Adventskalender kat: Katten adventskalender

Adventskalender kat kopen? Katten adventskalenders zijn anno 2023 erg populair. Niet alleen voor mensen is het leuk om ook op een speciale manier af te tellen naar de feestdagen, ook dieren worden daar steeds vaker bij betrokken. Zo schreven we eerder al over de honden adventskalenders, nu is het de beurt aan de katten en poezen adventskalenders. Wil jij met jouw kat dit jaar op een leuke adventskalender aftellen naar Kerstmis?

Adventskalender kat 2023

In dit artikel vind je een compleet overzicht met adventskalenders voor katten. Heb je een geschikte adventskalender gevonden? Wacht dan niet te lang met bestellen. De katten adventskalenders zijn de laatste jaren aardig populair geworden. En wat is er nou leuker dan samen met je viervoeter af te tellen? Krijgt jouw poes dit jaar een adventskalender kat?

Wild Freedom katten adventskalender

Wild Freedom katten adventskalenderDe beste katten adventskalender vind je dit jaar bij Zooplus*. Het gaat om de Wild Freeom adventskalender die bedoeld is om katten op een lekkere manier af te laten tellen naar Kerstmis. Het gaat om een limited edition aftelkalender met gevriesdroogde kattensnacks. De snacks zijn van honderd procent ingewanden, graanvrij en worden geleverd in drie verschillende smaken: kip, lam en  rundvlees. De prijs bedraagt 5,99 euro. Hieronder een overzicht van de inhoud:

  • Runderlever
  • Kippenharten
  • Lamslongen

Adventskalender katten met snacks

Afkomstig van Boxiland is dit jaar de katten adventskalender met snacks verschenen. Deze kalender bevat 24 leuke verrassingen. De kalender heeft een leuk design en bevat snoepjes zonder chemische conserverings-, kleur-, smaak- en aromastoffen. Een uiterst leuke kalender voor advent om samen met je kat af te tellen naar Kerstmis. Je bestelt de adventskalender kat bij Amazon*.

Purizon adventskalender poezen

Purizon adventskalender kattenDe Purizon adventskalender poezen 2023 is een lekkere en gezonde adventskalender voor je kat. De kalender is gevuld met lekkernijen waar hij of zij ongetwijfeld gelukkig van wordt. De kalender bevat enkel snoepjes die graanvrij zijn. De snacks zijn gemaakt van 100% voedzaam vlees, fijne vis en rijke lever. Daarnaast zijn ze zorgvuldig gevriesdroogd. Deze adventskalender bestel je via Zooplus* voor de prijs van 6,99 euro. Koop je er drie? Dan kun je ook nog eens rekenen op korting.

Trixie adventskalender kat

De Trixie adventskalender kat is ieder jaar een van de best verkochte adventskalenders voor katten. Gelukkig is de adventskalender Trixie ook dit jaar weer volop te koop. Deze kalender bevat 24 kleine verrassingen voor katten. Open iedere dag een deurtje voor een lekker nieuwe snoepje. In de kalender vind je onder meer kip, zalm, en vlees. Deze Trixie adventskalender bestel je via Amazon*.

Adventskalender voor katten zelf vullen

Adventskalender voor katten zelf vullenKom je er niet helemaal uit wat betreft een adventskalender voor jouw geliefde viervoeter? Dan is dit ook een leuk idee. Deze adventskalender voor katten vul je namelijk helemaal zelf. Dat is extra handig wanneer jouw kat bijvoorbeeld bepaald voer niet zo goed kan hebben. Daarnaast kun je hem ook personaliseren door jouw eigen kattenfoto te uploaden en zijn of haar naam erbij te zetten! Dat kan allemaal via Amazon*.

Nobby adventskalender 2023 katten

Nobby adventskalenderOok een leuke verrassing voor iedere kattenliefhebber is deze adventskalender van Nobby. Dat bedrijf heeft natuurlijk zijn eigen snacks voor huisdieren, maar heeft deze ook gebundeld in een leuke adventskalender. Op de voorkant schitteren dan ook meteen een aantal katten met kerstmuts op. Het allerleukste is echter de inhoud. In totaal zitten er vier verschillende snacks van Starsnack verstopt in de kalender. Bestellen kan via bol.com*.

  • Chicken Triangle
  • Soft Chicken Sushi
  • Soft Chicken Sandwich
  • Chicken-Fish Heart

Beeztees adventskalender kat 2023

Beeztees adventskalenderTot slot is ook deze Beeztees adventskalender kat 2023 een leuke keuze. Deze aftelkalender is gevuld met in totaal 24 overheerlijke snacks. Deze adventskalender voor katten bevat enkel slechts zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen. Ook is op de voorkant een optie om de naam van jouw kat op te schrijven. Bestellen van deze Beeztees adventskalender kan eenvoudig online via bol.com*.

Veelgestelde vragen over de adventskalender kat

Een katten adventskalender is een leuke manier om ook huisdieren mee te laten genieten van advent. Tel samen met hem of haar af naar Kerstmis. Starten met het openen van een vakje doe je op 1 december. De laatste verrassing haal je op 24 december tevoorschijn. De katten adventskalenders zijn doorgaans gevuld met eten of speeltjes.

De prijzen van adventskalenders voor katten kunnen flink verschillen. Dat heeft onder meer te maken met de inhoud. Zo vind je deze kalenders voor een paar euro, maar dat kan ook oplopen tot tientallen euro's als er bijvoorbeeld ook speeltjes in zitten.