Eten adventskalender

Eten adventskalenderEten adventskalender 2023 kiezen? Houd jij van eten? Dan is een eten adventskalender wellicht iets voor jou. Deze zijn speciaal gericht om even heerlijk te smullen. Deze kalenders maken het wachten op kerst ineens een stuk leuker én lekkerder. Iedere dag staat er een nieuwe lekkernij op jou te wachten. Ontdek wat deze adventskalenders jou te bieden hebben! Zo kun je bij een adventskalender over eten denken aan een chocolade adventskalender, maar ook bijvoorbeeld aan een vegan adventskalender of één gevuld met snoep. We vertellen je alles over de beste eten adventskalender 2023.

Eten adventskalender 2023

Adventskalender eten kopen

Ga jij dit jaar voor een eten adventskalender? Dan is het goed om met een aantal dingen rekening te houden. Zo hebben we de laatste jaren gemerkt dat er verschillende eten adventskalenders gemaakt worden. Het begon vroeger met de chocolade adventskalenders, maar inmiddels zijn er veel meer varianten beschikbaar. Een van de meest populaire adventskalenders met eten is de chips kalender. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden:

  • Snoep adventskalender: Niet alleen kinderen zijn dol op snoep, maar ook veel volwassenen kun je er nog altijd voor wakker maken. De snoep adventskalenders zijn de afgelopen jaren erg populair geworden. Zo hebben we kalenders gezien van Haribo, Chupa Chups en zelfs een kalender gevuld met snoep van vroeger.
  • Chips adventskalender: Sinds kort hebben we ook kennisgemaakt met chips adventskalenders. Het is tot op heden vooral Pringles dat een dergelijke kalender op de markt heeft gebracht. Dat is een kalender waarin 24 busjes Pringles zitten verstopt.
  • Chocolade adventskalender: De advent kalender begon ooit met een chocolade variant. Ook deze hebben inmiddels een flinke upgrade gekregen. Zo heeft bijna ieder groot chocolademerk wel een eigen adventskalender. Denk aan Milka, Tony’s Chocolonely, M&M’s, Kinder, Nesté, Lindt, Celebrations en zelfs Merci. Iedere kalender heeft zijn eigen unieke ontwerp. In het ene geval nog creatiever dan het andere geval.
  • Ontbijt advent kalender: Een andere leuke adventskalender om cadeau te doen, is een ontbijt adventskalender. Daar zijn inmiddels verschillende varianten van op de markt. Zo kun je kalenders vinden met jam, Mymuesli andere ontbijt adventskalenders.
  • Hartige adventskalenders: Het aantal hartige adventskalenders neemt ook in rap tempo. Neem als voorbeeld de kaas kalender, waarmee je 24 dagen lang verschillende kaasjes kunt uitproberen.
  • Kruiden/Sauzen adventskalender: Ook populair zijn de kruiden en sauzen adventskalenders. Vorig jaar verscheen een Heinz sauzen adventskalender die binnen no time werd uitverkocht. Ook de kalenders waarmee je verschillende kruiden kunt uitproberen zijn een groot succes.

Restaurant adventskalenders

Al jarenlang zijn de adventskalenders van restaurants een groot succes. McDonalds trapte af met een Cadeaukalender waarin iedere dag een interessante korting centraal stond. Daarnaast deed de McDonalds ook ieder jaar in december een aantal give aways. Zo werden onder meer Coca Cola mutsen en sokken weggegeven. De Cadeaukalender zit in de app van de McDonalds.

De laatste jaren was de McDonalds adventskalender beperkt. Dat had alles te maken met de pandemie. Een jaar later pakte de Cadeaukalender opnieuw anders uit dan we gewend waren. Door middel van games kon je prijzen winnen. In 2023 rekenen we weer op een eten adventskalender van McDonald’s. Het valt daarbij niet uit te sluiten dat daar dit jaar nog veel meer restaurants bijkomen.

Adventskalender met eten kopen?

Wil jij dit jaar gaan voor een adventskalender met eten? In deze categorie vind je alle eet-adventskalenders die momenteel beschikbaar zijn. Alhoewel de meeste kalenders in Duitsland en Engeland gemaakt worden, worden ze door onder meer Amazon gewoon bij je thuis bezorgd. Iedere dag zal het aanbod worden uitgebreid met nieuwe verrassingen. Kies jij dit jaar voor een eten adventskalender 2023?