Adventskalender Black Friday

Adventskalender Black Friday korting? Absoluut, ook voor wie graag een adventskalender met korting wil kopen kan tijdens Black Friday zijn slag slaan. Dit jaar vieren we Black Friday op vrijdag 25 november 2022. Wil jij echt geen enkele deal missen? Dan doe je er goed aan om al eerder even langs te komen op deze pagina. Tegenwoordig is Black Friday Week namelijk ook erg hip. Daardoor verschijnen er in de week voor Black Friday ook al heel wat aanbiedingen online. Zo kunnen winkeliers de aankopen spreiden.

Adventskalender Black Friday

Deze aanbiedingen zijn ideaal om alvast je aankopen te doen voor Sinterklaas en Kerstmis. Het is dan ook een uitgelezen mogelijkheid om last-minute inkopen te doen voor een adventskalender met korting. Daarnaast kun je ook alvast een adventskalender scoren voor bijvoorbeeld volgend jaar of om naar een verjaardag af te tellen. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van de adventskalender Black Friday kortingen.

Welke winkels doen mee aan adventskalender Black Friday?

Anno 2022 doet bijna iedere winkel mee aan Black Friday. Ook veel webwinkels die adventskalenders verkopen houden op Black Friday of in de week in aanloop naar 25 november 2022 al verschillende acties met hoge kortingen. Waar koop je nou de beste adventskalenders met korting? Hieronder vind je een overzicht van winkels die meedoen aan Black Friday 2022. Daarbij vind je meteen wat de kortingen precies inhouden en tot wanneer ze duren. Daarnaast hebben we een link toegevoegd waarmee je meteen bij de Black Friday deals terechtkomt. Sleep jij adventskalender Black Friday korting in de wacht?

Beste adventskalender aanbiedingen Black Friday

Zodra de Black Friday 2022 acties bekend zijn, vind je die hieronder. Voor nu een overzicht van de bedrijven waar we kortingen van verwachten.

Bol.com is ieder jaar van de partij met Black Friday acties. De laatste jaren maakte het bedrijf er een traditie van om niet één dag Black Friday te vieren, maar verschillende dagen op rij. Iedere dag staat een andere categorie centraal met extra acties. Ook een aantal adventskalenders worden met korting verkocht in de adventskalender sale 2022.

Amazon is inmiddels niet meer weg te denken uit Nederland. Ook deze webgigant zorgde vorig jaar weer voor een feestelijke Black Friday Week. Daarbij werd gesmeten met hoge kortingen. Soms tot wel 50 procent. Met naast adventskalenders ook korting op onder meer speelgoed en spellen.

Douglas ging ook al eerder van start met zijn Pre-Black Friday aanbiedingen. Daarbij scoorde je 25% korting op alles, waaronder dus ook op de adventskalenders. Een soortgelijke actie verwachten we ook in 2022.

Black Friday is ook op ICI Paris XL niet te missen. Vorig jaar werd Black Friday gevierd door verschillende acties. Iedere dag kwamen er kortingen bij. In 2022 verwachten we een soortgelijke actie.

Lookfantastic is ieder jaar de website voor beauty adventskalenders. Gelukkig stellen zij ons tijdens Black Friday dan ook nooit teleur. Ook dit jaar staan er weer mooie Black Friday kortingen op ons te wachten.

Beerwulf doet ieder jaar ook mee met Black Friday. Vorig jaar leverde dat bijvoorbeeld kortingen op op voordeelverpakkingen en bier voor the sub. Daarnaast was er ook korting op de bier adventskalender.

Wat kunnen we verwachten van Black Friday?

Wat er met Black Friday precies in de aanbieding komt, is ieder jaar weer een grote verrassing. Toch kunnen we na een aantal jaar Black Friday in Nederland meegemaakt te hebben wel concluderen dat de kortingen niet zo hoog zijn als in Amerika soms het geval is. Dat betekent echter niet dat Black Friday in Nederland oninteressant is. Vooral voor wie nog even wat lastminute inkopen wil doen, kan op Black Friday altijd terecht met hoge kortingen op elektronica en keukenproducten, maar ook op speelgoed en parfum.

Wat we de laatste jaren ook gemerkt hebben, is dat op Black Friday vaak korting wordt gegeven op adventskalenders. Let wel: Dat gaat alleen om de adventskalenders die op dat moment nog beschikbaar zijn. Zo zien we de laatste jaren dat vooral speelgoed, beauty en chocolade adventskalenders met korting verkocht worden. De vraag is dan ook of je het risico wil nemen om zolang te wachten. Onze tip is: Bestel op adventskalender Black Friday gewoon alvast een adventskalender met korting voor volgend jaar. Of gebruik hem om af te tellen naar een verjaardag of andere feestdag.

Ontstaan Black Friday

Black Friday is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. Het is daar de dag na Thanksgiving. Op die nationale feestdag wordt dank gezegd voor de oogst en voor allerlei andere goede dingen. Thanksgiving wordt ieder jaar gevierd op de vierde donderdag in november. De dag daarop hebben de meeste werknemers vrij en wordt gebruikt voor Black Friday. In Amerika levert dat vaak bizarre beelden op. Het is de dag waarop begonnen wordt met kerstaankopen. Om mensen meteen naar de winkels te trekken kunnen Amerikanen op Black Friday aan de slag hoge kortingen. Ook adventskalenders korting.

Black Friday Week

Tegenwoordig blijft het vaak niet alleen meer bij Black Friday. In plaats daarvan zien we tegenwoordig steeds vaker een Black Friday Week. Zo besloot bol.com vorig jaar acht dagen volop te stunten met prijzen, Douglas trok er vijf dagen voor uit en Amazon spande de kroon met zelfs tien dagen lang verschillende aanbiedingen. Ook dit jaar verwachten we verschillende Black Friday Week adventskalender aanbiedingen te zien. Op die manier kunnen winkeliers de drukte spreiden.

Cyber Monday

Heb je met Black Friday niets kunnen scoren? Niet getreurd! Ook Cyber Monday begint steeds populairder te worden. Deze dag vieren we dit jaar op maandag 28 november en staat erom bekend om online te kunnen shoppen met hoge kortingen. Cyber Monday vindt ieder jaar plaats na Black Friday en Thanksgiving en vindt dus alleen online plaats. Koop jij met korting? Volg dan hier alles over adventskalender Black Friday.