Beauty adventskalender

Beauty adventskalender 2022Beauty adventskalender 2022 kopen? Aftellen tot Kerstmis doe jij in stijl met deze beauty adventskalenders. Diverse grote cosmeticamerken hebben een kalender gevuld met beautyproducten op de markt gebracht. De laatste jaren is de beauty adventskalender ook flink gegroeid in populariteit. Zo heb je vast al wel eens gehoord van de Rituals, Douglas of Bijenkorf adventskalender. Deze zijn doorgaans gevuld met huidverzorging, crèmes en meer. Daarnaast zijn er ook verschillende adventskalenders beauty die onder de categorie adventskalender make-up vallen. Extra leuk aan deze adventskalenders is dat je vaak ook flink wat geld bespaart. Zo leveren sommige beauty adventskalenders zelfs meer dan vijftig procent korting op ten opzichte van losse aankoop. Kies jij dit jaar voor een beauty adventskalender 2022?

Beauty adventskalender 2022

Beauty adventskalenders

Beauty adventskalenders zijn de laatste jaren razend populair geworden. Waar je vroeger alleen chocolade adventskalenders in de winkel vond, zijn het tegenwoordig vooral de beauty adventskalenders die over de toonbank vliegen. Niet gek, want het aanbod aan beauty adventskalenders is tegenwoordig enorm. Ben jij op zoek naar een beauty kalender die goed bij jou past? Dan is het goed om te weten dat er verschillende soorten beauty adventskalenders te koop zijn. Het eerste weer je rekening mee moet houden, is de persoon voor wie je de kalender koopt:

  • Mannen beauty adventskalender
  • Vrouwen beauty adventskalenders
  • Adventskalenders beauty voor mannen en vrouwen

Daarnaast is er nog iets waar je over na moet denken bij de aanschaf van een beauty adventskalender. Voor wat voor producten kies jij? Zo zijn er verschillende varianten beschikbaar:

  • Make-up adventskalender
  • Verzorgingsproducten adventskalender
  • Wellness adventskalender

Douglas adventskalenders

Douglas is een van de winkels die ieder jaar met verschillende adventskalenders op de markt komt. Met iedere soort adventskalenders beauty wordt een andere groep bediend. Zo verschijnen doorgaans een luxe Douglas adventskalender, een make-up kalender, een skincare kalender, een Home Spa kalender, een beauty kalender en een beauty adventskalender voor mannen. De Douglas adventskalenders behoren tot de goedkopere groep beauty adventskalenders. Daarbij vind je ze ook nog eens regelmatig in de sale te koop.

Bijenkorf adventskalender

De Bijenkorf adventskalender is ieder jaar razendsnel uitverkocht en dat verbaast ons eigenlijk helemaal niets. Het is namelijk ook meteen een van de leukste beauty adventskalenders die jaarlijks te koop is. Voor het design wordt ieder jaar groots uitgepakt en ook over de waarde hebben we niks te klagen. De limited edition Bijenkorf adventskalender wordt jaarlijks verkocht voor een prijs om en nabij de honderd euro en heeft een waarde van liefst 350 euro.

Rituals adventskalender

De meest bekende beauty adventskalender is waarschijnlijk de Rituals adventskalender. Rituals maakt ieder jaar twee verschillende adventskalenders. De eerste is een 2D-kalender en de ander is een luxere 3D-uitvoering. Voor beide kalenders wordt ieder jaar hard gewerkt aan het design en aan de inhoud. Dat levert ieder jaar prachtige adventskalenders op.

Luxe beauty adventskalender 2022

Onder de beauty adventskalenders valt onderscheid te maken tussen luxe en goedkope kalenders. Onder de luxe beauty adventskalender 2022 valt onder meer die van Jo Malone, Dior, Charlotte Tilbury, Mac, Diptyque, YSL, Molton Brown, Armani en Chanel. Die luxe beauty adventskalenders verwachten we ook in 2022 weer te mogen verwelkomen.

Goedkope beauty adventskalender

Daarnaast zijn er ook ieder jaar goedkope beauty adventskalenders die je niet wilt missen. In de categorie goedkope beauty adventskalender vinden we onder meer die van de Action terug. Daarnaast zijn ook die van Douglas, Essence, Only You en Nivea ieder jaar zeer betaalbaar.

Beauty adventskalender 2022 kopen?

Wil jij een beauty adventskalender 2022 kopen? Wacht dan niet te lang. De beauty adventskalenders zijn inmiddels zó populair geworden dat ze in razend tempo over de toonbank vliegen. De echt populaire varianten zijn soms zelfs binnen een paar dagen al uitverkocht. Hierboven vind je een compleet overzicht van het huidige aanbod. Het overzicht wordt dagelijks voorzien van nieuwe toevoegingen. Ga jij dit jaar voor een beauty adventskalender?