Chupa Chups adventskalender

De Chupa Chups adventskalender is gelanceerd. Deze snoep adventskalender staat ieder jaar garant voor heel wat lekker snoep. Dan denk je misschien dat je dit jaar alleen lolly’s tegenkomt in de adventskalender, maar dat is zeker niet waar. De kalender is ook gevuld met bekende snoepjes als Melody Pops, Center Shock en Babol Bubble Gum. Het resultaat is een adventskalender die er leuk uitziet en ook nog eens voorzien is van 24 heerlijke zoetigheden. Je bestelt hem via bol.com*, FoodWorld XL* of Amazon*. Wat is jouw favoriet uit deze Chupa Chups snoep adventskalender?

Bekijk de Chupa Chups adventskalender op bol.com*

Chupa Chups adventskalender

De Chupa Chups adventskalender is gelanceerd en zit gevuld met heerlijk snoep afkomstig van het merk. De kalender bestaat uit in totaal 24 verschillende snoepjes. Achter ieder deurtje zit een lekker snoepje verstopt. Zo tel je af naar Kerstmis met heerlijke Chupa Chups verrassingen. Daarbij kun je rekenen op verschillende smaken. Daarmee is deze adventskalender van Chupa Chups een leuke manier om nieuwe Chupa Chups smaken te proberen.

De adventskalender van Chupa Chups is gevuld met vier normale Chupa Chups lolly smaken. Daarnaast zijn er drie speciale smaken, één kauwgom lolly en zes mini Chupa Chups. Ook is er een Melody Pops toegevoegd, één pakje Babol Strawberry Flavour en acht Center Shock snoepjes. Alles om op een leuke manier kennis te maken met de verschillende smaken van Chupa Chups.

Lolly adventskalender kopen

e Chupa Chups snoep adventskalender is online te koop bij bol.com*, FoodWorld XL* of Amazon. De kalender is gevuld met 24 overheerlijke zoete verrassingen. Kies jij dit jaar voor deze overheerlijke Chupa Chups adventskalender?

Bekijk de Chupa Chups adventskalender op bol.com*

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!