Balea adventskalender 2023

De Balea adventskalender 2023 is weer beschikbaar en wat is hij mooi! De adventskalender zit net als voorgaande jaren weer gevuld met de allerbeste producten voor jouw schoonheidsroutine. En het leukste? Balea heeft verschillende varianten beschikbaar. Zowel voor mannen als voor vrouwen is er een beauty adventskalender samengesteld. Alleen de verpakking is al prachtig. Dankzij de voorkant kom je al snel in de gezellige kerstsfeer.  Op deze pagina vind je meer informatie over elke Balea adventskalender 2023.

Bekijk de Balea aftelkalender op bol.com*

Wat is de Balea adventskalender?

De Balea adventskalender is een aftelkalender voor Kerstmis die in Duitsland bekender is dan in Nederland. Balea is namelijk het huismerk van de Duitse drogisterij DM. Wie weleens over de grens shopt, is de producten van het merk ongetwijfeld al eens tegengekomen. Ideaal aan de producten van Balea is dat ze van goede kwaliteit zijn en uiterst betaalbaar.

Voor zijn eigen adventskalender heeft DM 24 producten van Balea uitgezocht in de categorie huid- en lichaamsverzorging. Het resultaat is een goedkope adventskalender met 24 producten van het merk. Hierbij gaat het doorgaans om mini-uitvoeringen die voor deze kalender in een kerstjasje zijn gehesen. Dit jaar zijn er twee verschillende Balea adventskalenders te koop.

Welke DM adventskalender is er?

In 2023 heeft Balea gekozen voor twee verschillende adventskalenders. Het gaat om:

  • Balea vrouwen adventskalender – May Your Days Be Merry and Bright
  • Balea mannen adventskalender – Merry Christmas

Balea vrouwen adventskalender 2023

Voor iedereen die op zoek is naar een beauty kalender met verzorgingsproducten voor vrouwen kunnen wij de Balea vrouwen adventskalender van 2023 aanraden. Het is namelijk de ideale vrouwen adventskalender voor de perfecte schoonheidsroutine. Daarbij is het net als onder meer de Action adventskalender en de Only You adventskalender een van de best betaalbare adventskalenders.

Dit verwenpakket van Balea voor vrouwen zit dit jaar weer boordevol lekker ruikende cosmetica. Dit maakt de decembermaand nog leuker! Je geeft iemand een schoonheidspakket waarmee diegene 24 dagen lang een nieuw cadeautje kan openen. Of iemand opent alles in één keer en diegene heeft direct een volledige beauty-koffer gevuld. Het is de perfecte manier om eens een keer artikelen van Balea te testen.

De producent van schoonheidsartikelen is voornamelijk in Duitsland bekend, maar wint ook in Nederland steeds meer aan populariteit. Kies voor de Balea vrouwen adventskalender 2023 als jij je vrouw, moeder, vriendin of zus wilt verwennen. Of koop hem als cadeautje voor jezelf, dat is natuurlijk ook gewoon mogelijk (doe ik zelf stiekem ook).

Bekijk de Balea aftelkalender op bol.com*

DM adventskalender 2023
DM adventskalender 2023 voor vrouwen

Balea mannen adventskalender 2023

Ben je op zoek naar een schoonheidspakket voor mannen? In dat geval raden we je de Balea mannen adventskalender 2023 aan. Voor dit pakket heeft het merk een selectie gemaakt voor de beste verzorgingsproducten voor de man. Het gaat om een redelijk goedkope beauty adventskalender waarmee je in 24 dagen aftelt naar Kerstmis. De producten die in de vakjes verstopt zitten zijn – zoals je kunt verwachten van Balea – van hoge kwaliteit. 

De Balea mannen adventskalender is een leuk cadeau voor mannen in aantocht naar de feestdagen. Met de kalender start je op 1 december met het aftellen naar Kerstmis. Vervolgens haal je iedere dag een een verzorgingsproducten tevoorschijn. De allerlaatste verrassing haal je op kerstavond tevoorschijn. Met de Balea MEN advent kun je op een leuke manier kennismaken met de producten van Balea.

Bekijk de Balea aftelkalender op bol.com*

Adventskalender Balea mannen
Adventskalender Balea mannen

Adventskalender by DM

De Balea adventskalender is een populaire adventskalender die wordt aangeboden en samengesteld door DM, een bekende Duitse drogisterijketen. Deze adventskalender is speciaal ontworpen voor de kerstperiode en bevat verschillende schoonheidsverrassingen. De inhoud bestaat uit producten voor lichaamsverzorging en huidverzorging. Dit maakt hem niet alleen het perfecte cadeau voor vrouwen, maar ook voor mannen. De adventskalender bevat 24 vakjes, elk met een uniek product om de dagen tot Kerstmis te tellen.

Balea adventskalender kopen

De Balea adventskalender 2023 is afkomstig uit Duitsland. In de Duitse drogist DM is hij dan ook volop te koop. Wil je hem liever vanuit huis bestellen? Dan kan dat gelukkig ook. De Balea mannen en vrouwen adventskalender 2023 zijn te koop via zowel bol.com* en Amazon*. In beide gevallen wordt de kalender gewoon bij je thuisbezorgd. Kies jij dit jaar voor een Balea adventskalender?

Bekijk de Balea aftelkalender op bol.com*