De Pringles adventskalender met chips

Ben jij dol op chips en dan met name de chips van Pringles? dan is deze adventskalender er één om in overweging te nemen. Met de Pringles Chips adventskalender, leverbaar in de kleur groen en blauw, zitten 24 busjes met chips verstopt. Zo kun je met een eetbare adventskalender aftellen naar de kerstdagen en heb je gelijk een leuke manier om de smaken van Pringles uit te proberen.

Pringles adventskalender

Adventskalender vind je tegenwoordig in verschillende soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een beauty adventskalender, een kalender vol drank of dat de voorkeur uitgaat naar een eetbare kalender… Het is allemaal mogelijk. Ook Pringles doet graag mee aan de hype en heeft een adventskalender op de markt gebracht met 24 busjes chips erin verstopt.

De Pringles adventskalender is gevuld met 23 kleine busjes Pringles met een inhoud van 40 gram. Daarnaast is er ook één grote Pringles-bus meegeleverd van 200 gram. De smaken van Pringles die je tegenkomt in deze adventskalender zijn onder meer Original, Hot & Spicy, Sour Cream and Union, Paprika en Texas BBQ. In totaal zitten er zeven verschillende smaken in de adventskalender.

Pringles adventskalender kopen

De Pringles adventskalender is in Nederland niet te koop, maar gelukkig kunnen we hem hier wel bestellen bij Amazon.de*. Wie de Pringles adventskalender vandaag nog bestelt, heeft hem al razendsnel in huis. Zo ben je sowieso op tijd voor de feestdagen. Dit jaar is er ook een 12-dagen adventskalender van Pringles, die is nét wat goedkoper dan de grote variant. Je bestelt hem eenvoudig op Amazon*.

Bekijk de Pringles adventskalender op Amazon*

Pringles adventskalender