Pringles adventskalender met chips

Ben jij dol op chips en dan met name de chips van Pringles? dan is deze adventskalender er één om in overweging te nemen. Met de Pringles Chips adventskalender, dit jaar leverbaar in de kleur lichtblauw, zitten 24 busjes met chips verstopt. Zo kun je met een eetbare adventskalender aftellen naar de kerstdagen en heb je gelijk een leuke manier om de smaken van Pringles uit te proberen. Bestellen kan via Amazon* of bol.com*. Wil jij een unieke chips adventskalender? Met de Pringles adventskalender haal je er één in huis!

Bekijk de Pringles adventskalender op Amazon*

Pringles adventskalender

Adventskalenders vind je tegenwoordig in verschillende soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een beauty adventskalender, een kalender vol drank of dat de voorkeur uitgaat naar een eten adventskalender… Het is allemaal mogelijk. Ook Pringles doet graag mee aan de hype en heeft een adventskalender op de markt gebracht met 24 busjes chips erin verstopt.

De Pringles adventskalender is gevuld met 23 kleine busjes Pringles met een inhoud van 40 gram. Daarnaast is er ook één grote Pringles-bus meegeleverd van 200 gram. De smaken van Pringles die je tegenkomt in deze adventskalender zijn onder meer Sweet Paprika, Barbecue Texas, Cheese, Salt & Vinegar, Original en Sour Cream & Onion. In totaal zitten er zeven verschillende smaken in de adventskalender.

Chips adventskalender kopen

De Pringles adventskalender is sinds kort ook te koop in Nederland via bol.com*. Daarnaast kun je hem ook bestellen via Amazon*. Wie de Pringles adventskalender vandaag nog bestelt, heeft hem al razendsnel in huis. Zo ben je sowieso op tijd voor de feestdagen. Naast deze grote lichtblauwe adventskalender, is er dit jaar ook een rode uitvoering. Ook deze bestel je via Amazon*. Kies jij dit jaar voor een van de Pringles adventskalender met chips?

Bekijk de Pringles adventskalender op Amazon*

Chips adventskalender Pringles

Leave a Comment