Adventskalender jongens

Adventskalender jongens 2022 vinden? Niet iedere jongen heeft dezelfde interesses, dus dat is soms moeilijk te bepalen. Waar de een al dol is op de ‘oude vertrouwde’ adventskalender vol met chocolade, gaat de ander het liefst voor de stoere Playmobil kalenders of de adventskalender waarmee hij een coole op afstand bestuurbare RC-auto kan bouwen. Of wat dacht je van de leuke LEGO adventskalenders? Voor kinderen zijn een groot aantal adventskalenders beschikbaar om in december af te tellen tot kerst. Benieuwd geworden? Bekijk dan hier de leukste adventskalenders voor jongens! Voor zowel jong als oud is een geschikte kalender te vinden! Kies jij dit jaar voor een adventskalender jongen?

Adventskalender jongens 2022:

Adventskalender voor jongens

Wil jij dit jaar een adventskalender voor een jongen kopen? Dan is het goed om als eerste in je achterhoofd te hebben voor wat voor jongen jij de kalender koopt. Het aanbod van advent kalender voor jongens is tenslotte zo groot, dat je al gauw het overzicht kwijtraakt. Is hij creatief? Denk dan bijvoorbeeld aan een klei kalender. Is hij dol op auto’s? Dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld een Hot Wheels of Cars adventskalender. Zet hij graag dingen in elkaar? Dan kun je altijd terecht bij een van de velen LEGO of Playmobil adventskalenders.

Daarnaast hebben we de laatste jaren gezien dat de eten adventskalenders ook ontzettend goed scoren onder kinderen. Is hij dol op snoep? Dan heb je bijvoorbeeld kalenders van Haribo of Chupa Chups. Is het meer een chips-eter? Dan kun je ook kiezen voor de kalender van Pringles. Daarnaast heeft tegenwoordig ook bijna ieder chocolademerk zijn eigen adventskalender.

Soorten adventskalender jongen

Gezien het aanbod van jongens adventskalenders in rap tempo wordt uitgebreid, is het goed om te weten wat voor soorten kalenders er allemaal beschikbaar zijn. De meest bekende anno 2022 is misschien wel de jongens adventskalender met speelgoed. Maar dat is tegenwoordig al lang niet meer de enige. De soorten adventskalenders voor jongens:

  • Speelgoed adventskalender: De speelgoed adventskalenders zijn uiterst populair om mee af te tellen naar de feestdagen. Je start op 1 december met het openen van een vakje en haalt iedere dag een leuk stukje speelgoed tevoorschijn. Denk daarbij aan de Paw Patrol adventskalender, de Schleich adventskalenders en de LEGO adventskalenders. Tegenwoordig zien we ook dat populaire games razendsnel een eigen adventskalender krijgen. Zo zou het ons niets verbazen als er dit jaar een adventskalender verschijnt van Minecraft of Fortnite.
  • Creatieve adventskalenders: Is jouw zoon meer een creatief type? Dan wordt hij ongetwijfeld gelukkig van een klei kalender of een knutsel kalender van BIC.
  • Stoere adventskalenders: Is jouw zoon graag in de weer met wat stoerdere speelgoed? Dan is daar ieder jaar ook voldoende aanbod voor. Denk bijvoorbeeld aan de stoere auto adventskalender van Hot Wheels of de Marvel adventskalender vol superhelden.
  • Bouwpakket adventskalenders: Niet alleen veel volwassenen, maar ook kinderen zijn dol op bouwpakketten. Jongens zetten graag hun eigen speelgoed in elkaar. Gelukkig zijn daarvoor onder meer bouwpakketten voor bestuurbare RC-auto’s en de LEGO kalenders beschikbaar.
  • Eten adventskalenders: Als kind kreeg je vroeger misschien wel eens een chocolade adventskalender. Dat is waar het mee begon, maar inmiddels zijn de adventskalenders ver doorontwikkeld. Wat dacht je van een kalender gevuld met eten? Denk bijvoorbeeld aan snoep, popcorn, chips of chocolade van een topmerk.

Adventskalender 2022 jongens kopen

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, zijn er heel veel verschillende adventskalenders voor jongens beschikbaar. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van de adventskalenders voor jongens die in 2022 te koop zijn. Het overzicht zal dagelijks worden bijgewerkt en aangevuld met nieuwe kalenders. Ga jij dit jaar voor een adventskalender jongens?