Purelei adventskalender 2023

Toen ik de Purelei adventskalender 2023 voor het eerst zag, was ik meteen verkocht. De belofte van een Hawaïaans geïnspireerde kalender vol met prachtige sieraden klinkt als muziek in de oren. En ik moet toegeven: Purelei heeft een adventskalender neergezet waar je u tegen zegt.

Kun jij in aanloop naar Kerstmis wel wat glitter en glamour gebruiken? Dan is deze prachtige sieraden adventskalender van Purelei absoluut een aanrader. Met een knipoog naar de betoverende Hawaïaanse eilanden, is deze kalender een lust voor het oog. Zo wordt aftellen naar Kerstmis écht een feestje.

Bestel de Purelei adventskalender*

Review Purelei adventskalender 2023

Purelei is de laatste jaren een van de bekendste merken op het gebied van sieraden adventskalenders. Naast bijvoorbeeld Finaste brengt Purelei ieder jaar een prachtige kalender op de markt. Vorig jaar hadden we deze kalender zelf in huis en het was een feestje om iedere dag een vakje open te maken. De kwaliteit van de sieraden is top, elk stuk is uniek en prachtig ontworpen. De sieraden zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook comfortabel om te dragen.

Het materiaal voelt stevig en duurzaam aan, wat aangeeft dat ze zijn gemaakt om lang mee te gaan. De diversiteit in de stijlen van de sieraden zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is. Zo vind je minimalistische sieraden terug, maar ook varianten waarmee je een statement kunt maken. Daarnaast houdt Purelei rekening met kleur voorkeur. Zo kun je kiezen voor goud, rose gold en zilver, zodat de sieraden goed passen bij de collectie die je al hebt. Bovendien is dit jaar gekozen voor een Hawaïaans thema dat de kalender een vrolijke vibe geeft.

Adventskalender Purelei 2023
Adventskalender Purelei 2023

Pluspunten en minpunten

Pluspunten

 • ✅ Stijlvolle en unieke sieraden die makkelijk te combineren zijn.
 • ✅ Waterbestendige en duurzame sieraden, perfect voor dagelijks gebruik.
 • ✅ Je kunt zelf je favoriete kleur kiezen.

Minpunten

 • ❌ Redelijk prijzig.
 • ❌ Je kunt de sieraden niet zelf kiezen, dus het is een complete verrassing wat je krijgt.

Design

Purelei heeft met de adventskalender van 2023 een bijzonder pad bewandeld als het gaat om design. Gekozen is voor de kleur wit met hier en daar een vleugje rood, blauw en geel. Bij het openen van de kalender word je meteen begroet door de vijf centrale thema’s: Water, Fire, Earth, Air en Aloha. Het is duidelijk dat deze elementen niet alleen de inspiratie vormden voor de kalender zelf, maar ook voor de sieraden die erin verborgen zitten. Als je meer wilt weten over hoe deze thema’s in de sieraden zijn verwerkt, lees dan snel verder onder het kopje ‘Inhoud’.

Het grootste gedeelte van de schatten ligt verborgen in de ladekast van de kalender. Hier vind je iedere dag een nieuwe verrassing. Extra leuk vinden we dat Purelei gekozen heeft voor een Hawaïaans thema waardoor het in de 24 dagen voor Kerstmis voelt alsof je even in het paradijs terecht bent gekomen.

Inhoud

De adventskalender van Purelei bevat 24 verschillende sieraden. Deze zijn in verschillende thema’s onder verdeeld. Het gaat daarbij om: Earth, Air, Fire, Water en Aloha. De volledige inhoud ziet er als volgt uit:

Volledige inhoud:

 • 6 kettingen
 • 7 paar oorbellen
 • 4 armbanden
 • 3 ringen (maat is verstelbaar)
 • 2 bedeltjes
 • 1 oorklem
 • 1 enkelbandje
Purelei adventskalender inhoud rosegold zilver
Purelei adventskalender inhoud rosegold zilver

Beoordelingsscore

Gemiddeld cijfer:

➡️ Design:

➡️ Inhoud:

➡️ Prijs/kwaliteit:

Wij zijn dolenthousiast door deze exclusieve sieraden adventskalender. De Purelei adventskalender 2023 komt dan ook met een 4.4 door de beoordelingsscore heen. Het design en de inhoud scoren hoog, terwijl de prijs/kwaliteit verhouding ook goed is, ondanks de premium prijs. Je betaalt tenslotte 169,90 euro, terwijl de inhoud 785 euro zou kosten als je het los zou kopen. Daarbij scoort de kalender pluspunten door kopers te laten kiezen uit goud, rosegoud en zilver.

Conclusie

De Purelei adventskalender 2023 overtrof mijn verwachtingen. Ja, het is een investering, maar de kwaliteit en het unieke design van de sieraden maken het zeker de moeite waard. Het is een prachtige manier om af te tellen naar Kerstmis en tegelijkertijd je sieradencollectie uit te breiden. Daarbij heeft Purelei nog een leuk extraatje toegevoegd. Ben jij een van de gelukkige die een gouden ticket vindt? Zet je koffers dan maar alvast klaar want jij gaat samen met iemand naar keuze liefst zeven dagen naar Hawaii!

Haal de Purelei adventskalender 2023 in huis

Als je jezelf of een geliefde wilt trakteren op een unieke ervaring in de aanloop naar Kerstmis, dan is de Purelei adventskalender 2023 de perfecte keuze. Bestel hem nu en voeg een beetje Hawaiiaanse flair toe aan je feestdagen!

Bestel de Purelei adventskalender*

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!