Nutella adventskalender 2023

Maak kennis met de Nutella adventskalender 2023! Waarschijnlijk kennen we allemaal wel iemand die niet zonder chocoladepasta kan. Hoe leuk is het dat je hem of haar dit jaar kunt verrassen met een aftelkalender die volledig in het teken staat van Nutella. Extra leuk is dat je op de voorkant meteen ziet waar het in deze adventskalender allemaal om draait.

Maar wat mag je precies verwachten van de Nutella adventskalender 2023? We vertellen je in dit artikel alles over de prijs, de inhoud en waar je hem koopt. Wees er wel snel bij, want we gaan ervan uit dat deze kalender dit jaar zo populair is dat hij binnen de kortste keren is uitverkocht. Adventskalenders met eten zijn er namelijk niet veel en degene die er wel zijn, vliegen ieder jaar over de toonbank. Bestellen kan exclusief via de Duitse Amazon*. Vanuit daar wordt hij bezorgd in zowel Nederland als België. Ga jij voor de Nutella adventskalender?

Bekijk de Nutella kalender op Amazon*

Wat is een Nutella adventskalender?

Een Nutella adventskalender zien we dit jaar pas voor het eerst op de markt. Deze kalender is het best te omschrijven als een grote doos met het design van een Nutella-pot in kerstsferen. Daarnaast zie je aan zowel de voorkant als de achtergrond ook vakjes verstopt zitten. Het zijn er in totaal 24. Het is de bedoeling dat je vanaf 1 december iedere dag zo’n vakje opent. Het laatste vakje open je op kerstavond waarna je in 24 dagen op een heerlijke manier hebt afgeteld naar Kerstmis. In het geval van deze Ferrero Nutella adventskalender is dat dus met verschillende soorten Nutella chocoladepasta’s.

Adventskalender Nutella 2023
Adventskalender Nutella 2023

Wat zit erin?

De inhoud van de Nutella adventskalender bestaat niet uit 24 potten Nutella, maar wat mag je er dan wél van verwachten? In de 24 vakjes van deze kalender zitten heerlijke Nutella snacks verstopt. Het is dan ook het perfecte cadeau voor wie geen genoeg kan krijgen van al het lekkers van Nutella. Tot de inhoud behoren in ieder geval:

  • Mini verpakkingen van Nutella die geschikt zijn om één boterham mee te smeren.
  • Verpakkingen Nutella & Go. Dit zijn heerlijke hazelnootpasta’s met brooddippers om je vingers bij af te likken.
  • Nutella biscuits. Deze heerlijke koekjes bevatten een knapperige biscuit met daarin de unieke smaak van Nutella.
  • Nutella B-Ready. Deze krokante wafels hebben een vulling van je favoriete hazelnootpasta!

Dat Nutella ervoor gekozen heeft om zijn eigen adventskalender niet volledig te vullen met potten hazelnootpasta, maar ook heerlijke snacks is wat ons betreft een zeer goede keuze. Zo kun je meteen kennis maken met al het lekkers dat Nutella te bieden heeft. Daarnaast is het leuk dat er eens een andere aftelkalender met eten is in plaats van die met chocolade en snoep.

Nutella adventskalender 2023 inhoud
Nutella adventskalender 2023 inhoud

Waar is de Nutella adventskalender 2023 te koop?

Helaas zijn we de Nutella adventskalender in Nederland en België nog niet tegengekomen en we verwachten eigenlijk ook niet dat dat snel gaat veranderen. Dat betekent echter niet dat hij aan onze neus voorbij gaat. Deze exclusieve adventskalender van Nutella bestel namelijk eenvoudig online via de Duitse Amazon*.

De adviesprijs van de adventskalender ligt op de 29,99 euro. Door zijn populariteit kan de prijs zo nu en dan echter wat schommelen. Zie je de kalender in voorraad? Bestel hem dan meteen, want het zal niet lang duren tot deze kalender volledig is uitverkocht. Kies jij dit jaar voor de Nutella adventskalender 2023?

Bekijk de Nutella kalender op Amazon*

Veelgestelde vragen over de Nutella adventskalender

Wat zit er in de Nutella adventskalender 2023?

De Nutella adventskalender 2023 is gevuld met portie-verpakkingen Nutella en daarnaast heerlijke snacks van het merk. Denk aan de biscuits en de b-ready wafels.

Waar is de adventskalender te koop?

Helaas zijn we de adventskalender nog niet tegengekomen in Nederland en België. Gelukkig bestel je hem wel eenvoudig online via de Duitse Amazon*.

Wat kost de adventskalender?

De adviesprijs van de Nutella adventskalender ligt rond de 30 euro.