Adventskalender mannen

Adventskalender mannen 2022 kopen? Ben jij voor jouw vriend, man of vader op zoek naar een geschikt cadeau, dan zijn adventskalenders een leuke verrassing. Maar hoe ziet de perfecte kalender eruit en hoe zoek je er één uit in het vele aanbod van tegenwoordig? Een adventskalender met chocolaatjes is misschien niet helemaal waar je naar op zoek bent. Daarom vind je hier een overzicht van leuke adventskalenders die jij aan een man cadeau kunt doen. Maar je kunt ze natuurlijk ook stiekem jezelf als cadeau geven.  Scroll naar beneden voor een compleet overzicht van de adventskalender mannen 2022.

Adventskalender mannen 2022

Adventskalender voor mannen zoeken

De laatste jaren zijn adventskalenders voor mannen ontzettend populair geworden. In dat kader vind je tegenwoordig dan ook heel wat verschillende adventskalender voor mannen. Door het grote aanbod kan het echter lastig zijn om een geschikte kalender te vinden. We helpen je dan ook graag een handje.

De eerste stap in de zoektocht is alvast bedenken voor wie je een kalender zoekt. Is het voor jezelf, je partner, je vader of een vriend voor wie je een adventskalender man zoekt? Denk dan eens goed na over wat hij leuk vindt. Is hij graag met zijn uiterlijk bezig? Houdt hij ervan om dingen in elkaar te zetten? Is het een echte drankliefhebber? Zodra je dat duidelijk hebt, heb je alvast iets om rekening mee te houden voor de mannen adventskalender.

Verschillende soorten adventskalenders

Adventskalender mannen zijn tegenwoordig in verschillende soorten en maten te koop. Kreeg je vroeger als kind mogelijk een chocolade adventskalender om mee af te tellen naar Kerstmis, kun je tegenwoordig ook kiezen voor bijvoorbeeld bier adventskalenders, heren adventskalender met verzorgingsproducten of LEGO kalenders.

  • Beauty adventskalenders heren: Verzorgingsproducten zijn niet alleen voor vrouwen belangrijk, ook voor mannen zijn er tegenwoordig steeds meer beauty adventskalenders op de markt. Dit jaar verwachten we onder meer van Douglas, ASOS en Mankind exclusieve beauty adventskalenders voor mannen.
  • Eten adventskalenders: De eerste eten adventskalenders waar we kennis mee maakten, waren die met chocolade erin. Vandaag de dag kun je ze in alle soorten en maten aantreffen. Denk aan adventskalenders met repen voor sporters of kalenders gevuld met snoep, kaas, drop of zelfs chips.
  • Drank adventskalenders: Onder de mannen doen de bier adventskalenders het ieder jaar ontzettend goed. Andere kalenders waar je aan kunt denken zijn de kalenders gevuld met wijn, whisky of non-alcoholische dranken als koffie en thee.
  • Bouwpakketten advent kalender: Ieder jaar worden er ook heel wat varianten aangekondigd in de vorm van bouwpakketten. Zo kunnen liefhebbers hun eigen auto of scooter in elkaar zetten of aan de slag met bijvoorbeeld LEGO adventskalenders.
  • Adventskalenders voor verzamelaars: Is de persoon voor wie jij een kalender zoekt een echte verzamelaar? Ook dan kun je tegenwoordig van alles vinden. Denk aan Harry Potter, de officiële Friends adventskalender of zelfs een Happy Socks adventskalender voor de sokken liefhebbers.

Adventskalenders voor mannen kopen?

Ben je er inmiddels over uit in welke categorie je het best kunt zoeken voor de man voor wie jij een adventskalender zoekt? Dan ben je klaar om tot kopen over te gaan. Hierboven vind je een compleet overzicht van de adventskalenders voor mannen die in 2022 beschikbaar zijn. Het overzicht wordt iedere dag voorzien van nieuwe kalenders. Kies jij dit jaar voor een adventskalender mannen?