Drank adventskalender

Drank adventskalender 2023De drank adventskalender 2023 is altijd leuk om te openen. Ze zijn de laatste jaren dan ook steeds populairder geworden. Zowel de adventskalenders met alcohol, als de kalenders zonder alcohol vliegen over de toonbank. In de categorie van adventskalender met drank heb je een uitgebreide keuze.

Iedere adventskalender met drank bevat 24 lekkere cadeautjes. Achter ieder deurtje zit een verrassing op je te wachten. Dit maakt hem niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om als cadeau weg te geven. Op 1 december open je het eerste deurtje om vervolgens op kerstavond het laatste luikje te openen. Tot de absolute favorieten behoren de bier adventskalender en de wijn adventskalender, maar er is veel meer te vinden.

Hieronder vind je de beste drank adventskalenders 2023 op een rijtje.

Drank adventskalender 2023

Soorten drank adventskalenders

Als grootste website in adventskalenders van Nederland en België helpen we je graag bij het vinden van het beste cadeau. Wanneer je op zoek bent naar een drank adventskalender, ben je misschien op zoek naar drinken. Daarom vind je bij ons een compleet overzicht van zowel alcoholische als non-alcoholische dranken. Zo wordt je zoektocht weer net iets eenvoudiger.

Keuze in drank adventskalenders

  • Bier adventskalenders: Onder de drank adventskalenders zijn degene met bier het meest populair. Ieder jaar vliegen deze als warme broodjes over de toonbank en wij snappen wel waarom. Hiermee geniet je vanaf 1 december tot en met 24 december iedere dag van heerlijk speciaalbier. Makers van deze adventskalenders laten bier zelfs exclusief brouwen voor in de kalender. Een leuke manier dan ook om kennis te maken met verschillende smaken.
  • Wijn adventskalenders: Ben je meer van wijntjes? In dat geval is een kalender met wijn ideaal voor jou! Deze zitten gevuld met verschillende samples van wijnen. Hierdoor kun je 24 verschillende wijntjes proeven. Ook de wijn adventskalenders doen het uitstekend. Daarin wordt vaak onderscheid gemaakt tussen rode wijn, witte wijn en kalenders met zowel witte als rode wijn.
  • Sterke drank adventskalenders: Bij een sterke drank kalender moet je bijvoorbeeld denken aan een whiskey adventskalender. Omdat het een leuke manier is om kennis te maken met nieuwe smaken, doet ook de whisky adventskalender het ieder jaar goed. Ken jij iemand die dol is op rum? De rum adventskalender bevatten verschillende soorten rum.

Adventskalenders zonder alcohol

  • Koffie adventskalenders: Ken jij iemand die de hele dag koffie drinkt? Dan zijn er tegenwoordig heel wat koffie adventskalenders beschikbaar. Met onder meer Dolce Gusto en Nespresso
  • Thee adventskalenders: Thee adventskalenders doen het jaarlijks ook erg goed. Denk aan adventskalender van onder meer Pickwick, Lipton of Pukka.

Hoe werkt een adventskalender drank?

Een drank adventskalender werkt eigenlijk hetzelfde als andere <adventskalenders.Dat betekent dat je op 1 december start met het openen van een vakje. Daaruit haal je je eerste drankje tevoorschijn. Dat doe je in totaal 24 dagen op rij. Je laatste drankje haal je dan ook op 24 december tevoorschijn. Hoe je geniet van de adventskalender bepaal je uiteraard helemaal zelf. Drink je iedere dag de verrassing meteen op? Of houd je aan het einde van de aftelperiode een leuke proeverij met vrienden? Je bepaalt het helemaal zelf.

Drank adventskalender 2023 kopen

Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over de drank adventskalender 2023. Klik op een adventskalender waar jij geïnteresseerd in bent en kom alles te weten over de prijs en de inhoud te weten. Ook zit in het artikel meteen een link waar je de drank adventskalender kunt kopen.