De Craft Only bier adventskalender 2022 is een feit. Na het grote succes van de Merry Beermas adventskalender van vorig jaar is het nu de beurt aan Beer ADVENTure. Zoals het thema al doet vermoeden, staat je met deze bier adventskalender zeker wat te wachten. Kraak de code en kom erachter welk craft biertje je op welke dag mag uittesten. De Craft Only bier adventskalender bestel je tijdens de pre-orderfase met extra korting. Wil jij dit jaar met deze craft adventskalender aftellen naar Kerstmis? Bestel hem dan nu met korting voor niet 84,50 euro, maar voor 69,50 euro. De pre-orders worden in november geleverd. Zo heb je de craft beer adventskalender 2022 ruimschoots op tijd in huis. Bestellen van de Craft Only adventskalender 2022 doe je via CraftOnly.

Bekijk de adventskalender op CraftOnly

Craft adventskalender 2022

De Craft Only adventskalender 2022 is nog leuker dan de Merry Beermas adventskalender die vorig jaar werd uitgebracht. De adventskalender neemt ons mee op Beer Adventure. Aan de adventskalender is namelijk een originele interactief spelelement toegevoegd waardoor jij codes moet kraken voordat je aan de slag kunt met een nieuw biertje. Met de Beer Adventure adventskalender van Craft Only haal je dan ook een originele bier adventskalender in huis die je ook cadeau kunt doen aan familie, vrienden of collega’s. Het is niet voor niets een van de meeste populaire mannen adventskalenders.

Craft Only adventskalender 2022
Craft Only adventskalender 2022

Inhoud Craft Only adventskalender 2022

Het interactieve spelelement is echter zeker niet de enige reden waarom de Craft Only bier adventskalender zo goed scoort. Zo is een ander sterk punt van de Craft Only adventskalender 2022 dat hij beschikt over 24 unieke, ambachtelijke bieren uit Nederland, België en Duitsland. Allen afkomstig uit redelijk kleine craft brouwerijen. Het is dan ook een leuke manier om meteen biertjes uittesten van brouwerijen waar je nog nooit van hebt gehoord. Zo scoor je meteen extra check-ins op Untappd. In de Craft Only adventskalender 2022 zitten in ieder geval biertjes van de brouwerijen: Rolling Hills, Brouwerij de School, Slaapmutske, BRLO en Rabauw.

Bekijk de adventskalender op CraftOnly

Waarom kiezen voor de Craft Beer adventskalender?

Nog niet overtuigd van de Craft Beer adventskalender 2022? Hieronder zetten we graag nog even op een rijtje waarom je de Beer Adventure adventskalender dit jaar niet wil missen:

  • 24 unieke ambachtelijke bieren afkomstig uit Nederland, België en Duitsland. Welke dit zijn, is natuurlijk nog een verrassing. Om je alvast een tipje van de sluier te geven, je vindt sowieso tripels, IPA’s, witbier, whiskey infused bier en winterbieren. In totaal liefst twintig verschillende bierstijlen.
  • Inclusief interactief spelelement: Craft Only biedt geen saaie bier adventskalender aan. Dit jaar wordt het een uitdaging om het juiste vakje te openen. Tijdens de Beer Adventure zul je een kraak-de-code-spel moeten oplossen om erachter te komen achter welk vakje je het biertje van vandaag kunt vinden.
  • 360 graden doos: Ook de doos van de Craft beer adventskalender is onder handen genomen. Dit jaar is gekozen voor een 360 graden spelervaring waarbij je aan alle zijden biertjes terug zult vinden en waar je ook aan alle zijden illustraties aantreft. Daarbij is gekozen voor een superstevige doos met een 100% breukgarantie. Zo komt je bier dus zeker goed aan!
  • Met iedere dag een QR-code: Meer te weten komen over het biertje van vandaag? Geen probleem! Achter ieder deurtje vind je een QR-code. Scan de code en kom alles te weten over het bier en de brouwerij. Zo kom je er ook meteen achter wat de perfecte drinktemperatuur is en krijg je zelfs tips voor welke gerechten bij het biertje passen.
Craft only bier adventskalender
Craft Only bier adventskalender

Craft bier adventskalender kopen met korting

De adventskalender Craft beer is vanaf nu te koop in de pre-order voor de prijs van 69,50 euro. Dit gaat om een tijdelijke prijs. Na de kortingsperiode wordt de prijs verhoogd naar 84,50 euro. Profiteer dan ook snel van de 10 euro korting en plaats nu je bestelling bij Craft Only. Let wel op: De bier adventskalender van Craft Only was in 2021 volledig uitverkocht. Wil jij er dan ook zeker van zijn dat je hem kunt aanschaffen voor jezelf, een familielid, een vriend of collega? Plaats dan snel je bestelling voor de Craft Only adventskalender 2022.

Bekijk de adventskalender op CraftOnly

Veelgestelde vragen over de Craft Only adventskalender 2022

Wat is de inhoud van de Craft Only adventskalender 2022?

Craft Only houdt de inhoud van zijn adventskalender ieder jaar geheim. Toch geeft het bedrijf wel een tipje van de sluier. Zo zijn alle biertjes afkomstig van redelijk kleine brouwerijtjes uit Nederland, Duitsland en België. Daarbij is ook duidelijk dat er gekozen is voor meer dan twintig verschillende bierstijlen met onder meer witbieren, dubbels, IPA’s, stouts, tripels, winterbieren en nog veel meer. Stuk voor stuk ambachtelijke bieren met authentieke smaken.

Wanneer wordt de Craft Only bier adventskalender verzonden?

De pre-order voor de Craft Only bier adventskalender is in juni gestart. Die pre-orders worden echter pas begin november verzonden. Wie zijn adventskalender na de pre-orderperiode bestelt, kan rekenen op: Vandaag besteld voor 14.00 uur, morgen in huis.

Wat zijn de verzendkosten van de Craft adventskalender?

De Craft adventskalender wordt gratis bij je thuisbezorgd. Je betaalt dus alleen voor de craft bier adventskalender. De kalenders worden verantwoord verzonden met fietskoeriers.

Hoe weet ik welk biertje bij welke dag hoort in de Craft Only adventskalender?

Daarvoor is in de Beer Adventure kalender een interactief spelelement toegevoegd. Dagelijks tref je aan kraak-de-code spel aan. Ontcijfer de juiste code en je weet meteen welk deurtje geopend mag worden. Kom je er niet helemaal uit? Niet getreurd! Het antwoord wordt ook dagelijks via de social media kanalen (Instagram en Facebook) van Craft Only gedeeld.

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!