Haribo adventskalender

Haribo adventskalender kopen? De Haribo adventskalender is voor wie van snoep houdt een van de beste adventskalenders die je kunt kopen. De adventskalender Haribo is gevuld met zakjes snoep van het merk zelf en van Maoam. Daarbij zitten ook een paar unieke smaken die je hier in Nederland niet snel in de winkels tegenkomt. Door de verscheidenheid van de smaken die je tegenkomt in deze adventskalender is het een uiterst leuke manier om het aftellen naar Kerstmis net iets leuker te maken. Ook de spanning wordt daarmee automatisch net iets draaglijker. Je bestelt de Haribo adventskalender bij bol.com*, FoodWorld XL* en Amazon*.

Bekijk de Haribo adventskalender op bol.com*

Haribo adventskalender

De Haribo adventskalender is ieder jaar een van de best verkochte snoep adventskalenders. Ben jij dol op Haribo? Dan is dit misschien wel de perfecte adventskalender voor jou om mee af te tellen naar Kerstmis. De kalender maakt het namelijk mogelijk om kennis te maken met een aantal nieuwe smaken van Haribo. Wat is jouw favoriete smaak uit deze adventskalender?

De kalender is voorzien van in totaal 24 zakjes met snoep. Daarbij zitten bekende smaken als Happy Coca Cola en de beertjes, maar ook specialere smaken zoals zure sleutels en een speciale Kerstmis smaak. Ook zitten er verschillende smaken van Maoam in de adventskalender verstopt.

Haribo Maoam adventskalender kopen

De Haribo Maoam adventskalender is inmiddels volop te koop. Zo bestel je hem onder meer bij bol.com*, FoodWorld XL* en Amazon*. Wie de adventskalender vandaag nog bestelt, heeft hem sowieso ruim voor 1 december al in huis en kan van 1 tot en met 24 december ontdekken wat zijn of haar favoriete Haribo smaak is. Ga jij voor deze Haribo adventskalender?

Bekijk de Haribo adventskalender op bol.com*

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!