adventskalender aan te schaffen.
  • Een adventskalender kan eigenlijk altijd. Je hoeft hem niet per se te gebruiken om mee af te tellen naar Kerstmis, maar kunt hem ook gebruiken om af te tellen naar andere heugelijke momenten. Denk aan een vakantie, bruiloft of verjaardag.
  • Goedkope adventskalender gespot? Vergeet dan niet dat deze ook erg leuk is om cadeau te geven op Pakjesavond.
  • En als laatste tip: Wil je een adventskalender écht hebben? Wacht dan niet tot er een adventskalender aanbieding komt, want sommige adventskalenders zijn zo populair dat ze binnen no time zijn uitverkocht.

Veelgestelde vragen over de adventskalender sale 2022

Wij doen er alles aan om deze pagina up to date te houden. Het kan echter gebeuren dat een kortingsactie toch is verlopen. Neem gerust contact met ons op.

Ja, er zullen ongetwijfeld meer adventskalenders in de sale komen. Zo weten we nu al dat rond Black Friday bijna iedere winkel in Nederland meedoet met kortingen. Houd deze pagina dan ook goed in de gaten.

Meer adventskalenders

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!