BBQ adventskalender

BBQ adventskalender kopen? Speciaal voor de barbecue zijn verschillende adventskalenders beschikbaar. Iedere barbecue adventskalender is gevuld met 24 lekkere verrassingen. Denk hierbij aan sausjes, maar ook aan kruiden. Heerlijk voor onder meer vlees, een zelfgemaakte aardappelsalade of lekker toetje. Hierdoor kun jij je van een culinaire kant laten zien.

Bekijk de BBQ adventkalender op Amazon*

Barbecue adventskalender

Deze barbecue kalenders zijn perfect voor iedereen die niet alleen in de zomer, maar ook in de winter graag wil barbecueën. Deze zoektocht kan lastig zijn, omdat voor barbecue liefhebbers nog niet heel veel kerstkalenders beschikbaar zijn. Hierom hebben we een aantal suggesties voor je. Deze tips hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. Zo vind je precies de BBQ adventskalender die bij jou past.

Het leuke aan de bbq adventskalender is dat je de inhoud natuurlijk niet alleen kunt gebruiken als de barbecue aan gaat. Je kunt het ook gebruiken bij het bereiden van een heerlijke maaltijd bij het kerstdiner of tijdens de gourmet. Je kunt in ieder geval op leuke wijze nieuwe kruiden uitproberen.

Premium BBQ & Grill kruiden adventskalender

In de categorie eten adventskalender is deze Premium BBQ & Grill kruiden adventskalender absoluut een van onze favoriete. Met een adventskalender tel je vanaf 1 december af naar Kerstmis. Met deze speciale barbecue variant betekent dat iedere dag een nieuw zakje kruiden. In totaal tref je 24 verschillende soorten kruiden aan waarmee je heerlijke gerechten op tafel zet. Extra leuk is dat je een speciale folder krijgt meegeleverd met recepten waarbij je de nieuwe kruiden kunt gebruiken. Deze folder is wel volledig in het Duits, maar dat mag de pret niet drukken.

De kalender bevat verschillende kruiden uit verschillende nationale keukens. We gaan natuurlijk niet de complete inhoud verraden, maar kunnen wel alvast een paar smaken verklappen. Denk bijvoorbeeld aan BBQ Beef Spice, Aioli Mix, Exotic Island Rub, Tzatziki Mix, Sweet BBQ Spice en Louisiana Rub. Deze exclusieve BBQ kruiden adventskalender scoor je dit jaar bij Amazon*.

 • Premium BBQ & Grill kruiden adventskalender met enkel hoogwaardige kwaliteit kruiden.
 • Kruiden uit verschillende nationale keukens met onder meer BBQ Beef Spice, Exotic Island Rub en Sweet BBQ Spice.
 • Geleverd met een receptenboekje zodat je jouw nieuwe kruiden meteen kunt uitproberen!

Bekijk de BBQ & Grill kruiden adventkalender op Amazon*

Premium BBQ Grill Kruiden adventskalender
Premium BBQ Grill Kruiden adventskalender

Barbecue kerstkalender

Ook een leuke variant is deze barbecue kerstkalender van Boxiland. Met deze kalender haal je een flinke doos in huis. Zo zijn de afmetingen 40 x 32 x 13cm. Het belangrijkste is echter de inhoud. In deze kalender vind je 24 dagen lang heerlijke specerijen in een zakje van 20 gram. Het is dan ook dé kalender voor wie graag aan het BBQ’en is of voor wie graag in de keuken staat om nieuwe gerechten uit te proberen.

Tot de kruiden in deze kalender behoren onder meer een aantal varianten uit de buitenlandse keuken. Deze limited edition aftelkalender waarbij en smaakexplosie wordt gegarandeerd bestel je eenvoudig online via Amazon*.

 • Limited edition barbecue kerstkalender met een gegarandeerde smaakexplosie.
 • Met naast bekende smaken ook een aantal kruiden uit de buitenlandse keuken.
 • Gevuld met in totaal 24 heerlijke specerijen in een zakje van 20 gram.

Bekijk de BBQ & Grill kruiden adventkalender op Amazon*

Barbecue kerstkalender
Barbecue kerstkalender

Roth Grill & BBQ advent

Roth lanceert ieder jaar onder meer een koffie adventskalender en een thee adventskalender. Dit jaar is het tijd voor de speciale kruiden adventskalender met specerijen voor grill en BBQ. De kalender is gevuld met in totaal 24 hoogwaardige kruiden waarmee je jouw eten een heerlijke smaak geeft. Het is dan ook de perfecte aftelkalender voor echte grillfans, hobbykoks een BBQ-liefhebbers.

Zodra je een vakje opent in deze kalender vind je niet alleen een zakje kruiden terug, maar ook meteen ideeën om de specerijen te kunnen gebruiken. Ook deze tips zijn helaas alleen beschikbaar in het Duits, maar Google Translate helpt je graag een handje mee. Tot de specerijen behoren onder meer garam masala, espana style, cafe de paris, citroenpeper en knoflookpeper. Bestellen kan via Amazon*.

 • Deze Roth Grill & BBQ advent is gevuld met enkel hoogwaardige kruiden.
 • Dé aftelkalender voor echte grillfans, hobbykoks en BBQ-liefhebbers.
 • Met specerijen zoals garam masala, cafe de paris, citroenpeper en espana style.

Bekijk de Roth Grill & BBQ advent op Amazon*

Roth Grill BBQ advent
Roth Grill BBQ advent

Chili & BBQ

Dit zijn geen kruiden, maar toch is dit een leuke adventskalender voor bij de BBQ. Deze Chili & BBQ aftelkalender is namelijk volledig gevuld met sauzen. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn sommige sauzen aardig pittig. Van mild tot hels luidt de omschrijving dan ook. Het is dan ook een leuke manier om kennis te maken met verschillende sauzen die het vlees van de barbecue net wat lekkerder maken. Aan wie durf jij deze pittige kerstkalender cadeau te doen? Je bestelt hem via Amazon*.

 • BBQ adventskalender met sauzen in de range van mild tot aan heel erg pittig.
 • Een leuke manier om kennis te maken met verschillende BBQ sauzen.
 • Sauzen zijn houdbaar tot juli 2024.

Bekijk de Chili & BBQ op Amazon*

Mexicaanse scherpe saus adventskalender

Een andere kalender met scherpe sauzen, is deze van Mexican Tears. Deze kalender is gevuld met 24 hersluitbare flesjes met pittige saus. De flesjes zijn 20ml en maken het zo mogelijk om samen met anderen te proeven. Al deze chili sauzen zitten verstopt in een groene doos vol kerstige versieringen. Durf jij het aan? Bestellen van deze kalender kan via Amazon*.

 • Deze Mexicaanse scherpe saus adventskalender maakt een BBQ een stuk uitdagender.
 • Gevuld met 24 hersluitbare flesjes van 20ml met pittige chilisaus in verschillende smaken.

Bekijk de Mexicaanse scherpe saus adventskalender op Amazon*

BBQ adventskalender sauzen en dips kruiden

Deze laatste adventskalender van Boxiland willen we jullie ook niet onthouden. Deze BBQ adventskalender is namelijk perfect om sauzen en dips mee te maken. In de kalender vind je namelijk biologische kruiden om jouw eigen sauzen en dips te maken. Zo kruid je niet alleen jouw vlees lekker, maar ga je ook nog eens aan de slag met jouw eigen sauzen. Deze adventskalender voor kruiden voor sauzen en dips bestel je eenvoudig online via Amazon*.

 • Deze speciale adventskalender van Boxiland bevat kruiden voor BBQ sauzen en dips.
 • Het perfecte cadeau voor hobbykoks en BBQ-liefhebbers.

Bekijk de BBQ sauzen en dips kruiden adventskalender op Amazon*

Barbecue adventskalender
Barbecue adventskalender

Veelgestelde vragen over de barbecue adventskalender

Vanaf wanneer zijn de barbecue adventskalenders te koop?

De barbecue adventskalenders zijn sinds september volop te koop. In dit artikel vind je de allerbeste op een rijtje.

Wat is de prijs van de BBQ adventskalender?

De prijzen van de BBQ adventskalender variëren flink. Doorgaans liggen de prijzen tussen de 35 en 60 euro.