Adventskalender 10 euro

Wil jij voor een adventskalender 10 euro of minder uitgeven? Tegenwoordig is dat goed mogelijk! Bekijk hiervoor het overzicht op deze pagina. Als grootste website in Adventskalender tips vinden wij het belangrijk dat iedereen Kerstmis op zijn of haar eigen manier kan beleven. Vandaar dat we voor ieders budget een mooi overzicht maken. Op deze pagina vind je daarom meerdere adventskalenders onder 10 euro. Een cadeautje – of beter gezegd een kalender met 24 kleine verrassingen – hoeft hierdoor helemaal niet duur te zijn. Bestel vandaag nog jouw favoriete tien euro adventskalender voor 2022.

1. Adventskalenders met thee

Tegenwoordig zijn er verschillende thee adventskalenders te koop. Deze kun je vaak zo duur maken als je het zelf wil. Zo kun je gaan voor een kalender met iedere dag een theezakje, of een luxe kalender met iedere dag losse thee om veel langer mee te doen. Dit jaar zijn we meerdere thee adventskalenders tot tien euro tegengekomen en we vertellen je er graag meer over.

De Tea Topics van Pickwick

Adventskalender Pickwick open

We trappen af met de Pickwick adventskalender. Deze kalender is gemaakt om samen met een geliefde af te tellen naar Kerstmis. Je komt achter ieder deurtje dan ook niet één, maar twee theezakjes tegen. Daarnaast staan de Tea Topics ook nog volledig in het teken van Kerstmis. En het allerleukste? Je scoort deze aftelkalender voor Kerstmis dit jaar voor slechts 9,99 euro! Wees er snel bij, want OP=OP.

Goedkope adventskalender van Sonnentor

Sonnentor adventskalender

Ieder jaar is Sonnentor van de partij met een goedkope adventskalender. Deze kalender bestaat uit 24 verschillende smaken thee met als motto: “Laat de voorpret beginnen!” En laten we eerlijk zijn, dat komt toch wel goed als we voor nog geen 10 euro kunnen aftellen naar Kerstmis? Welke van de kruidentheeën uit deze kalender is jouw favoriet?

De biologische thee van Pukka

Adventskalender onder 10 euro

De laatste jaren is Pukka uitgegroeid tot een bekend merk als het gaat om thee. De fabrikant staat bekend om zijn biologische kruidentheeën en die vind je ook terug in deze feestelijke aftelkalender. Je klapt de rode doos helemaal open en kunt de Pukka adventskalender vervolgens ergens aan de muur hangen. Iedere dag staat een nieuwe verrassende smaak op je te wachten. Gelukkig scoor je dat allemaal met deze adventskalender onder 10 euro.

Voor de typische theeleut

Xenos adventskalender

Ook bij Xenos vind je dit jaar een uiterst betaalbare thee adventskalender. Het design hiervan is super schattig. Je krijgt namelijk een doos met daarop 23 cadeautjes die wel wat weghebben van een theepot. Het vakje van kerstavond is daadwerkelijk een theepot. Achter ieder vakje vind je een theezakje. Dit is dan de perfecte aftelkalender voor een echte theeleut! En je bestelt hem ook nog eens voor maar 7.99 euro.

2. Milka adventskalender

Adventskalender 2022 10 euro

Wie houdt er niet van chocolade? Wij in ieder geval wel en daarom zijn wij dan ook erg blij met het feit dat je dit jaar ook verschillende chocolade adventskalenders scoort voor nog geen 10 euro. Daarbij gaat het niet alleen om merkloze aftelkalenders, maar ook gewoon adventkalenders van absolute topmerken op het gebied van chocolade. Wat dacht je bijvoorbeeld van een overheerlijke Milka adventskalender.

3. Paw Patrol chocolaatjes

Aftellen met Paw Patrol

Kinderen zijn dol op Paw Patrol en wat is er nou leuker dan dat je ook met een klein budget gewoon een Paw Patrol adventskalender kunt aanschaffen. Deze chocolade adventskalenders zijn in verschillende soorten beschikbaar. In alle gevallen telt één ding: de stoere hondjes van Paw Patrol lachen je tegemoet!

4. Wurstbaron salami adventskalender 10 euro

Wurstbaron salami adventskalender

In de categorie eten adventskalender is er dit jaar ook een goedkope salami adventskalender verschenen. Ken jij iemand die geen genoeg kan krijgen van salami? Dan is dit de perfecte adventskalender voor hem of haar. Iedere dag haal je namelijk een stukje salami tevoorschijn. Die mini salami stukjes zijn in de vorm van sterren en hartjes. Wie verras jij met de Wurstbaron salami adventskalender?

Bekijk het aanbod op Amazon*

5. Adventskalender met kerstballen

Adventskalender met kerstballen

Een goede plek om goedkope adventskalenders te scoren is Action. Dit jaar heeft de winkelketen onder meer een adventskalender met kerstballen in zijn assortiment. Het is weer eens wat anders dan de Vondels adventskalender, maar we willen je hem toch niet onthouden. Met deze aftelkalender van Action versier je straks jouw eigen mini kerstboom. Je vindt er namelijk 24 kleine kerstornamenten in terug. De kalender is beschikbaar in de kleur rood en blauw. Je koopt hem voor de prijs van 6,98 euro bij Action.

6. Look-O-Look snoep adventskalender

Adventskalender Look-O-Look

Op zoek naar een goedkope snoep adventskalender? Ook die zijn gelukkig te koop. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze van Look-O-Look. De kalender is gevuld met 24 heerlijke snoepjes van het merk. Denk aan zure matten, fluiten lipsticks, snoeparmbanden, Chupa Chups lolly’s en andere zoetigheid van het merk. De actuele prijs vind je bij Amazon*.

7. Aftellen naar Kerstmis met smarties

Adventskalender Smarties

Smarties is dit jaar ook weer van de partij met zijn eigen aftelkalender. Wie nu een kalender verwacht met de herkenbare kleurige chocoladestukjes, komt bedrogen uit. Je vindt hier namelijk verschillende chocoladefiguren in terug. Deze goedkope chocolade adventskalender scoor je dit jaar voor een bedrag onder de 10 euro.

8. Merci dat jij er bent

Adventskalender Merci 2022

Wie wordt er niet gelukkig van een doos Merci? Wij in ieder geval wel en vooral als er ook nog eens een Merci adventskalender blijkt te zijn voor minder dan 10 euro. Op de rode voorkant van deze kalender schittert een goudkleurig hart. Wie begint met vakjes openen, haalt iedere dag een Merci verrassing tevoorschijn. Dat zijn niet alleen de chocoladerepen die we goed kennen, maar ook nougat, praline en Merci Petits.

9. Magic Village adventskalender

Adventskalender kerstdorp 2022

We hebben nog een aanrader gevonden bij Action. Naast de aftelkalender met kerstballen, zou je ook kunnen kiezen voor deze variant waarmee je jouw eigen kerstdorp compleet maakt. De kalender bevat leuke verrassingen die niet misstaan bij jouw kerstdorp. Denk aan poppetjes, bankjes, kerstbomen en lantaarnpalen. Deze exclusieve Magic Village adventskalender ligt voor de prijs van 7,98 euro in de schappen bij Action.

10. De chocolade adventskalenders van Lindt

Lindt adventkalender

De Lindt chocolade adventskalenders zijn in verschillende soorten, maten en prijsklasse te koop. Een aantal daarvan zijn uiterst goedkoop aan te schaffen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de kerstmarkt mini aftelkalender of de Vrolijke Feestdagen kalender. Deze kleine aftelkalenders bestel je online voor minder dan 10 euro.

11. Woezel & Pip adventskalender tot 10 euro

Aftellen Woezel & Pip

Ook voor de allerkleinsten is het natuurlijk fijn als ze zich met een kalender kunnen voorbereiden op Kerstmis. Wat dacht je van dit Woezel & Pip lees- en doeboek. Iedere dag wordt een vakje geopend en haal je een kartonnen figuurtje voor de kerstboom tevoorschijn. Ook kun je rekenen op vier splinternieuwe kerstverhalen.

12. Kinder & Ferrero in één kalender

Kinder Ferrero

We sluiten af met de laatste chocolade adventskalender van deze lijst. Het gaat om die van Kinder & Ferrero. Deze kalender is gevuld met verschillende lekkernijen van beide chocolademerken. Denk aan Kinderbueno, Kindercountry, maar ook Tronky en Hanuta. Kies jij dit jaar voor een van adventskalender 10 euro?

Let op: De prijzen veranderen regelmatig. Het kan dan ook zijn dat een kalender nu meer kost dan de genoemde 10 euro. We werken dit bericht veelvuldig bij om dat te voorkomen, maar desondanks kan het altijd gebeuren.