Paw Patrol adventskalender 2023

Op zoek naar een Paw Patrol adventskalender? Dan hebben we goed nieuws. Ryder, Chase, Marshall en alle andere heldhaftige puppy’s zijn terug voor een gloednieuwe adventskalender. Dat is goed nieuws, want de Paw Patrol kerstkalender is de perfecte adventskalender voor kinderen. Want zeg nou eerlijk, welk kind kent deze populaire hondjes niet?

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over de Paw Patrol adventskalender 2023. We laten je weten waar je hem koopt, wat de prijs is en wat de inhoud is. Daarnaast geven we je ook een overzicht van Paw Patrol adventskalenders uit eerdere jaren die je nu met korting scoort. Haal jij dit jaar een Paw Patrol adventskalender in huis?

Bekijk de Paw Patrol adventskalender op bol.com*

Paw Patrol adventskalender 2023

Laatste Amazon prijsupdate: 1 december 2023 2:16 pm

Paw Patrol adventskalender 2023

Met een Paw Patrol adventskalender start je op 1 december met het aftellen naar de feestdagen. Wat is er voor kinderen nou leuker dan om dat te kunnen doen met personages uit hun favoriete tv-serie. Met deze kalender haal je iedere dag een item tevoorschijn die geheel in het teken staat van Paw Patrol. Het biedt kinderen de kans om hun eigen verbeelding de loop te laten en gloednieuwe avonturen te creëren met hun favoriete personages.

Het leuke is dat zodra je de kerstkalender open hebt geklapt en de luikjes hebt gevonden waarachter de cadeautjes zitten, je ook meteen een speelveld ontdekt (zie foto hieronder). Dat is een leuke plek om niet alleen je nieuwe aanwinsten uit te stallen, maar ook meteen aan het spelen te gaan.

Paw Patrol adventskalender open
Paw Patrol adventskalender open

Inhoud adventskalender Paw Patrol

Het allerbelangrijkste van een adventskalender, is natuurlijk de inhoud. In de Paw Patrol adventskalender 2023 kom je kleine figuurtjes tegen van jouw favoriete honden. Denk aan Chase, Marshall, Skye, Rocky, Rubble, Zuma en Everest. Daarnaast zijn er ook schattige accessoires als een kampvuur en verschillende dierenvriendjes.

  • Tel in 24 dagen af naar Kerstmis met deze super schattige Paw Patrol adventskalender. Zo maak je het aftellen naar Kerstmis een stukje minder spannend.
  • Ontdek 24 verrassingen van Paw Patrol in deze speelgoed adventskalender en breng ze meteen tot leven op de speelmat.
  • Achter de deurtjes vind je in totaal zeven Paw Patrol-pups, acht dierenvriendjes en negen accessoires.
Adventskalender Paw Patrol inhoud
Adventskalender Paw Patrol inhoud

Paw Patrol cadeautjes kopen

Op zoek naar Paw Patrol cadeautjes in aanloop naar de feestdagen? Dan valt deze Paw Patrol adventskalender 2023 goed in de smaak. Het is een van de meest populaire adventskalenders voor jongens én meisjes. De kalender is nu al te koop bij Amazon* en wordt op korte termijn ook in het aanbod van bol.com* verwacht. De prijs vind je hieronder.

Bekijk de Paw Patrol adventskalender op bol.com*

Paw Patrol adventskalender 2023

Laatste Amazon prijsupdate: 1 december 2023 2:16 pm

Meer Paw Patrol adventskalenders

Ook in de voorgaande jaren heeft Paw Patrol verschillende adventskalenders uitgebracht. Zo verscheen vorig jaar een kalender met naast de puppy’s onder meer ook Wally de Walrus, Chickaletta en de helikopter van Skye. Zowel die adventskalender als andere adventskalenders van Paw Patrol die je vandaag de dag nog altijd scoort, vind je hieronder terug.

Paw Patrol adventskalender 2021

Laatste Amazon prijsupdate: 1 december 2023 2:16 pm

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!