Beer in a Box bier adventskalender 2023

Beer in a Box adventskalender 2023De Beer in a Box bier adventskalender 2023 is gepresenteerd. In 2021 maakten we voor het eerst kennis met de bier adventskalender van Beer in a Box en voor veel bier liefhebbers was de kennismaking een groot succes. De afgelopen twee jaar was de kalender dan ook volledig uitverkocht en nu is het bedrijf terug met twee exclusieve adventskalenders die je ook nog eens met extra veel korting aanschaft. Beer in a Box is aan de slag gegaan met alle feedback die het de afgelopen jaren heeft verzameld en is terug met twee bier adventskalenders. Het gaat om de Exclusieve Beer in a Box bier adventskalender 2023 en de Toegankelijke editie. In dit artikel vertellen we je alles over de Beer in a Box bier adventskalenders 2023.

Beer in a Box adventskalender 2023 korting

Exclusieve Editie

€159,- nu voor €129,-

Subtiele Editie

€95,- nu voor €82,-

Inhoud Beer in a Box adventskalender 2023

Beer in a Box is weer terug met zijn bier adventskalender voor 2023. Het is voor Beer in a Box het derde jaar met een eigen adventskalender. Het bedrijf heeft dan ook alle feedback verzamelt die het kreeg voor de eerste adventskalenders en heeft zijn nieuwe variant een flinke upgrade gegeven. Zo is de doos al lang niet saai meer en is er afscheid genomen van de chocolade adventskalender. In 2023 heeft Beer in a Box gekozen voor twee verschillende bier adventskalenders.

Deze zijn gevuld met liefst 25 verschillende biertjes van evenveel verschillende brouwerijen. Zeiden we nou 25? Ja, dat klopt! Beer in a Box verrast je namelijk met een gratis extra mystery beer. En laten we eerlijk zijn... Die komt altijd wel van pas. Deze aftelkalender voor Kerstmis biedt een leuke manier om kennis te maken met nieuw speciaalbier. Een aantal van de brouwerijen die mee hebben gewerkt aan de kalender, zijn vandeStreek, De Kromme Haring, Hopalaa! en Gebrouwen door Vrouwen. Achttien van de brouwerijen zijn dit jaar afkomstig uit Nederland. Daarnaast zijn er ook zes internationale brouwers gestrikt die hun bier exclusief uitbrengen in de bier adventskalender.

Toegankelijke adventskalender bier

De goedkoopste bier adventskalender 2023 van Beer in a Box is de Toegankelijke editie. Deze kalender is het perfecte cadeau voor wie wel eens bier drinkt, maar niet van zeer extreme smaken houdt. De kalender bevat dan ook 25 subtiele speciaalbieren afkomstig van 24 verschillende brouwerijen. De brouwerijen komen uit zowel Nederlands als het buitenland. Een aantal van de brouwerijen die je tegenkomt, zijn bijvoorbeeld De Toekomst, Lost Brouwerij, Two Chefs Brewing en Big Belly. In deze kalender staan vooral Blond, Tripel en Witbier centraal.

Maak op een leuke manier kennis met verschillende biersmaken en krijg zelfs nog iets extra. Naast dat je de kalender dit jaar geleverd krijgt in een prachtige doos, kun je ook nog eens rekenen op 24 videoboodschappen om meer te weten te komen over het speciaalbier. Let wel: De Beer in a Box adventskalenders zijn in een gelimiteerde oplage te koop. Bestel de Toegankelijke bier adventskalender 2023 nu dan ook snel voor 82 euro. De levering vindt vanaf november plaats.

Exclusive bier adventskalender

De Exclusive Editie is jaarlijks het pareltje van Beer in a Box. Ook dit jaar is deze adventskalender gevuld met 25 exclusieve biertjes die je nergens anders vindt. Hiervoor zijn 24 verschillende brouwers aan het werk gegaan. Dat levert je dus meteen 24 unieke check-ins op. Dat is niet het enige wat leuk gedaan is aan deze adventskalender. Beer in a Box heeft er zoveel aandacht aan besteed dat je ook iedere dag een videoboodschap krijgt. Zo geniet je optimaal van de dagelijkse verrassing. Ben jij onder de indruk geraakt van de Exclusieve editie? Wacht dan niet te lang en plaats nu je pre-order. Deze kalender komt tenslotte slechts beperkt beschikbaar!

Beer in a Box adventskalender 2023 korting

Beer in a Box bier adventskalenders 2023 kopen

Wil jij dit jaar kennis maken met een Beer in a Box adventskalender 2023? Bestel dan snel jouw persoonlijke voorkeur bij Beer in a Box. Vroegboekers bestellen deze bier adventskalender ook nog eens met hoge korting. Plaats nu je pre-order en ontvang de Exclusieve editie niet voor 159 euro, maar voor slechts  €129,-. Voor de Toegankelijke Editie betaal je nu slechts 82 euro. Voor welke Beer in a Box bier adventskalender 2023 kies jij?

Waarom kiezen voor Beer in a Box?

Beer in a Box is vrij nieuw op de markt voor bier adventskalenders. Na een succesvol eerste jaar, zijn wij groot fan van de bier adventskalenders en dat is niet zonder reden. Hieronder in het kort een aantal redenen waarom de bier adventskalenders van Beer in a Box een goede keuze zijn:

  • 24 speciaalbieren + 1 extra vanuit Nederland en het buitenland. Voor de Exclusieve editie zijn alle bieren exclusief gebrouwen voor de bier adventskalender van Beer in a Box!
  • 24 boodschappen van de brouwers om je de verhalen achter het biertje te vertellen.
  • Bijzonder design. Waar de doosvoorheen nog wel eens saai genoemd werd, gaat dat voor de doos van dit jaar niet op. De kalender beschikt over een unieke doos met daarop een aquarium afgebeeld. Zo vis jij iedere dag naar een nieuw biertje.
  • Ruimschoots op tijd in huis! Vanaf half november gratis bij je thuisbezorgd.
  • Hoge kortingen. Early birds worden beloond door Beer in a Box. Bestel jij de adventskalender nu al? Dan haal je hem met korting in huis. Hoe eerder je de kalender pre-ordert, hoe meer korting je krijgt.
  • Goede reviews. De Beer stelt nooit teleur en heeft niet voor niets een score van 4.7 op 5 sterren op Trustpilot. Daarbij staat Beer in a Box ook bekend om zijn bierpakketten.

Veelgestelde vragen over de Beer in a Box adventskalender

De exacte inhoud van de Beer in a Box adventskalenders is uiteraard nog strikt geheim, al kunnen we wel alvast een tipje van de sluier geven. Zo zitten in beide adventskalenders biertjes van 24 verschillende brouwerijen. In de Exclusieve Editie ben je er zeker van dat ze exclusief gebrouwen zijn voor deze kalender. De Toegankelijke editie heeft biertjes van deze 24 brouwerijen, maar dan met een subtielere smaak. Denk aan Blond, Tripel en witbier. In beide kalenders vind je ook een extra mystery bier!

Beer in a Box heeft voor zijn nieuwste adventskalenders een bont gezelschap uitgenodigd. Je vindt biertjes terug van de volgende brouwers uit binnen- en buitenland: vandeStreek (Utrecht), Kompaan Craft Beer (Den Haag), De Molen (Bodegraven), Floem (Appingedam), Gebrouwen door Vrouwen (Amsterdam), Crooked Spider (Wassenaar), Hooglander (Aarle-Rixtel), Van Moll Craft Beer (Eindhoven), Hoop (Zaandijk), Big Belly (Breda), Kaapse Brouwers (Rotterdam), Two Chefs Brewing (Amsterdam) Zuyd Craft (Maastricht), De Kromme Haring (Utrecht), Lost Brouwerij (Den Haag), Berging (Purmerend), De Toekomst (Fijnaart), Gooische Bierbrouwerij (Hilversum), Popihn (Frankrijk), Bevog (Oostenrijk), Hopalaa! (Letland), Fauve (Parijs), Lough Gill (Ierland) en La Lervig (Noorwegen),

De adventskalenders worden vanaf begin november 2023 verzonden. Zo heb je hem ruimschoots voor 1 december in huis.

De Exclusive adventskalender bevat 24 biertjes die exclusief voor de bier adventskalender zijn gebrouwd. Daarom is deze adventskalender ook wat duurder dan de Toegankelijke variant. Daarnaast vind je in de Toegankelijke adventskalender biertjes terug met een subtielere smaak. Denk aan Tripel, Blond en Witbier.

Goed nieuws! Verzendkosten rekent de Beer niet over zijn adventskalenders. Gratis verzending dus.