Chupa Chups adventskalender

Ben je op zoek naar de Chupa Chups adventskalender 2023? Wij als zoetekauwen kunnen dat goed begrijpen. In plaats van de traditionele chocolade die je in veel adventskalenders vindt, bevat een Chupa Chups adventskalender verschillende lekkernijen. Deze snoep adventskalenderstaat ieder jaar garant voor heel wat lekker snoep.

Dan denk je misschien dat je dit jaar alleen lolly’s tegenkomt in de adventskalender, maar dat is zeker niet waar. Naast de bekende kleurrijke lollies van het merk in verschillende smaken, is de kalender ook gevuld met bekende snoepjes als Melody Pops, Center Shock en Babol Bubble Gum. Het is een zoete manier om de dagen tot Kerstmis af te tellen.

Het resultaat is een adventskalender die er leuk uitziet en ook nog eens voorzien is van 24 heerlijke zoetigheden. Je bestelt hem via bol.com* of Amazon*. Wat is jouw favoriet uit deze Chupa Chups snoep adventskalender?

Bekijk de Chupa Chups adventkalender op Amazon*

€21,99
2 nieuw vanaf €21,06
Laatste prijsupdate: 26 september 2023 12:00 pm
Amazon.de
Laatste prijsupdate: 26 september 2023 12:00 pm
Amazon.de

Chupa Chups adventskalender 2023 met snoepjes

De Chupa Chups adventskalender is gelanceerd en zit gevuld met heerlijk snoep afkomstig van het merk. Deze XXL kalender bestaat uit in totaal 24 verschillende snoepjes. Achter ieder deurtje zit een lekker snoepje verstopt. Zo tel je af naar Kerstmis met heerlijke Chupa Chups verrassingen. Daarbij kun je rekenen op verschillende smaken. Daarmee is deze adventskalender van Chupa Chups een leuke manier om nieuwe Chupa Chups smaken te proberen.

Wat zit er in de adventskalender Chupa Chups?

De adventskalender van Chupa Chups is gevuld met vier normale Chupa Chups lolly smaken. Daarnaast zijn er drie speciale smaken, één kauwgom lolly en zes mini Chupa Chups. Ook is er een Melody Pops toegevoegd, één pakje Babol Strawberry Flavour en acht Center Shock snoepjes. Alles om op een leuke manier kennis te maken met de verschillende smaken van Chupa Chups.

Lolly adventskalender kopen

De Chupa Chups snoep adventskalender is online te koop bij bol.com* of Amazon*. De kalender is gevuld met 24 overheerlijke zoete verrassingen. Wil jij dit jaar iemand verrassen met de adventskalender Chupa Chups? Bijvoorbeeld om met Sinterklaas te geven? Wacht dan niet te lang met bestellen, want deze lolly adventskalender vliegt ieder jaar over de toonbank. Kies jij dit jaar voor deze overheerlijke Chupa Chups adventskalender?

Bekijk de Chupa Chups adventskalender op Amazon*

€21,99
2 nieuw vanaf €21,06
Laatste prijsupdate: 26 september 2023 12:00 pm
Amazon.de
Laatste prijsupdate: 26 september 2023 12:00 pm
Amazon.de