Mymuesli adventskalender 2023

Maak kennis met de mymuesli adventskalender 2023! Dit is wat ons betreft dé ontbijt adventskalender van het jaar. Nog voor niets is dit een populaire keuze in de categorie adventskalender eten. De adventskalenders van mymuesli maken het tenslotte mogelijk om op een leuke, gezonde en heerlijke manier af te tellen naar Kerstmis. De grote vraag is dan ook, met welke mymüsli adventskalender tel jij in 2023 af naar de feestdagen?

Dit jaar zijn er vier verschillende varianten uitgebracht: Deluxe, Muesli, Havermout en Tea Time. Deze kalenders zijn gevuld met verschillende biologische ontbijtproducten met onder meer muesli, chocs, balls en handige accessoires. Bestellen kan via mymuesli. Alle kalenders die vóór zondag 26 november worden besteld, zullen op tijd in huis zijn voor 1 december. Kies jij dit jaar voor één van de vier mymuesli adventskalenders 2023?

➡ Bestel de adventskalenders in de pre-order met kortingen tot wel 30 euro.

mymuesli adventskalender korting

mymüsli adventskalender 2023

Mymüsli biedt in 2023 vier verschillende adventskalenders aan. Waar vorig jaar nog voor zes varianten werd gekozen, is dat nu teruggebracht naar vier leuke opties. In dit artikel vertellen we je alles over de mymüsli adventskalender 2023. We vertellen je wat het verschil is tussen de verschillende keuzes, laten je weten wat de prijs is en welke het beste bij je past. Je kunt kiezen uit de volgende Mymuesli adventskalenders 2023:

Adventskalender mymuesli 2023

Havermout adventskalender

Havermout adventskalender 2023Voor fans van mymuesli is deze adventskalender allang geen onbekende meer, het gaat om de havermout adventskalender. Waarschijnlijk heb je deze de voorgaande jaren weleens voorbij zien komen onder de naam Porridge adventskalender. Deze mymuesli adventskalender 2023 bevat dit jaar 24 bakjes 100% biologische havermout. Dat betekent dat je tijdens de adventsperiode iedere dag kunt genieten van een heerlijk bakje havermoutpap. Dit jaar bestaat de kalender uit 24 verschillende smaken havermout verpakt in praktische 2Go's die exlusief verkrijgbaar zijn in deze aftelkalender. Dat betekent dat je iedere dag een nieuwe smaak tevoorschijn haalt.

mymuesli heeft dit jaar veel aandacht besteed om de allerlekkerste smaken te vinden voor de kalender. In deze groen/blauwe doos met prachtige kerstdecoratie tref je dan ook bijzondere smaken aan als Chocolate Brownie, Plum Poppy Crisp, Vanillekipferl en Blueberry Cheesecake. Het is een leuke manier om kennis te maken met de smaken van mymuesli. Daarbij vind je achter het deurtje op kerstavond een tien euro waardebon om nieuwe smaken in te slaan. Je koopt deze Porridge kalender nu met 10 euro korting voor 49,95 euro bij mymuesli.

 • Maak kennis met liefst 24 verschillende soorten havermout-smaken van mymuesli met de Havermout adventskalender.
 • Een leuke en goedkope manier om af te tellen naar Kerstmis en kennis te maken met bijzondere smaken.
 • Scoor hem nu in de pre-order met 10 euro korting voor de prijs van 49,95 euro.

Muesli adventskalender

Mymuesli adventskalenderDe meest bekende mymuesli adventskalender is natuurlijk die met... muesli! Deze kalender heeft dit jaar een rood met gele doos gekregen met daarop verschillende kerstdecoraties. Daarmee misstaat hij niet in je interieur tijdens de feestdagen. Het belangrijkste is echter de inhoud en ook daar zijn we over te spreken. Je vindt in de muesli adventskalender namelijk 24 verschillende mymuesli2Go's. Dertien daarvan zijn zelfs exclusieve soorten die niet los verkrijgbaar zijn. Alleen al voor deze limited edition muesli's wil je deze kalender toch niet missen?

Tot de smaken behoren naast traditionele mymuesli2Go's ook smaken als bessen, chocolade, knapperig en bijzonder feestelijk. Het is dan ook dé kalender voor wie graag ontbijt met muesli. Een extra verrassing is de waardebon van 10 euro die achter het allerlaatste deurtje verstopt zit. Je bestelt deze adventskalender nu met 10 euro korting voor de prijs van 59,95 euro bij mymuesli.

 • De mymuesli adventskalender muesli beschikt over 24 verschillende mymuesli2Go's. Zo scoor je dus iedere dag een nieuwe smaak.
 • Inclusief dertien exclusieve soorten. Deze smaken zijn niet los te kopen. Met speciale kerstkrakers als Christmas Cookie Granola, Choco Orange en Cranberry Pistazie Granola.
 • Scoor deze mymuesli adventskalender nu met 10 euro korting voor 59,95 euro

Mymuesli adventskalender 2023 Deluxe

mymuesli adventskalender 2023 deluxeDe Deluxe mymuesli adventskalender 2023 is de duurste variant van dit jaar. Dat betekent ook dat je meteen het meeste van deze adventskalender mag verwachten. In deze meest luxe adventskalender zitten 24 vakjes met jouw favoriete ontbijt.  De producten die je terugvindt in deze adventskalender zijn afkomstig uit negen productcategorieën. Denk daarbij aan nutt butter, muesli, thee en accessoires. Dit is wat ons betreft dan ook echt de kalender waarmee je mymuesli echt goed leert kennen.

Als extra cadeau vind je in deze groene doos met kerstmotief erop een 10 euro voucher. Deze kun je na Kerstmis gebruiken om verder te shoppen bij mymuesli. Door de Deluxe mymuesli adventskalender ken je dan al jouw favoriete keuzes. Als leuke extra's vind je in deze adventskalender ook twee Muesli2Go bekers en zelfs een theeglas. Je bestelt de Deluxe mymuesli adventskalender 2023 nu met liefst 30 euro korting voor 149,95 bij mymuesli.

 • De Deluxe adventskalender is de meest luxe adventskalender van mymuesli in 2023
 • Gevuld met producten uit negen productcategorieën van mymuesli met onder meer muesli, nutt butter en thee.
 • Inclusief accessoires zoals 2x Muesli2Go beker en een theeglas.

Tree of Tea adventskalender

Mymuesli adventskalender 2023Tot de mymuesli adventskalenders 2023 hoort dit jaar ook voor het eerst een thee adventskalender. Deze rode doos gaat door het leven als de Tree of Tea adventskalender.Deze kalender bevat dit jaar maar liefst 24 deuren. Achter 20 van die deurtjes vind je heerlijk geurende theesoorten, terwijl de overige vier vakjes gevuld zijn met Nut Butter Balls.

De kalender bevat in totaal acht verschillende smaken thee. Daarbij kun je rekenen op zowel Ice Teas als Christmas Teas. Het gaat om vruchtenthee, kruiden, zwarte thee en meer. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om jouw winter goed door te komen. Je bestelt hem nu voor 29,95 euro bij mymuesli.

 • De tree of tea adventskalender beschikt over 20 geurende theesoorten
 • Met acht verschillende soorten thee zoals vruchtenthee, kruiden, zwarte thee en meer.
 • Inclusief speciale Ice Teas met smaken als Mango Passievrucht en Aardbei Watermeloen.

Inhoud muesli adventskalender 2023

Muesli

Muesli 2Go adventskalender

 • 2Go muesli adventskalender met 24 verschillende smaken
 • Dertien exclusieve smaken die nergens anders te koop zijn
 • Variatie tussen knapperig, fruitig, chocoladeachtig én bijzonder feestelijk
 • €69.95 nu voor €59,95
mymuesli porridge adventskalender korting
Havermout

Porridge adventskalender

 • Porridge adventskalender gevuld met havermoutpap
 • Met 24 biologische porridges in 24 verschillende smaken met volop variate
 • Voor deze kalender exclusief als 2Go
 • €59.95 nu voor €49,95
mymuesli porridge adventskalender korting
Deluxe

Deluxe adventskalender

 • Luxe adventskalender met ontbijtproducten
 • Met exclusieve producten zoals muesli, snacks en thee mini's
 • Inclusief Muesli2GO bekers en theeglas
 • €179,95 nu voor €149,95
mymuesli adventskalender korting
Tea Time

Tea Time adventskalender

 • 24 dagen adventskalender van mymuesli met thee
 • Met in totaal 20 geurende theesoorten
 • 8 verschillende soorten met vruchtenthee, kruiden en meer
 • Nu voor €29,95

mymuesli adventskalenders 2023 kopen met korting

mymuesli adventskalender 2023 kortingDe mymuesli adventskalenders 2023 zijn nu te koop. Wie zijn adventskalender nu alvast bestelt, kan rekenen op pre-order korting. De muesli en havermout adventskalenders zijn nu te koop met tien euro korting. De Deluxe adventskalender bestel je nu in de pre-order met liefst 30 euro korting. Maar wees er snel bij, want de early bird korting is afhankelijk van de voorraad. Bestellen van de adventskalenders doe je nu via mymuesli.

Voorproefje mymuesli adventskalender

Veelgestelde vragen over de mymuesli adventskalender 2023

De prijzen van de mymuesli adventskalenders 2023 verschillen per variant. De goedkoopste wordt verkocht voor 49,95 euro en de duurste heeft een prijs van 149,95 euro.

Ja, de mymuesli adventskalender is nu te koop met korting. Early Birds scoren de mymuesli adventskalender nu met 10 tot 30 euro korting. Bestellen kan via mymuesli.

De inhoud van de mymuesli adventskalenders 2023 is afhankelijk van de variant die je kiest. Afhankelijk van de adventskalender mymuesli kun je rekenen op muesli, havermout, thee, accessoires en waardebonnen.

De mymuesli adventskalender wordt vanaf begin oktober geleidelijk verzonden. Let wel op dat je jouw adventskalender op tijd bestelt. De kalenders die voor 26 november worden besteld komen sowieso op tijd aan voor 1 december.