Essence adventskalender 2022

Kerstmis komt er weer aan en dat betekent dat ook de Essence adventskalender 2022 is gepresenteerd! Deze betaalbare beauty adventskalender is ieder jaar een groot succes. Deels omdat je deze goedkope adventskalender niet alleen online kunt bestellen, maar hij ook gewoon verkocht wordt in bijvoorbeeld Kruidvat of Etos.

Heb jij toch naast de Essence Happy Holidays adventskalender 2022 gegrepen? Niet getreurd! Deze adventskalender met 24 beauty verrassingen bestel je binnenkort gewoon via bol.com*, Amazon* en Douglas*. Met dit artikel ben je volledig op de hoogte wat betreft de Essence adventskalender 2022.

Wat is een adventskalender Essence?

Wie op zoek is naar een betaalbare make up adventskalender, heeft misschien al wel eens gehoord van de adventskalender Essence. Jaarlijks wordt deze aftelkalender op de markt gebracht en is het net als de Rituals adventskalender een populaire keuze. Ook in 2022 verschijnt de Essence adventskalender weer.

Naast make up tref je in de Essence Happy Holidays adventskalender ook verzorgende producten aan om er met Kerstmis op zijn best uit te zien. De adventkalender van Essence is een zogeheten ’24 dagen adventskalender’. Dat betekent dat het aftellen start op 1 december. De laatste verrassing haal je dan op kerstavond uit de doos. Daarmee heb je in 24 dagen afgeteld naar Kerstmis.

Adventskalender Essence Etos Kruidvat
Adventskalender Essence

Goedkope make up adventskalender

Het design van de Essence adventskalender is dit jaar prachtig. Gekozen is voor de kleuren paars en roze. Ook komen sterren en sneeuwvlokken veelvuldig terug. Wat verder opvalt, is dat er gekozen is voor een bijzondere doos. Dat de doos opengeklapt kan worden, is niet zo heel uniek. Maar dit jaar zitten er ook in het middenstuk van de doos nog cadeaus verstopt. Zodra je de doos hebt opengeklapt, gaat de zoektocht naar de cijfers van start. Het eerste vakje dat je opent, is die waar nummer 1 op staat.

Inhoud Essence adventskalender 2022

Naast het uiterlijk is ook de inhoud van een adventskalender altijd belangrijk. Die van de Essence adventskalender 2022 is er één om naar uit te kijken. Zo bestaat de inhoud uit verschillende make up- en verzorgende producten. Daarbij verschijnen zelfs een aantal limited edition items in deze beauty adventskalender. Tot de inhoud behoren onder meer lippenstift, nagellak, highlighter, blender brush en eye patches. Het allerleukste aan de producten is dat ze ook helemaal in de stijl zijn van de winter en Kerstmis.

Essence adventskalender 2022 inhoud
Essence adventskalender 2022 inhoud

Essence adventskalender kopen met korting

Ben jij onder de indruk geraakt van de Essence adventskalender 2022? Dan doe je er goed aan om regelmatig terug te komen op deze pagina of om onze Facebook-pagina leuk te vinden. De adventskalender Essence is nu namelijk nog niet beschikbaar, maar daar komt midden oktober verandering in. Vanaf dan bestel je hem bij bol.com*, Amazon* en Douglas*. Wees er wel snel bij, want op = op. De Essence adventskalender 2021 was razendsnel uitverkocht.

Essence adventskalender Etos en Kruidvat

De Essence adventskalender is ieder jaar ook te koop in verschillende winkels. Zo wordt hij verkocht bij Etos en Kruidvat. Daar ligt hij vanaf begin november tot begin december in de winkels voor de prijs van 25,99 euro. Door de lage prijs van deze populaire beauty adventskalender is de Essence adventskalender wel vaak snel uitverkocht.

Hij wordt vaak cadeau gedaan en is een populaire kalender in de categorie adventskalender vrouwen. Ben jij hem misgelopen? Dan kun je hem altijd nog online bestellen via bol.com*, Amazon* en Douglas* en krijg je hem ook nog eens gratis thuisbezorgd. Kies jij de Essence adventskalender 2022?

Wanneer is de Essence adventskalender 2022 beschikbaar?

De Essence adventskalender is medio oktober beschikbaar bij bol.com, Amazon en Douglas. Vanaf begin november ligt hij in de winkels bij Etos en Kruidvat.

Wat kost de adventskalender Essence in 2022?

De Essence adventskalender heeft een verkoopprijs van 25,99 euro.

Is de Essence adventskalender te koop bij Kruidvat, Etos of Boozyshop?

Ja, de Essence adventskalender is ook te koop in fysieke winkels. Naast dat je hem online kunt bestellen bij bol.com, Amazon en Douglas, wordt hij ook verkocht bij Kruidvat, Etos en Boozyshop.

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!