Mymuesli adventskalender 2022

Maak kennis met de mymuesli adventskalender 2022! Dit is wat ons betreft dé ontbijt adventskalender van het jaar. Nog voor niets is dit een populaire keuze in de categorie adventskalender eten. De adventskalenders van mymuesli maken het tenslotte mogelijk om op een leuke, gezonde en heerlijke manier af te tellen naar Kerstmis. De grote vraag is dan ook, met welke mymüsli adventskalender tel jij in 2022 af naar de feestdagen?

Dit jaar zijn er zes verschillende varianten uitgebracht: Muesli, Porridge, Premium snack, Deluxe, Tree of Tea en Imagine Chocolate. Deze kalenders zijn gevuld met verschillende biologische ontbijtproducten met onder meer muesli, chocs, balls en handige accessoires. Bestellen kan via mymuesli. Alle kalenders die vóór zondag 27 november worden besteld, zullen op tijd in huis zijn voor 1 december. Kies jij dit jaar voor één van de zes mymuesli adventskalenders 2022?

➡ Bestel de adventskalenders in de pre-order met kortingen tot wel 30 euro.

mymuesli adventskalender korting

mymüsli adventskalender 2022

Mymüsli biedt in 2022 meer keuze dan ooit tevoren. Voorheen konden we rekenen op vier verschillende adventskalenders van Mymuesli. Dit jaar zijn dat er liefst zes. In dit artikel vertellen we je alles over de mymüsli adventskalender 2022. We vertellen je wat het verschil is tussen de verschillende keuzes, laten je weten wat de prijs is en welke het beste bij je past. Je kunt kiezen uit de volgende Mymuesli adventskalenders 2022:

adventskalender mymuesli 2022

Muesli adventskalender

Muesli adventskalender 2022De eerste mymuesli adventskalender van 2022 is een ware klassieker. Het gaat om de muesli adventskalender. Deze kalender heeft dit jaar een gele doos gekregen met een prachtig kerstig design. Daarmee misstaat hij niet in je interieur tijdens de feestdagen. Het belangrijkste is echter de inhoud en ook daar zijn we over te spreken. Je vindt in de muesli adventskalender namelijk 24 verschillende mymuesli2Go's. Dertien daarvan zijn zelfs exclusieve soorten die niet los verkrijgbaar zijn. Alleen al voor deze limited edition muesli's wil je deze kalender toch niet missen?

Tot de smaken behoren naast traditionele mymuesli2Go's ook smaken als bessen, chocolade, knapperig en bijzonder feestelijk. Het is dan ook dé kalender voor wie graag ontbijt met muesli. Een extra verrassing is de waardebon van 10 euro die achter het allerlaatste deurtje verstopt zit. Je bestelt deze adventskalender nu met 10 euro korting voor de prijs van 54,90 euro bij mymuesli.

 • De mymuesli adventskalender muesli beschikt over 24 verschillende mymuesli2Go's. Zo scoor je dus iedere dag een nieuwe smaak.
 • Inclusief dertien exclusieve soorten. Deze smaken zijn niet los te kopen. Met speciale kerstkrakers als Christmas Choco Crunch en Berry White Choc.
 • Scoor deze mymuesli adventskalender nu met 10 euro korting voor 54,90 euro!

Porridge adventskalender

Porridge adventskalender 2022Een andere klassieker van mymuesli is de Porridge adventskalender. Deze mymuesli adventskalender 2022 bevat dit jaar 24 bakjes 100% biologische porridge. Dat betekent dat je tijdens de adventsperiode iedere dag kunt genieten van een heerlijk bakje havermoutpap. Voor het eerst bestaat deze kalender uit liefst 20 verschillende soorten. Dat betekent dat je bijna iedere dag een nieuwe smaak tevoorschijn haalt.

mymuesli heeft dit jaar veel aandacht besteed om de allerlekkerste smaken te vinden voor de kalender. In deze blauw/zwarte doos met prachtig kerstmotief tref je dan ook bijzondere smaken aan als Mango Granaatappel, Chocolate Brownie, Framboos Kokos Kers en Wildberry Chia. Het is een leuke manier om kennis te maken met de smaken van mymuesli. Daarbij vind je achter het deurtje op kerstavond een tien euro waardebon om nieuwe smaken in te slaan. Je koopt deze Porridge kalender nu met 10 euro korting voor 44,90 euro bij mymuesli.

 • Maak kennis met liefst twintig verschillende soorten porridges van mymuesli met de Porridge adventskalender.
 • Een leuke en goedkope manier om af te tellen naar Kerstmis en kennis te maken met bijzondere smaken.
 • Scoor hem nu in de pre-order met 10 euro korting voor de prijs van 44,90 euro.

Premium Snack mymuesli adventskalender 2022

Premium Snack adventskalender 2022De rode adventskalender van mymuesli gaat door het leven als de Premium Snack adventskalender. Hiermee haal je vanaf 1 december tot en met 24 december iedere dag een nieuwe verrassing uit tevoorschijn. Wat die verrassing precies is, is iedere ochtend weer een grote verrassing. Zo behoren tot de inhoud van deze decemberkalender onder meer muesli, porridge, snacks, thee en Imagine Chocolate. Daarmee is de adventskalender gevuld met lievelingsproducten uit de meest favoreite mymuesli categorieën.

Extra leuk is dat de adventskalenders van mymuesli zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Daarbij kun je ook nog eens rekenen op een waardebon van tien euro op kerstavond. Zo kun je na Kerstmis meteen jouw voorraad mymuesli-artikelen uitbreiden. Daarnaast zijn de producten in de kalender 100% biologisch en volledig vegan. Bestellen kan via mymuesli met nu tien euro korting voor 74,90 euro.

 • Bevat lievelingsproducten uit bijna alle mymuesli categorieën. Daarmee is het een leuke manier om kennis te maken met het assortiment van mymuesli.
 • Inclusief producten als muesli, porridge, snacks, thee en Imagine Chocolate.
 • Deze adventskalender van mymuesli is 100% biologisch en volledig vegan.

Mymuesli adventskalender 2022 Deluxe

Mymuesli adventskalender 2022 DeluxeDe Deluxe mymuesli adventskalender 2022 is de duurste variant van dit jaar. Dat betekent ook dat je meteen het meeste van deze adventskalender mag verwachten. In deze meest luxe adventskalender zitten 24 vakjes met jouw favoriete ontbijt.  De producten die je terugvindt in deze adventskalender zijn afkomstig uit tien productcategorieën. Denk daarbij aan nutt butter, muesli, bakery en toppings. Dit is wat ons betreft dan ook echt de kalender waarmee je mymuesli echt goed leert kennen.

Als extra cadeau vind je in deze groene doos met kerstmotief erop een 10 euro voucher. Deze kun je na Kerstmis gebruiken om verder te shoppen bij mymuesli. Door de Deluxe mymuesli adventskalender ken je dan al jouw favoriete keuzes. Als leuke extra's vind je in deze adventskalender ook twee Muesli2Go bekers en zelfs een voorraadpot om jouw muesli in te bewaren. Je bestelt de Deluxe mymuesli adventskalender 2022 nu met liefst 30 euro korting voor 139,90 bij mymuesli.

 • De Deluxe adventskalender is de meest luxe adventskalender van mymuesli in 2022
 • Gevuld met producten uit tien productcategorieën van mymuesli met onder meer muesli, butt butter en toppings.
 • Inclusief accessoires zoals 2x Muesli2Go beker en een magenta voorraadpot.

Tree of Tea adventskalender

Mymuesli adventskalenders 2022Tot de mymuesli adventskalenders 2022 hoort dit jaar ook voor het eerst een thee adventskalender. Deze rode doos gaat door het leven als de Tree of Tea adventskalender. In tegenstelling tot veel andere adventskalenders is dit een 12 dagen adventskalender. Die kun je natuurlijk op verschillende manieren gebruiken. Je kunt pas op 13 december beginnen met aftellen of kiest er bijvoorbeeld voor om alleen op de even of oneven dagen een vakje te openen.

In de Tree of tea adventskalender zitten 12 heerlijk ruikende theesmaken verstopt. In totaal gaat het om elf verschillende met smaken in de categorieën vruchtenthee, rooibos, groene thee, witte thee en meer. Volgens mymuesli is de adventskalender goed voor liefst 160 koppen thee. Je bestelt hem nu met 10 euro korting voor de prijs van 44,90 euro bij mymuesli.

 • De tree of tea adventskalender beschikt over 12x heerlijk ruikende thee.
 • Met elf verschillende soorten thee zoals vruchtenthee, rooibos, groene thee en witte thee.
 • Goed voor maar liefst 160 koppen thee.

Imagine Chocolate mymuesli adventkalender vegan

Mymuesli adventskalender veganDe laatste adventskalender die mymuesli dit jaar uitbrengt is de Imagine Chocolate adventskalender. Mogelijk heb je nog nooit van deze kalender gehoord, want deze is compleet nieuw in het assortiment van mymuesli. Deze chocolade adventskalender is gevuld met producten uit de Imagine Chocolate reeks. In de kalender vind je dan ook 24x verrassende chocolade met negen verschillende Imagine smaken Zes van die smaken zijn nieuw en vier zijn zelfs exclusief voor deze adventskalender. Het is een ideale adventskalender voor kinderen.

Tot de smaken behoren onder meer kaneel, banaan, cranberry, hazelnoot en nog veel meer. Daarnaast vind je ook 3x Chocs terug in de adventskalender en een 5 euro voucher. Deze Imagine Chocolate mymuesli adventskalender 2022 is volledig vegan en wordt verkocht met 10 euro korting voor de prijs van 49,90 euro. Je bestelt hem bij mymuesli.

 • De Imagine Chocolate adventskalender is volop gevuld met chocolade.
 • Gevuld met negen verschillende soorten Imagine repen. Daarbij zes nieuwe smaken en vier zelfs exclusieve smaken.
 • Nu met korting te koop voor nog geen 50 euro.

Inhoud muesli adventskalender 2022

mymuesli2Go

Muesli 2Go adventskalender

 • 2Go muesli adventskalender met 24 verschillende smaken
 • Dertien exclusieve smaken die nergens anders te koop zijn
 • Variatie tussen knapperig, fruitig en chocoladeachtig
 • €64.90 nu voor €54,90
mymuesli porridge adventskalender korting
Porridge

Porridge adventskalender

 • Porridge adventskalender gevuld met havermoutpap
 • Met 24 biologische porridges in 20 verschillende smaken
 • Voor deze kalender exclusief als 2Go
 • €54.90 nu voor €44,90
mymuesli porridge adventskalender korting
Deluxe

Deluxe adventskalender

 • Luxe adventskalender met ontbijtproducten
 • Met exclusieve producten zoals muesli, nutt butter en toppings
 • Inclusief Muesli2GO bekers en voorraadpot
 • €169,90 nu voor €139,90
mymuesli adventskalender korting
Premium Snack

Premium adventskalender

 • De Premium Snack adventskalender is gevuld met muesli, porridge, snacks, thee en Imagine Chocolate
 • Met exclusieve smaken
 • 100% biologisch en volledig vegan
 • €84.90 nu voor €74,90
mymuesli porridge adventskalender korting
Imagine Chocolate

Imagine Chocolate

 • Tel in 24 dagen met chocolade af naar Kerstmis
 • Met 9 Imagine soorten waarvan 6 nieuw en 4 exclusief
 • Inclusief 3 Chocs en waardebon van 5 euro
 • €59.90 nu voor €49,90
mymuesli porridge adventskalender korting
Tree of Tea

Tree of Tea adventskalender

 • 12 dagen adventskalender van mymuesli met thee
 • 11 verschillende soorten met vruchtenthee, rooibos en meer
 • Voor in totaal maar liefst 160 koppen thee
 • €54.90 nu voor €44,90
mymuesli porridge adventskalender korting

mymuesli adventskalenders 2022 kopen met korting

mymuesli adventskalenders 2022 kortingDe mymuesli adventskalenders 2022 zijn nu te koop. Wie zijn adventskalender nu alvast bestelt, kan rekenen op pre-order korting. De muesli, porridge, premium tree of tea en imagine chocolate adventskalenders zijn nu te koop met tien euro korting. De Deluxe adventskalender bestel je nu in de pre-order met liefst 30 euro korting. Maar wees er snel bij, want de early bird korting is afhankelijk van de voorraad. Bestellen van de adventskalenders doe je nu via mymuesli.

Voorproefje mymuesli adventskalender

Veelgestelde vragen over de mymuesli adventskalender 2022

Wat kost de mymuesli adventskalender 2022?

De prijzen van de mymuesli adventskalenders 2022 verschillen per variant. De goedkoopste wordt verkocht voor 44,90 euro en de duurste heeft een prijs van 139,90 euro.

Is de mymuesli adventskalender te koop met korting?

Ja, de mymuesli adventskalender is nu te koop met korting. Early Birds scoren de mymuesli adventskalender nu met 10 tot 30 euro korting. Bestellen kan via mymuesli.

Wat zit er in de mymuesli adventskalenders 2022?

De inhoud van de mymuesli adventskalenders 2022 is afhankelijk van de variant die je kiest. Afhankelijk van de adventskalender mymuesli kun je rekenen op muesli, porridge, chocolade, thee, toppings, accessoires en waardebonnen.

Wanneer wordt de mymuesli adventskalender verzonden?

De mymuesli adventskalender wordt vanaf begin oktober geleidelijk verzonden. Let wel op dat je jouw adventskalender op tijd bestelt. De kalenders die voor 27 november worden besteld komen sowieso op tijd aan voor 1 december.

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!