Adventskalender sale 2022

Een adventskalender met korting kopen is tijdens de adventskalender sale 2022 wel heel voordelig. Zo kunnen de kortingen* oplopen tot liefst 50%. Bij ons vind je de leukste adventskalender tegen de scherpste prijs. Bekijk hieronder alle adventskalender aanbiedingen en koop direct met leuke korting in de uitverkoop. Wil jij nog een adventskalender in huis halen? Dan is dit jouw kans. Verschillende varianten koop je nu alvast met korting. Hieronder een overzicht van de adventskalenders die je vandaag met korting scoort. Dit overzicht wordt bijna dagelijks bijgewerkt. Zorg er dus voor dat je de outlet goed in de gaten houdt om niets te missen van artikelen in de adventskalender sale.

Adventskalender Sale 2022

Adventskalender aanbieding

Adventskalender beauty sale

Lookfantastic adventskalender

€115,- nu voor €105,-
Met code: LFADVENTPRESS

Dove & Axe adventskalender

€39,99 nu voor €29,95

NYX adventskalender

€37,81 nu voor €24,57

Douglas Home Spa

€49,99 nu voor €32,49

Douglas skincare adventskalender

€32,99 nu voor €21,44

Douglas Beauty adventskalender

€32,99 nu voor €21,44

Douglas mannen adventskalender

€32,99 nu voor €21,44

Overige adventskalender sale

€19,99
22 nieuw vanaf €19,99
Laatste prijsupdate: september 25, 2022 9:16 am
Amazon.nl
Laatste prijsupdate: september 25, 2022 9:16 am

Harry Potter adventskalender

€19,95
7 nieuw vanaf €19,95
2 tweedehands vanaf €16,19
Laatste prijsupdate: september 25, 2022 9:16 am
Amazon.nl
Laatste prijsupdate: september 25, 2022 9:16 am

Unicorn adventskalender

Adventskalender sale

Nog niet geslaagd in de adventskalender sale 2022? Niet getreurd, want de lijst met adventskalender korting zal de komende tijd dagelijks worden bijgewerkt. Daarnaast hebben we ook nog een aantal handige tips om rekening mee te houden:

  • Adventskalenders van voorgaande jaren scoor je soms met hoge korting. Verouderen doen ze niet, want aftellen naar Kerstmis gebeurt ieder jaar van 1 tot en met 24 december. Het is dan ook geen schande om een 'oudere' adventskalender aan te schaffen.
  • Een adventskalender kan eigenlijk altijd. Je hoeft hem niet per se te gebruiken om mee af te tellen naar Kerstmis, maar kunt hem ook gebruiken om af te tellen naar andere heugelijke momenten. Denk aan een vakantie, bruiloft of verjaardag.
  • Goedkope adventskalender gespot? Vergeet dan niet dat deze ook erg leuk is om cadeau te geven op Pakjesavond als Sinterklaas langskomt met zijn Pieten.
  • En als laatste tip: Wil je een adventskalender écht hebben? Wacht dan niet tot er een adventskalender aanbieding komt, want sommige adventskalenders zijn zo populair dat ze binnen no time zijn uitverkocht.

Adventskalender aanbieding

Is jouw favoriete adventskalender niet in de aanbieding? Niet getreurd. Wij zullen deze lijst de komende tijd dagelijks bijwerken. Zo verwachten we nog heel wat extra aanbiedingen met de komende dagen in aantocht. In november mogen we ons bijvoorbeeld verheugen op:

  • 11 november: Singles Day
  • 25 november: Black Friday
  • 28 november: Cyber Monday

*Kortingen kunnen fluctueren. Aan de weergegeven prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Veelgestelde vragen over de adventskalender sale 2022

Waarom zie ik de korting niet?

Wij doen er alles aan om deze pagina up to date te houden. Het kan echter gebeuren dat een kortingsactie toch is verlopen. Neem gerust contact met ons op.

Komen er meer adventskalenders in de sale?

Ja, er zullen ongetwijfeld meer adventskalenders in de sale komen. Zo weten we nu al dat rond Black Friday bijna iedere winkel in Nederland meedoet met kortingen. Houd deze pagina dan ook goed in de gaten.

Meer adventskalenders

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!