Adventskalender 5 euro

Wanneer je op zoek bent naar een goedkoop cadeautje, is een adventskalender tot 5 euro geweldig. Net als bij andere kerstkalenders zitten er 24 verrassingen te wachten achter de deurtjes. Ze zijn niet alleen gevuld met chocolaatjes, maar ook met knutselspulletjes en speeltjes. We geven je graag een aantal leuke tips. Hiermee bewijzen we dat er anno 2022 wel degelijk goedkope adventskalenders te vinden zijn om cadeau te geven aan kinderen en volwassenen. Je zult zien dat er genoeg leuke adventskalenders tot 5 euro te vinden zijn. 

1. De papieren adventskalender

Papieren adventskalender

Tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken of er is wel een adventskalenders van. Toch kun je het ook heel simpel houden. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze 5 euro adventskalender waarop dieren en dwergen het kerstfeest vieren. De kalender bevat 24 vakjes. Achter ieder vakje vind je een kerst gerelateerde afbeelding. Het is dan ook geen adventskalender met snoep of chocolade, maar gewoon eentje met leuke feestelijke afbeeldingen.

2. Cupper adventskalender

Cupper adventskalender

In de categorie thee adventskalenders kun je dit jaar kiezen voor de zeer betaalbare kalender van Cupper. Deze kalender bevat in totaal 24 theezakjes met 12 verschillende soorten kruiden- en fruitsmaken. Daarmee kun je na een lange koude dag heerlijk je handen opwarmen aan een kopje thee. Met deze kalender komt de geur van heerlijke kruiden en koekjes je tegemoet. Bestellen kan via Bodylab* voor nog geen 5 euro!

3. Chocolade adventskalender tot 5 euro

Chocolade adventskalender tot 5 euro

Vroeger telden wij als kind graag af met een chocolade adventskalender. Ieder jaar was het een genot als onze ouders thuiskwamen met een dergelijke variant. In de winkels scoor je deze aftelkalenders natuurlijk volop voor een prijs onder de 5 euro, maar ook online kom je leuke varianten tegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze van Bodylab* of eentje van bol.com* of Amazon*.

4. Disney kalender met knutselspullen

Disney kalender knutselspullen

Kinderen zijn dol op Disney. Hoe leuk zou het zijn als je een goedkope Disney adventskalender zou kunnen scoren? Dat is gelukkig mogelijk, want dit jaar is er ook een knutsel adventskalender te koop bij Action. Het beste nieuws aan deze kalender is dat je deze aftelkalender scoort voor 4,99 euro. Wees er wel snel bij, want het zal niet lang duren tot deze kalender volledig is uitverkocht. Hij is beschikbaar met Paw Patrol, Cars en prinsessen.

5. Aftellen zonder cadeautjes

5 euro adventskalender

Wil jij dit jaar niet te gek doen met cadeautjes? Dan heeft Action ook een speciale adventskalender waarmee kinderen wel door hebben wanneer het Kerstmis is. Met een soort meetlat waar je iedere dag een kerstboom of kerstman op verplaatst, komt Kerstmis steeds dichterbij. Zo kun je goedkoop toch in stijl aftellen naar Kerstmis. Je koopt deze aftelkalender voor slechts 1,99 euro bij Action.

6. Sudoku aftelkalender

Sudoku aftelkalender

Vanuit Duitsland scoor je dit jaar ook een leuke en goedkope adventskalender. Wat dacht je namelijk van deze Sudoku adventskalender die je maar liefst 25 dagen voorziet van leuke puzzeltjes. Ondanks dat deze kalender verder in het Duits is, maakt dat voor de puzzeltjes natuurlijk niets uit. Het is dan ook een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld oma of opa. Je bestelt deze Sudoku kalender online bij Amazon.

7. Elysium adventskalender met bruisballen

Elysium spa adventskalender

Adventskalenders kun je vaak zo duur maken als je zelf wil. Zo kun je gaan voor de Bubble T bad adventskalender, maar ook voor deze veel goedkopere variant van Action. Het gaat om een zogenaamde twaalf dagen adventskalender. Die kun je gebruiken om vanaf Kerstmis af te tellen naar drie koningen of juist om vanaf 13 december af te tellen naar Kerstmis. Het leukste is: Je scoort deze kerstkalender voor slechts 4,49 euro!

8. Allos organische thee

Allos adventskalender

Nog een thee adventskalender voor minder dan 5 euro. Deze Allos thee adventskalender met 24 zakjes biologische thee is een ideale kalender om mee af te tellen naar Kerstmis. In de kalender vind je zowel kruiden- als vruchtenthee terug. Door zijn zeer betaalbare prijs van 4,49 euro is het een perfecte aftelkalender om cadeau te geven en te krijgen. Je bestelt hem nu bij Bodylab*.

Let op: De prijzen kunnen fluctueren. Het kan dan ook zijn dat een kalender nu meer kost dan 5 euro. We raden je dan ook aan om dit artikel dan goed in de gaten te houden. Hij zal namelijk veelvuldig worden bijgewerkt.