Beer in a Box bier adventskalender 2022

Beer in a Box bier adventskalender 2022De Beer in a Box bier adventskalender 2022 is gepresenteerd. In 2021 maakten we voor het eerst kennis met de bier adventskalender van Beer in a Box en voor veel bier liefhebbers was de kennismaking een groot succes. Nu is het bedrijf terug met twee exclusieve adventskalenders die je nu ook nog eens met extra veel korting aanschaft. Beer in a Box is aan de slag gegaan met alle feedback die het vorig jaar heeft gekregen en is terug met twee bier adventskalenders. Het gaat om de Exclusieve Beer in a Box bier adventskalender 2022 en de Subtiele editie. In dit artikel vertellen we je alles over de Beer in a Box bier adventskalenders 2022.

Beer in a Box adventskalender 2022 korting

Exclusieve Editie

€150,- nu voor €125,-

Subtiele Editie

€75- nu voor €69,-

Inhoud Beer in a Box adventskalender 2022

Beer in a Box is weer terug met zijn bier adventskalender voor 2022. Het is voor Beer in a Box het tweede jaar met een eigen adventskalender. Het bedrijf heeft dan ook alle feedback verzamelt die het kreeg voor de eerste adventskalender en heeft zijn tweede variant een flinke upgrade gegeven. Zo is de doos al lang niet saai meer en is er afscheid genomen van de chocolade adventskalender. In 2022 heeft Beer in a Box gekozen voor twee verschillende bier adventskalenders. Deze zijn gevuld met liefst 24 verschillende biertjes van evenveel verschillende brouwerijen. Het is dan ook een leuke manier om kennis te maken met nieuw speciaalbier. Achttien van de brouwerijen zijn dit jaar afkomstig uit Nederland. Daarnaast zijn er ook zes internationale brouwers geschikt die hun bier exclusief uitbrengen in de bier adventskalender.

Subtiele adventskalender bier

De goedkoopste bier adventskalender 2022 van Beer in a Box is de Subtiele editie. Deze kalender is het perfecte cadeau voor wie wel eens bier drinkt, maar niet van zeer extreme smaken houdt. De kalender bevat dan ook 24 subtiele speciaalbieren afkomstig van 24 verschillende brouwerijen. Achttien van die brouwerijen komen uit Nederland en de andere zes komen uit het buitenland. In deze kalender staan vooral Blond, Tripel en Witbier centraal. Maak op een leuke manier kennis met verschillende biersmaken en krijg zelfs nog iets extra. Naast dat je de kalender dit jaar geleverd krijgt in een prachtige doos, kun je ook nog eens rekenen op 24 videoboodschappen om meer te weten te komen over het speciaalbier. Tevens krijg je foodparing tips meegeleverd. Let wel: De Beer in a Box adventskalenders zijn in een gelimiteerde oplage te koop. Bestel de Subtiele bier adventskalender 2022 nu dan ook snel in de pre-sale voor 60 euro bij Beer in a Box. Daarna kost de bier kalender 75 euro. De levering vindt vanaf november plaats.

Exclusive bier adventskalender

De Exclusive Editie is jaarlijks het pareltje van Beer in a Box. Ook dit jaar is deze adventskalender gevuld met 24 exclusieve biertjes die je nergens anders vindt. Hiervoor zijn 24 verschillende brouwers aan het werk gegaan. Dat levert je dus meteen 24 unieke check-ins op. Dat is niet het enige wat leuk gedaan is aan deze adventskalender. Beer in a Box heeft er zoveel aandacht aan besteed dat je ook iedere dag een videoboodschap en foodparing tips krijgt. Zo geniet je optimaal van de dagelijkse verrassing. Ben jij onder de indruk geraakt van de Exclusieve editie? Wacht dan niet te lang en plaats nu je pre-order. Deze kalender komt tenslotte slechts beperkt beschikbaar!

Beer in a Box adventskalender 2022 korting

Beer in a Box bier adventskalenders 2022 kopen

Wil jij dit jaar kennis maken met een Beer in a Box adventskalender 2022? Bestel dan snel jouw persoonlijke voorkeur bij Beer in a Box. Vroegboekers bestellen deze bier adventskalender ook nog eens met hoge korting. Plaats nu je pre-order en ontvang de Exclusieve editie niet voor 150 euro, maar voor slechts  €125,-. Voor de Subtiele Editie betaal je nu niet 75, maar slechts 69 euro. Voor welke Beer in a Box bier adventskalender 2022 kies jij?

Waarom kiezen voor Beer in a Box?

Beer in a Box is vrij nieuw op de markt voor bier adventskalenders. Na een succesvol eerste jaar, zijn wij groot fan van de bier adventskalenders en dat is niet zonder reden. Hieronder in het kort een aantal redenen waarom de bier adventskalenders van Beer in a Box een goede keuze zijn:

  • 24 speciaalbieren vanuit Nederland en het buitenland. Voor de Exclusieve editie zijn alle bieren exclusief gebrouwen voor de bier adventskalender van Beer in a Box!
  • 24 boodschappen van de brouwers om je de verhalen achter het biertje te vertellen.
  • Bijzonder design. Waar de doos vorig jaar nog wel eens saai genoemd werd, gaat dat voor de doos van dit jaar niet op. De kalender beschikt over een unieke doos met daarop een groot tv-scherm gedrukt. En zeg nou eerlijk: Wie verdwaalt niet in de tv waarop een aantal referenties staan naar bekende films?
  • Ruimschoots op tijd in huis! Vanaf half november gratis bij je thuisbezorgd.
  • Hoge kortingen. Early birds worden beloond door Beer in a Box. Bestel jij de adventskalender nu al? Dan haal je hem met korting in huis. Hoe eerder je de kalender pre-ordert, hoe meer korting je krijgt.
  • Goede reviews. De Beer stelt nooit teleur en heeft niet voor niets een score van 4.7 op 5 sterren op Trustpilot. Daarbij staat Beer in a Box ook bekend om zijn bierpakketten.

Veelgestelde vragen over de Beer in a Box adventskalender

Wat is de inhoud van de Beer in a Box adventskalender 2022?

De exacte inhoud van de Beer in a Box adventskalenders is uiteraard nog strikt geheim, al kunnen we wel alvast een tipje van de sluier geven. Zo zitten in beide adventskalenders biertjes van achttien Nederlandse en zes internationale brouwers. In de Exclusieve Editie ben je er zeker van dat ze exclusief gebrouwen zijn voor deze kalender. De Subtiele editie heeft biertjes van deze 24 brouwerijen, maar dan met een subtielere smaak. Denk aan Blond, Tripel en witbier.

Welke merken vind je terug in de adventskalender van Beer in a Box?

Beer in a Box heeft voor zijn nieuwste adventskalenders een bont gezelschap uitgenodigd. Je vindt biertjes terug van de volgende brouwers uit binnen- en buitenland: Uiltje Brewing Company (Haarlem), Baxbier (Groningen), Brouwerij Bliksen (Breda), Het Brouwdok (Harlingen), De Brouwschuur (Weert), Brouwerij Frontaal (Breda), Grutte Pier Brouwerij (Leeuwarden), Homeland Brewery (Amsterdam), Brouwerij Hommeles (Houten), Jopen Bier (Haarlem), Brouwerij Kees! (Middelburg), Brouwerij De Moersleutel (Alkmaar), Brouwerij Noordt (Rotterdam), ROTT. Brouwers (Rotterdam), Vet & Lazy Brouwerij (Rotterdam), Blitz Brewing Co. (Alkmaar), 100 Watt Brewery (Eindhoven), Walhalla (Amsterdam), Tiny Rebel (Newport (Wales), Pohjala (11618 Tallinn, Westland), Whiplash (Wicklow, Ierland), Cerveses La Pirata (Barcelona, Spanje), Magic Rock Brewing (Huddesfield, Engeland)en To Øl (Kopenhagen, Denemarken)

Wanneer kan ik de adventskalender verwachten?

De adventskalenders worden vanaf begin november 2022 verzonden. Zo heb je hem ruimschoots voor 1 december in huis.

Wat is het verschil tussen de Exclusive of de Subtiele adventskalender?

De Exclusive adventskalender bevat 24 biertjes die exclusief voor de bier adventskalender zijn gebrouwd. Daarom is deze adventskalender ook wat duurder dan de Subtiele variant. Daarnaast vind je in de Subtiele adventskalender biertjes terug met een subtielere smaak. Denk aan Tripel, Blond en Witbier.

Wat zijn de verzendkosten voor de adventskalender?

Goed nieuws! Verzendkosten rekent de Beer niet over zijn adventskalenders. Gratis verzending dus.

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!