EIS Satisfyer adventskalender 2023

De EIS Satisfyer adventskalender 2023 staat garant voor spannende avonden in aanloop naar Kerstmis. De Satisfyer adventskalender is een van de meest populaire erotische adventskalenders van het jaar. Dat heeft de kalender vooral te danken aan zijn prijs, de Satisfyer speeltjes die erin verstopt zitten en de waarde van maar liefst 650 euro (!).

Wil jij dit jaar in je eentje of misschien zelfs wel samen met jouw partner genieten van een ontspannen adventsperiode? Dan is dat geen enkel probleem met de EIS Satisfyer adventskalender 2023. Je bestelt hem per direct bij bol.com voor de prijs van 69,95 euro. Later verwachten we hem ook te koop bij Kruidvat. Wacht echter niet te lang met bestellen, want vorig jaar vloog deze erotische adventskalender over de toonbank. Met dit artikel weet je binnen no time alles wat je moet weten over de Satisfyer adventskalender 2023.

Bekijk de EIS Deluxe adventskalender op bol.com*

EIS Satisfyer adventskalender 2023

De EIS Satisfyer adventskalender 2023 is verschenen. Voor wie nog nooit van deze adventskalender heeft gehoord, we praten je graag even bij. De Satisfyer speeltjes zijn tenslotte al jaren een groot succes en met name de Satisfyer Pro 2 is een erge bekende.

Deze Deluxe erotische adventskalender van EIS bevat twee exclusieve Satisfyer speeltjes. Het is dan ook dé adventskalender voor wie toch al een Satisfyer wilde aanschaffen en nu meteen kennis kan maken met heel wat meer opwindende verrassingen. Niet voor niets wordt deze adventskalender dan ook de EIS Satisfyer adventskalender 2023 genoemd.

EIS Satisfyer adventskalender
EIS Satisfyer adventskalender

Voor de spannende dagen voor Kerstmis

Deze satisfying adventskalender is de perfecte kerstkalender om je flink te ontspannen in aanloop naar Kerstmis. Maak de koude en donkere dagen voor kerstnet iets wanger met 24 intieme verrassingen. Die verrassingen zitten verstopt in een prachtige adventskalender. Op de voorkant van de kalender prijkt een grote sneeuwvlok. Zodra je de overdoos wegschuift, komt er een doos met 24 kleinere doosjes tevoorschijn.

De buitenkant van de EIS Satisfyer adventskalender heeft de kleur donkerblauw met goud gekregen. De doosjes waarin de cadeautjes verstopt zitten, zijn zwart, goud en blauw. Met zijn prachtige kleuren misstaat deze adventskalender tijdens Kerstmis niet eens in huis.

Satisfyer adventskalender 2023 inhoud

De Satisfyer adventskalender heeft ook dit jaar weer een inhoud om u tegen te zeggen. Niet voor niets gaat hij door het leven als Deluxe kerstkalender. Wat meteen opvalt is dat er niet één, maar liefst twee Satisfyer speeltjes verstopt zitten in de kalender. De eerste is de Satisfyer Cutie Heart waarbij je zelfs een eigen vibratieritme kunt instellen. De ander is een Satisfyer Masturbator Egg voor mannen. Daarmee is deze adventskalender voor volwassenen geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Ook de rest van de inhoud is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en zowel koppels als singles. Zo vind je onder meer een hele reeks andere speeltjes, sexy lingerie, massageoliën, een bondage en nog veel meer. De kalender is dan ook, net als de Easytoys adventskalender, extra leuk voor wie kennis wil maken met de nodige speeltjes voor in bed.

  • Ideaal als cadeau voor zowel mannen als vrouwen
  • Geschikt voor zowel koppels als singles
  • Totale waarde van liefst 600 euro, te koop voor nog geen 70 euro
  • Discreet verzonden
Satisfyer adventskalender 2023 inhoud
Satisfyer adventskalender 2023 inhoud

Adventskalender Satisfyer kopen

Wil jij de adventskalender Satisfyer kopen? Dan hebben we goed nieuws! Deze adventskalender Satisfy bestel je nu namelijk al bij bol.com. De kalender wordt daar verkocht voor de prijs van 69,95 euro. Daarmee bespaar je flink op de aanschaf van erotische speeltjes, want de inhoud heeft een waarde van maar liefst 600 euro.

We raden je ook aan om niet te lang te wachten met bestellen. Vorig jaar waren de erotische adventskalenders zo populair dat ze volledig uitverkocht raakten toen 1 december dichterbij kwam.

Bekijk de EIS Deluxe adventskalender op bol.com*

Wat is de Satisfyer adventskalender Kruidvat?

Wist jij dat de Satisfyer adventskalender ook verkocht wordt bij Kruidvat? Vorig jaar was de Kruidvat Satisfyer adventskalender tenslotte een groot succes en daarom verwachten we hem daar ook dit jaar weer terug. Naar verwachting zal het wel duren tot ergens in oktober of november tot de Satisfying adventskalender bij Kruidvat verschijnt. Wil jij de EIS Satisfyer adventskalender 2023 niet missen? Bestel hem dan voor de zekerheid alvast online bij bol.com.

Satisfyer adventskalender Kruidvat inhoud
Satisfyer adventskalender Kruidvat inhoud

EIS Premium adventskalender

Wil jij de ultieme erotische adventskalender aanschaffen? Dan is deze EIS Premium adventskalender ongetwijfeld iets voor jou. Deze exclusieve aftelkalender voor Kerstmis koop je nu voor een bedrag van 129,95 euro, terwijl de inhoud een waarde heeft van maar liefst 1.000 euro! Wat mag je dan zoal verwachten van de kalender? Nou, deze adventskalender van EIS bevat niet twee, maar vier Satisfyer speeltjes. Daarnaast bevat hij negen andere speeltjes, bondage-artikelen, massage-spullen en nog veel meer. De complete inhoud bekijk je hier.

Bekijk de EIS Premium adventskalender op bol.com*

EIS Premium adventskalender 2023
EIS Premium adventskalender 2023

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!