Bonne Maman adventskalender 2022

De Bonne Maman adventskalender 2022 is dé adventskalender voor wie graag jam eet. Ben jij nog op zoek naar een eten adventskalender? Dan is deze jam adventskalender een ware aanrader. Bonne Maman staat bekend om zijn exclusieve producten die met de grootste zorg zijn gemaakt.

Ieder jaar maakt het bedrijf ook een speciale adventskalender met daarin 23 potjes jam met exclusieve Bonne Maman smaken. Daarnaast kun je ook nog eens rekenen op twee verrassingen. Je bestelt hem via Amazon* of bol.com*. We vertellen je graag meer over deze heerlijke jam adventskalender. Kies jij dit jaar voor de jam Bonne Maman adventskalender 2022?

Bekijk de Bonne Maman adventkalender op Amazon*

De jam adventskalender van 2022

In de supermarkt ben je vast al wel eens langs Bonne Maman gelopen. Het bedrijf staat bekend om zijn jam en door zijn deksel met ruitjes erop vallen de potten altijd goed op. Bij veel jamliefhebbers is dan ook altijd wel een potje van Bonne Maman in de voorraadkast terug te vinden. Hoe leuk is het dat juist dit merk zijn eigen adventskalender heeft ontworpen.

De jam adventskalender 2022 van Bonne Maman heeft een feestelijk design gekregen. Op de voorkant zie je draaimolen met daarin verschillende kerstversieringen. Denk aan een kerstman, een kerstboom, rendieren en een sneeuwpop. Zodra je de adventskalender openklapt, komt de draaimolen verder tot leven. Ook zie je dan de cijfers tevoorschijn komen.

Adventskalender Bonne Maman 2022
Adventskalender Bonne Maman 2022

Adventskalender Bonne Maman 2022 inhoud

Achter die cijfertjes zitten verschillende smaken jam verstopt. In totaal vind je 23 verschillende smaken jam in de adventskalender en twee extra verrassingen. Wij vinden deze adventskalender jaarlijks een leuke manier om kennis te maken met het assortiment van Bonne Maman. Voor de kalender zijn zelfs een aantal unieke smaken geselecteerd die je niet wil missen in de donkere dagen voor kerst.

Tot de speciale smaken behoren onder meer perzik met munt, abrikoos met lavendel en kersenconfiture met kerstkruiden. Wij zijn vooral benieuwd naar de Grapefruit en dragonfruit jamsmaak. Deze en heel veel andere smaken kom je tegen in de Bonne Maman adventskalender 2022. Het gaat om in totaal 23 potjes met exclusieve smaken. Daarnaast krijg je ook nog eens twee extra verrassingen erbij.

  • De Bonne Maman adventskalender 2022 is gevuld met bijzondere smaken zoals perzik met munt, abrikoos met lavendel. grapefruit met dragonfruit en kers met kerstkruiden.
  • Dit is dé jam adventskalender 2022. Ben jij een echte jam liefhebber? Dan wil je deze aftelkalender niet missen!
  • Deze adventskalender is ook erg leuk om te gebruiken voor het kerstontbijt met allemaal verschillende smaken jam.

Potjes hergebruiken

De jampotjes van Bonne Maman hebben natuurlijk een uniek uiterlijk. Dat geldt ook voor de minipotjes die je terugvindt in de adventskalender. Hoe leuk zou het zijn als je deze gewoon hergebruikt? Wat dacht je er bijvoorbeeld van om van de potjes een slinger te maken met kerstlampjes? Een tutorial vind je hier.

Bonne Maman adventskalender 2022 kopen

Wil jij de Bonne Maman adventskalender 2022 kopen? Dan hebben we goed nieuws! Hij is namelijk per direct leverbaar en te koop via onder meer Amazon* of bol.com*. Wees er wel snel bij, want de Bonne Maman adventskalender is vanwege zijn goedkope prijs een grote favoriet onder zowel mannen als vrouwen.

Hoe je de adventskalender gebruikt, bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Kies je ervoor om iedere dag meteen de nieuwe smaak uit te proberen of verzamel je ze liever om ze allemaal tentoon te stellen tijdens het kerstontbijt? Het is aan jou! Voor wie haal jij de Bonne Maman adventskalender 2022?

Bekijk de Bonne Maman adventkalender op Amazon*

Jam adventskalender 2022
Jam adventskalender 2022

Meestgestelde vragen over de Bonne Maman jam adventskalender

Wanneer verschijnt de Bonne Maman jam adventskalender 2022?

De Bonne Maman jam adventskalender 2022 is per direct te koop! De adventskalender is sinds begin september leverbaar.

Wat zit er in de Bonne Maman adventskalender?

De Bonne Maman adventskalender is gevuld met 23 verschillende smaken jam. Daarnaast vind je ook nog eens twee unieke accessoires terug in de adventskalender.

Wat is de prijs van de adventskalender Bonne Maman?

Je bestelt de adventskalender Bonne Maman voor ongeveer 30 euro. Daarmee is het een van de goedkopere adventskalenders van 2022.

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!