Adventskalender volwassenen

Adventskalender volwassenenAdventskalender volwassenen kopen? Ben jij voor een volwassenen op zoek naar een adventskalender? Dan vind je hier een compleet overzicht. Of je nu voor een man of een vrouw zoekt naar een kalender; op deze pagina vind je voor ieder wat wils. Want wat is nou leuker dan met een adventskalender aftellen naar de feestdagen. Start op 1 december met het openen van een vakje en haal je vanaf die dag iedere dag een leuk cadeautje tevoorschijn. Maar voordat je kunt starten, moet je natuurlijk wel een advent kalender hebben die goed bij je past. Wij helpen je graag mee in de zoektocht naar een adventskalender volwassenen 2023.

Adventskalender volwassenen 2023:

Adventskalender voor volwassenen zoeken

Wie op zoek gaat naar een adventskalender voor volwassenen, kan snel het overzicht verliezen. De laatste jaren hebben we namelijk gezien dat het aanbod aan adventskalenders flink is uitgebreid. Waar het ooit begon met een chocolade adventskalender, is er tegenwoordig steeds meer op de markt wat betreft adventskalenders. We helpen je dan ook graag een beetje in de zoektocht naar de perfecte advent kalender volwassenen.

De allereerste vraag die je jezelf moet stellen is: Voor wie zoek ik naar een adventskalender? Is dat voor een man of vrouw? Daarnaast is het goed om rekening te houden met waar hij of zij van houdt. Is zij graag met make-up bezig? Kijk dan eens naar een beauty adventskalender. Is hij een echte drankliefhebber? Denk dan eens een aan bier adventskalender. Je kunt het tegenwoordig bijna zo gek niet bedenken of er zijn wel adventskalenders van.

Verschillende soorten adventskalenders

Om je een beetje te helpen in de zoektocht, hebben we de verschillende soorten adventskalenders voor volwassenen op een rijtje gezet. De meeste adventskalenders zijn we onder te verdelen in een van onderstaande categorieën.

  • Beauty adventskalender: De meest populaire adventskalenders van dit moment, zijn de Beauty adventskalenders. Deze kalenders zijn de laatste jaren dan ook altijd binnen no time uitverkocht. Zowel voor mannen als voor vrouwen worden beauty adventskalenders gemaakt. Deze kunnen verschillende producten bevatten. Denk aan verzorgingsproducten of make-up. De meest bekende zijn de Rituals adventskalender en The Body Shop adventskalender.
  • Eten adventskalender: Vroeger begon het allemaal met een chocolade adventskalender, maar tegenwoordig zijn er heel wat eten adventskalenders op de markt. De laatste jaren zijn ook de chips en snoep adventskalenders erg populair geworden.
  • Drank adventskalender: Drank adventskalenders zijn ook een groot succes. Vooral de wijn adventskalenders en de bier adventskalenders doen het ieder jaar uitstekend. Daarnaast zijn er ook kalenders gevuld met whisky of non-alcoholische dranken zoals koffie en thee.
  • Adventskalenders voor verzamelaars: De decembermaand is ook altijd de ideale maand om je verzameling uit te breiden. Ben jij een echte collector? Dan kun je in december je lol op met bijvoorbeeld een Harry Potter adventskalender of Happy Socks adventskalender.
  • Creatieve adventskalenders: Houd je er meer van om creatief bezig te zijn? Dan zijn er ook adventskalenders voor de echte creatieveling. Zo verschijnen er ieder jaar verschillende bouwpakketten adventskalenders. Ook zijn er natuurlijk ieder jaar de LEGO adventskalenders.
  • Sieraden adventskalenders: Ook de adventskalenders met sieraden doen het goed. Deze kalenders worden steeds populairder en zijn ook uiterst geschikt voor volwassenen. Onder meer MyJewellery heeft een dergelijke kalender.
  • Erotische adventskalenders: Ieder jaar vliegen de erotische adventskalenders over de toonbank. Of je nu single bent of samen, deze kalenders komen altijd van pas om het spannender te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Easytoys adventskalender?

Adventskalender volwassenen kopen?

Heb je inmiddels een keuze kunnen maken of weet je in ieder geval in welke categorie je een kalender wilt kopen? Dan kun je nu de volgende stap zetten. Hier vind je een compleet overzicht van de adventskalenders volwassenen 2023.