Erotische adventskalender 2023

Erotische adventskalender 2023Erotische adventskalender 2023 kopen? Tegenwoordig zijn er steeds meer erotische adventskalenders te koop. Met deze kalenders tel je op een spannende manier af naar de feestdagen. Extra leuk aan de erotische adventskalenders is dat je deze samen met je partner kunt gebruiken om mee af te tellen naar de feestdagen. Daarnaast kun je ook als single genieten van een erotische adventskalender. Wil jij jezelf of je partner verwennen met een extra spannende adventskalender? Handig om te weten is dat deze kalenders zowel geschikt zijn voor mannen als voor vrouwen en door de grote bedrijven altijd uiterst discreet verzonden worden. Daarnaast hoef je ze natuurlijk niet per se te gebruiken om mee af te tellen naar Kerstmis. Ook een verjaardag of jubileum is een leuk moment voor een erotische aftelkalender. Bekijk hier de kalenders en vind de beste erotische adventskalender 2023.

Erotische adventskalender 2023:

Erotische adventskalenders

Erotische adventskalenders zijn de laatste jaren flink in populariteit gestegen. Het aanbod wordt dan ook ieder jaar groter. Voor volwassenen zijn erotische adventskalenders een van de leukste kalenders om mee af te tellen naar de feestdagen. Vooral omdat je deze zowel als single als samen met jouw partner kunt gebruiken. Met de erotische adventskalenders start je op 1 december met het openen van een vakje. Vanaf die dag haal je tot en met kerstavond iedere dag een spannende verrassing tevoorschijn. De kalenders zijn een leuke manier om kennis te maken met verschillende seksspeeltjes. Hieronder een overzicht van de verschillende erotische adventskalenders die beschikbaar zijn:

  • Adventskalender voor singles: De erotische adventskalenders van tegenwoordig zijn niet alleen geschikt voor koppels, maar ook voor singles. Willie heeft bijvoorbeeld twee verschillende kalenders uitgebracht: een die vooral bedoeld is voor singles en een die vooral bedoeld is voor koppels. Andere kalenders als die van EIS zijn geschikt voor zowel singles als koppels.
  • Adventskalender voor koppels: Ook voor koppels zijn er verschillende adventskalenders uitgebracht. In deze kalenders zitten onder meer softbondage om het extra spannend te maken in bed.

Inhoud erotiek adventskalender

De inhoud van de erotische adventskalender is uiteraard afhankelijk van de kalender die je koopt. Toch kunnen we wel een bepaalde lijn in de inhoud herkennen. Zo kiezen de meeste merken ervoor om verschillende seksspeeltjes toe te voegen aan de adventskalender. Deze zijn doorgaans geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Zo zien we regelmatig de dildo en vibrator voorbij komen. Daarnaast is de kalender ook vaak gevuld met softbondage artikelen als zweepjes en handboeien en verschillende verzorgingsproducten zoals glijmiddel en massageolie. In de erotische adventskalenders zitten ook regelmatig verschillende spannende spelletjes verstopt.

  • Seksspeeltjes zoals vibrator, dildo en cockring
  • Softbondage artikelen zoals zweepjes en handboeien
  • Verzorgingsproducten zoals glijmiddel en massageolie
  • Spannende spelletjes zoals kaarten en dobbelstenen

Wat kosten erotische adventskalenders?

De prijzen van de erotische adventskalender variëren flink. Zo is de goedkoopste erotische adventskalender al te koop voor een bedrag van 70 euro, maar kan de prijs oplopen tot zo’n 129 euro. De waarde van de inhoud ligt echter een stuk hoger. Zo mag je voor de waarde vaak eerder denken aan prijzen tussen de 300 en 500 euro. Daarom is een erotische adventskalender dan ook een leuke manier om kennis te maken met de verschillende erotische artikelen. Een extra tip: De erotische adventskalenders komen soms na de feestdagen met korting te koop. Houd de site dus ook na Kerstmis goed in de gaten.

Erotische adventskalender 2023 kopen

Wil jij dit jaar met een erotische adventskalender aftellen naar de feestdagen? Wacht dan niet te lang en bestel snel jouw favoriet online. De laatste jaren hebben we gemerkt dat de kalenders razendsnel waren uitverkocht. Kalenders die online worden besteld bij bijvoorbeeld Easytoys en Willie worden uiterst discreet verpakt. Zo weet niemand wat er in jouw pakketje zit. Ga jij dit jaar voor een erotische adventskalender 2023?