Drank adventskalender

De drank adventskalender is de laatste jaren steeds populairder geworden. Zowel de adventskalenders met alcohol als de kalenders zonder alcohol vliegen over de toonbank. In de categorie drank adventskalender vind je zowel adventskalenders met alcohol als adventskalenders zonder alcohol. Deze kalenders zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Hieronder vind je de beste drank adventskalenders 2022 op een rijtje.

Drank adventskalender 2022

Welke drank adventskalenders zijn er beschikbaar?

Het aanbod adventskalenders breidt ieder jaar fors uit. Vroeger kreeg je van je ouders misschien wel een adventskalender met chocolade cadeau. Tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken of er is wel een adventskalender van beschikbaar. Onder volwassenen doen drank adventskalenders het ieder jaar goed. In deze categorie maken we onderscheid tussen verschillende drank adventskalenders:

  1. Non-alcoholische adventskalenders
  2. Alcoholische drank adventskalenders

Onder de eerste categorie behoren onder meer:

  • Koffie adventskalenders: Ken jij iemand die de hele dag koffie drinkt? Dan zijn er tegenwoordig heel wat koffie adventskalenders beschikbaar. Met onder meer Dolce Gusto en Nespresso
  • Thee adventskalenders: Thee adventskalenders doen het jaarlijks ook erg goed. Denk aan adventskalender van onder meer Pickwick, Lipton of Pukka.

Daarnaast zijn er ook volop drank adventskalenders beschikbaar met alcohol. Hieronder een overzicht:

  • Bier adventskalender: Bier adventskalenders zijn in de loop der jaren uiterst populair gevonden. Makers van deze adventskalenders laten bier exclusief brouwen voor in de kalender. Een leuke manier dan ook om kennis te maken met verschillende smaken.
  • Wijn adventskalender: Ook de wijn adventskalenders doen het uitstekend. Daarin wordt vaak onderscheid gemaakt tussen kalenders met rode wijn, kalenders met witte wijn en kalenders met zowel witte als rode wijn.
  • Whisky adventskalender: De whisky adventskalenders zijn adventskalenders met sterke drank. Omdat het een leuke manier is om kennis te maken met nieuwe smaken, doet ook de whisky adventskalender het ieder jaar goed.
  • Rum adventskalender: Ken jij iemand die dol is op rum? Deze adventskalenders bevatten verschillende soorten rum.

Hoe werkt een drank adventskalender?

Een drank adventskalender werkt eigenlijk hetzelfde als andere adventskalenders. Dat betekent dat je op 1 december start met het openen van een vakje. Daaruit haal je je eerste drankje tevoorschijn. Dat doe je in totaal 24 dagen op rij. Je laatste drankje haal je dan ook op 24 december tevoorschijn. Hoe je geniet van de adventskalender bepaal je uiteraard helemaal zelf. Drink je iedere dag de verrassing meteen op? Of houd je aan het einde van de aftelperiode een leuke proeverij met vrienden? Je bepaalt het helemaal zelf.

Drank adventskalender kopen

Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over drank adventskalenders. Klik op een adventskalender waar jij geïnteresseerd in bent en kom alles te weten over de prijs en de inhoud van de kalender te weten. Ook zit in het artikel meteen een link waar je de drank adventskalender kunt kopen.