Paw Patrol adventskalender

0
Paw Patrol Adventskalender

Maak je kinderen blij met deze leuke Paw Patrol Adventskalender. Achter elk deurtje vind je een geinig hondenfiguurtje. Deze kalender is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar. Maak de decembermaand voor kinderen nóg leuker. Verpakt met 24 geschenken, staat er elke dag een nieuwe verrassing te wachten!

Paw Patrol adventskalender

Achter elke deur is een klein verzamelitems van Paw Patrol te vinden! Naarmate de vakantie dichterbij komt, kunnen kinderen de wereld van Adventure Bay verder uitbouwen! De kalender zit niet alleen gevuld met leuke figuurtjes. Het moedig ook nog een creativiteit aan, waardoor kinderen urenlang zoet kunnen zijn.

Welk kind wil nu niet elke dag een klein cadeautje krijgen? De maand december is daar de uitgesproken maand voor, want dan is het weer tijd voor de adventskalenders. Met deze Paw Patrol adventkalender kan uw kind elke dag weer een cadeautje uitpakken. Op 1 december mag het eerste luikje geopend worden. Vervolgens tellen ze tot en met 24 december af tot kerstavond.

Paw Patrol adventskalender kopen

Wil jij je dochter, zoon, neef of nichtje verrassen met deze Paw Patrol Adventskalender? Haal hem dan direct voordelig in huis via Amazon*. De prijs van de adventskalender vind je hierin. De koude decembermaand wordt ineens nóg leuker. Naast deze Paw Patrol adventskalender, heeft ook bol.com* dit jaar een adventskalender in zijn assortiment. Ook die is gevuld met Paw Patrol-figuurtjes.

Bekijk de Paw Patrol adventskalender op Amazon*

Bekijk de Paw Patrol adventskalender op bol.com

Paw Patrol adventskalender inhoud

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here