Adventskalender meisjes

Adventskalender meisjes 2023Adventskalender meisjes 2023 kopen? Ze zijn ideaal om in december op leuke wijze af te tellen tot Kerst. Zo verminder je de spanning in aanloop naar de feestdagen. Meiden adventskalenders zijn beschikbaar in veel verschillende soorten. Is ze een echte prinses? Kies dan voor een van de leuke prinsessen adventskalenders. Is ze een stoere meid? Laat haar dan zelf iets bouwen of laat haar met coole auto’s spelen. Of is ze misschien de jonge Van Gogh? Laat haar dan knutselen. Voor iedere meid is wel een adventskalender te vinden! Bekijk daarom hier de beste adventskalender meiden 2023!

Adventskalender meisjes 2023

Adventskalender meiden zoeken

Het aanbod van adventskalender meisjes 2023 is enorm. De laatste jaren is de populariteit van adventskalenders voor kinderen flink gegroeid en dat heeft ervoor gezorgd dat er steeds meer adventskalenders voor meiden op de markt komen. Speelgoed dat is uitgegroeid tot hype krijgt de laatste jaren ook vaak een eigen adventskalender. Denk bijvoorbeeld aan de L.O.L. Surprise kalender of de zeer schattige Hatchimals.

Om te kunnen kiezen welke adventskalender 2023 meiden bij jouw kind past, is het goed om eerst alvast te onthouden waar jouw dochter van houdt. Vaak kun je daar namelijk wel een adventskalender meisje mee vinden. Is ze dol op Disney? Dan zijn er ieder jaar verschillende kalenders beschikbaar. Houdt ze van creatief bezig zijn? Dan is er onder meer de klei- en slijm kalender. Zo zijn er ook dit jaar weer voldoende adventskalender voor meiden beschikbaar.

Soorten adventskalender 2023 meiden

Doordat het aanbod aan meisjes adventskalenders flink is uitgebreid, zijn er ook steeds meer soorten beschikbaar. De meest bekende is waarschijnlijk de kalender met speelgoed, maar dat is tegenwoordig lang niet meer de enige. De soorten adventskalender voor meiden:

  • Speelgoed adventskalenders: De speelgoed adventskalenders zijn misschien wel de meest bekende aftelkalenders voor meiden richting Kerstmis. De meest populaire zijn de LEGO adventskalenders, de Playmobil adventskalenders, die van Barbie, de Schleich figuren en Baby Born. Daarnaast krijgt ook nieuw speelgoed tegenwoordig razendsnel adventskalenders. Denk aan squishy, Hatchimals en L.O.L. Surprise.
  • Creatieve adventskalenders: Is jouw meid met een creatief type? Dan zijn er gelukkig ook heel wat creatieve kalenders op de markt. Denk daarbij aan de Hasbro klei variant of de knutsel kalender van BIC.
  • Make-up adventskalenders: Meiden zijn gek op make-up. Niet alleen vrouwen worden gelukkig van een beauty adventskalender, ook meiden houden wel van een make-up adventskalender. Tegenwoordig zijn er voldoende beauty adventskalenders die ook voor meisjes goed betaalbaar zijn. Bijvoorbeeld die van Douglas.
  • Eten adventskalenders: Vroeger begon het allemaal met de chocolade adventskalenders, maar tegenwoordig zijn er veel meer aftelkalenders beschikbaar. Zo zijn er varianten met snoep, popcorn, chips en nog veel meer.

Groot voordeel is dat er voor alle meisjes een geschikte kalender met kerst te vinden is. Of je nu zoekt naar een kalender voor meisjes van 3 jaar tot 5 jaar of voor 8, 9 tot 10 jaar, je kunt altijd een geschikt exemplaar vinden. Bij de leeftijdscategorie van 3-10 jarigen gaat het voornamelijk om speelgoed. Wanneer je op zoek bent naar een adventskalender voor iemand van 11 jaar, 12 jaar of 13 jaar kom je misschien eerder uit bij een make-up of een doe-het-zelf kalender.

Adventskalender voor meisjes kopen?

Weet je inmiddels van welke adventskalender jouw dochter het meest gelukkig wordt? Dan ben je klaar om over te gaan tot actie. Hier vind je een compleet overzicht van de adventskalenders voor meisjes die in 2023 te koop zijn. Het overzicht zal iedere dag worden aangevuld met nieuwe kalenders. Ga jij dit jaar voor een adventskalender meisjes?