Pokemon adventskalender 2023

Pokemon adventskalender 2023 kopen? Sinds de Pokemon kaarten sinds het 25-jarig bestaan weer helemaal hip zijn, is het een flinke opgave om een adventskalender Pokemon te vinden. Niet getreurd, want wij hebben er dit jaar een aantal gevonden waar je een Pokemon-fan echt blij mee maakt. Of hij of zij nu fan is van de kaarten of graag met de poppetjes speelt, dit jaar is voor ieder wat wils beschikbaar! Daarbij zijn deze adventskalenders niet alleen leuk voor kinderen, maar maak je er ook veel volwassen Pokémon-fans gelukkig mee.

Maar wees er wel snel bij, want de voorraad is beperkt. Zo vlogen de Pokémon adventskalenders vorig jaar over de toonbank en waren ze ver voor 1 december al volledig uitverkocht. Zit er voor jou geen geschikte adventskalender bij of is jouw favoriet al volledig uitverkocht? Dan geven we je graag een paar tips hoe je jouw eigen Pokemon adventskalender 2023 maakt.

Pikachu adventskalender 2022
Inhoudsopgave: Pokémon adventskalender 2023
  Add a header to begin generating the table of contents

  Hoe werkt een Pokemon adventskalender?

  Met een Pokémon adventskalender tel je op een ontspannen manier af naar Kerstmis. Voor sommige kinderen is de aanloop naar de feestdagen spannend. Zij zijn zenuwachtig voor wat er komen gaat. Dat is niet langer nodig met een Pokémon adventskalender, maar hoe werkt dat dan precies? Met deze adventskalender Pokemon weten kinderen waar ze aan toe zijn in aanloop naar Kerstmis.

  Zo'n kalender bestaat uit in totaal 24 vakjes. Op 1 december wordt het eerste deurtje geopend en komt de eerste Pokemon verrassing tevoorschijn. Dit duurt in totaal 24 dagen. Doordat kinderen met de adventskalender worden afgeleid, neemt de spanning voor Kerstmis af. Zo'n adventskalender is dan ook leuk te gebruiken voor een andere spannende gelegenheid zoals een verjaardag of vakantie. Ook zijn adventskalenders leuk om cadeau te geven met bijvoorbeeld Sinterklaas.

  Soorten Pokémon adventskalenders 2023

  Tegenwoordig vind je heel wat verschillende soorten Pokémon adventskalenders. Denk aan kalenders met Pokémon kaarten, poppetjes, boeken en schoolspullen. Op die manier kan iedere Pokemon liefhebber een kalender uitkiezen die goed bij hem of haar past. We vertellen je graag alles over de Pokemon adventskalenders van 2023. Daarbij vertellen we je meteen wat de prijs is, waar je hem het voordeligst koopt en natuurlijk wat onze favoriete Pokémon adventskalender is. De kalenders op een rijtje:

  • Pokemon kaarten adventskalender
  • Funko Pop adventskalender met poppetjes
  • Pokemon boeken adventskalender
  • De Pokemon adventskalenders van 2022

  Adventskalender Pokemon 2023

  Pokemon kaarten adventskalender 2023We trappen maar meteen af met onze favoriete Pokemon adventskalender van 2023. Vorig jaar maakten we voor het eerst kennis met een speciale Holiday Calendar die gevuld is met Pokémon kaarten. Deze variant heeft een flinke upgrade gekregen en is terug voor 2023. Ditmaal heeft de kalender een blauwe kleur gekregen en zien we op de voorkant verschillende winterse Pokémon opduiken. Denk aan Delibird, Alolan Vulpix en Glaceon. Die passen natuurlijk perfect bij de feestdagen.

  Trading Card Game adventskalender

  Adventskalender Pokemon 2023Met de speciale Trading Card Game Pokemon adventskalender haal je vanaf 1 december iedere dag een nieuwe Pokémon-kaart, Pokémon-munt, stickervel en zelfs booster pack tevoorschijn. Lukt het jou om een zeldzame kaart uit de adventskalender te halen en zo jouw collectie verder aan te vullen? Je bestelt deze adventskalender nu online bij bol.com* of Amazon*.

  • Deze Pokemon kaarten adventskalender is het ideale cadeau voor wie Pokémon kaarten verzamelt.
  • De kalender is niet alleen gevuld met exclusieve Promo-kaarten, maar ook nog eens met vijf Booster Packs.
  • Met exclusieve sidekick-dangler met Pikachu en Glaceon, Pokémon TCG pretpakketten, Pokémon-munten en Pokémon stickervellen.

  Pokémon adventskalender 2023 Funko Pop

  Waan jezelf een echte Pokémon-meester met deze exclusieve Pokémon Funko Pop adventskalender. In december vang jij iedere dag een nieuwe Pokemon met deze aftelkalender. Open de deurtjes en ontdekt of je vandaag de trotse eigenaar bent geworden van Eevee, Pikachu, Charizard of misschien wel Lucario. In totaal vind je 24 Pocket Pop! figuurtjes terug in de adventskalender van zo'n 2 inch groot.

  • Laat je droom uitkomen en wordt in december een echte Pokémon-trainer.
  • Open iedere dag een nieuw vakje en haal jouw favoriete Pokémon tevoorschijn.
  • Met veel fanfavourites Pokémon zoals Pikachu, Bulbasaur, Squirtle, Charizard, Psyduck, Charmander, Lapras, Evee en zijn evoluties en nog veel meer.

  Aftellen met Pokémon boeken

  Pokemon boeken adventskalenderEen andere leuke adventskalender waar Pokémon centraal in staat, is deze speciale boeken aftelkalender. Hiermee tel je af naar Kerstmis met iedere dag een nieuw miniboekje. Die miniboekjes staan boordevol verhalen, leuke puzzels, raadsels, knutselwerkjes en andere activiteiten. Zo maak je jouw eigen Poké Balls, leer je hoe je jouw favoriete Pokémon tekent en maak je versieringen die volledig in het teken staan van... Pokémon! Je bestelt deze adventskalender bij bol.com* en Amazon*.

  Pokemon: Festive Calendar

  Laatste Amazon prijsupdate: 2 december 2023 12:54 pm

  Adventskalender Pokemon 2022

  Pokemon card adventskalenderVorig jaar verscheen de speciale Holiday Calendar met Pokémon kaarten voor het eerst. Fans van het kaartspel hoopten al langere tijd op een Pokemon kaarten adventskalender en die is nu eindelijk een feit! De voorkant van de doos verklapt al meteen het winterse thema van deze aftelkalender. Zo schitteren onder meer Lapras, Pikachu en Delibird op de grote doos. Zodra je de zijkant van de doos openmaakt, kun je de adventskalender eruit halen. De buitenkant heeft het design van een Pokebal, maar zodra je de doos openklapt komen de Pokemon en het winterse landschap opnieuw tevoorschijn.

  Trading Card Game adventskalender

  Pokemon kaarten adventskalenderBinnenin de doos kom je in totaal 25 vakjes tegen. De smalle vakjes haal je eenvoudig open met je vingers, waarna je jouw verrassing tevoorschijn haalt. Per dag verschilt het wat je achter het vakje tevoorschijn haalt. Zo kunnen het Promokaarten zijn met een feestelijke stempel, Pokemon-munten, stickervellen met jouw favoriete Pokemon en zelfs een aantal booster packs! Het is dan ook een leuke manier om jouw Pokemon kaarten verzameling verder uit te breiden. Je bestelt deze adventskalender nu online met extra korting bij bol.com* of Amazon*.

  • Deze Pokemon card adventskalender is gevuld met alles wat je zoekt als verzamelaar.
  • Naast Promokaarten ook gevuld met in ieder geval 6 Pokemon Trading Card Game booster packs van Sworld & Shield-series.
  • Inclusief 6 Pokémon TCG 3-kaart funpacks, munten en stickervellen!

  Pokemon Advent Calendar

  Laatste Amazon prijsupdate: 2 december 2023 12:54 pm

  Pokémon adventskalender 2022 Funko Pop

  Een andere favoriete Pokémon adventskalender 2022 is deze van Funko Pop. Dit is echter ook meteen de moeilijkste adventskalender om te bemachtigen. Zo verscheen deze adventskalender vorig jaar voor het eerst en was hij ook toen al moeilijk verkrijgbaar in Nederland. Momenteel bestel je hem wel online bij de Duitse Amazon*. In de super schattige Pokemon Funko Pop adventskalender zitten in totaal 24 verschillende poppetjes. Het gaat hierbij om Pocket Pop! figuurtjes die kleiner zijn dan de gewone Funko's. Tot de Pokémon in de kalender behoren onder meer Pikachu, Mew, Eevee en Meowth.

  Aftellen met Pokemon poppetjes

  Aftellen PokemonDit jaar kun je ook gaan voor deze Pokemon adventskalender 2022. Op de voorkant prijkt Pikachu samen met zijn vrienden Eevee, Piplup en Growlithe in een winters landschap. Eenmaal de kalender opengeklapt werkt dat Pokemon thema helemaal door. Zo zitten Clefairy, Pancham en Torchic bij de open haard, terwijl Treecko, Mudkip en Teddiursa bij de kerstboom poseren.

  Ook de inhoud van deze adventskalender Pokemon is geweldig. Zo vind je zestien Pokemon figuren terug achter de vakjes met onder meer een Pikachu en Eevee in kerststijl. Andere Pokemon figuurtjes zijn er van onder meer Growlithe, Pancham, Togedemaru en Ditto. Je bestelt deze Pokemon adventskalender eenvoudig online bij bol.com*.

  Pokémon Advent Kalender

  Pikachu adventskalender met schrijfwaren

  Pikachu adventskalenderDit jaar kun je ook gaan voor deze Pikachu adventskalender. In deze zwarte doos met daarop Pikachu en een Pokebal vind je schijfwaren volledig in stijl van Pokémon. Tot de inhoud van deze knutsel adventskalender behoren potloden, stempels, stickers, notitieblokken, gummen en nog veel meer. Je bestelt deze kalender om mee af te tellen naar advent exclusief bij Amazon*.

  Pokemon Adventskalender Schrijfwaren

  Laatste Amazon prijsupdate: 2 december 2023 12:54 pm

  Pokemon adventskalender 2022

  Adventskalender Pokemon 2022Ook deze Pokemon adventskalender 2022 is gevuld met figuurtjes uit de populaire serie. Goedkoop is deze kalender niet, maar je telt wel op een magische manier af naar Kerstmis. De kalender bevat heel wat verrassingen. Het gaat om een Lights & Sounds Pop-Up 'N' Play Display met verschillende Pokémon spulletjes verstopt. Zo gaat het om in totaal zestien figuurtjes en achttien accessoires. Met deze adventskalender Pokémon tel je in 24 dagen af naar Kerstmis. Tot de Pokémon in de kalender behoren onder meer Pikachu, Bulbasaur, Squirtle, Teddiursa, Togepi, Charmander en nog veel meer. Je bestelt hem via bol.com* of Amazon*. Kies jij voor deze uiterst schattige Pokémon adventskalender Deluxe?

  • Pokemon adventskalender 2022 met in totaal 16 figuurtjes
  • Inclusief onder meer Pikachu, Squirtle, Charmander, Bulbasaur, Togepi en Galarian Ponyta
  • Beperkt beschikbaar

  Adventskalender Pokémon Deluxe

  Laatste Amazon prijsupdate: 2 december 2023 12:54 pm

  Pokémon Holiday adventskalender

  Ook de Pokémon Holiday adventskalender is dit jaar verschenen. Ben jij op zoek naar het ideale cadeau voor vóór de feestdagen? Dan is deze super schattige Pokémon Holiday Calendar een aanrader. Hierin zitten 16 minifiguren verstopt en acht accessoires. Tot de Pokémon figuren behoren onder meer Pikachu, Squirtle, Charmander, Bulbasaur, Wooloo, Vulpix en Oddish. Tot de accessoires behoren onder meer een kerstboom, cadeautjes en een paar kleine figuurtjes als Pikachu, Eevee en Rowlett. Je bestelt de Pokémon adventskalender op Amazon* of bol.com*.

  Pokemon adventkalender

  Laatste Amazon prijsupdate: 2 december 2023 12:54 pm

  Adventskalender 2022 Pokémon Pop-Up

  Adventskalender 2022 Pokémon Pop UpDit jaar maken we voor het eerst kennis met de adventskalender 2022 Pokémon pop-up! Misschien ken je dit concept nog van kinderboeken van vroeger. Pokémon heeft er echter nog een schepje bovenop gedaan. Op de voorkant van het boek stralen een aantal Pokémon die bij veel fans tot de favorieten behoren. Denk aan Pikachu, Eevee, Jigglypuff, Lapras, Munchlax en Flareon. Zodra je het boek echter openklapt, kan het feest echt beginnen.

  Middenin het boek kun je een kerstboom omhoog halen. Vanaf 1 december ga jij deze boom zelf vullen. Dat doe je door iedere dag een vakje open te maken en een ornament tevoorschijn te halen. Op kerstavond hangt jouw eigen Pokemon kerstboom volledig vol met favorieten uit de serie. Denk aan Bulbsaur, Charmander en Scorbunny. Daarbij is het boek gevuld met prachtige illustraties. Je bestelt deze Pokemon adventskalender 2022 nu online via bol.com* of Amazon*.

  • Maak jouw eigen Pokemon kerstboom met deze super schattige pop up adventskalender.
  • Haal jouw favoriete karakters uit de Pokemon serie tevoorschijn met Pokemon als Bulbasaur, Torchic en Popplio.
  • Een perfect cadeau voor op Pakjesavond!

  Pokemon Pop Up adventskalender

  Laatste Amazon prijsupdate: 2 december 2023 12:54 pm

  Mega Construx adventskalender Pokémon

  Een andere adventskalender Pokémon 2022 die dit jaar te koop is, is deze van Mega Construx. Deze kalender heeft wat ons betreft een groot pluspunt ten opzichte van een aantal andere adventskalenders. Je haalt namelijk iedere dag een bouwpakketje tevoorschijn die je zelf nog in elkaar zet! Daarmee zet je twee Pokémon en een heleboel accessoires in elkaar. Het grote nadeel van deze adventskalender is dat er maar twee Pokémon in verstopt zitten: Eevee en Pikachu. Die zijn echter wel meteen super schattig. Je bestelt deze Mega Construx Pokémon adventskalender bij Amazon*

  Zelf Pokémon adventskalender maken

  Nog niet overtuigd? Dan kun je er uiteraard ook voor kiezen om jouw eigen Pokémon adventskalender te maken. Dat klinkt misschien moeilijk, maar dat hoeft helemaal niet zo lastig te zijn. Je hebt tenslotte maar twee dingen nodig:

  1. Een adventskalender die je zelf kunt vullen
  2. De Pokémon inhoud. Wat je hiervoor kiest bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Denk aan Pokémon kaarten, een set met figuren of een bouwpakket.

  Vul jij de kalender met Pokémon kaarten? Dan kun je dit uiteraard op verschillende manieren doen. Je kunt ervoor kiezen om 24 verschillende pakjes te kopen, maar dat wordt misschien wel heel duur. Je kunt er ook voor kiezen om in ieder zakje één kaart te doen met de ene dag een wat specialere kaart dan de andere dag. Op bol.com* vind je verschillende Pokémon kaarten sets. Vul je de adventskalender liever met figuren? Dan is dat uiteraard ook geen probleem. Op Amazon* vind je verschillende sets met Pokémon figuren.

  Tot slot kun je de adventskalender natuurlijk vullen met verschillende bouwpakketten. Denk bijvoorbeeld aan een Megaconstrux bouwpakket waarbij je iedere dag een of een paar stukjes van in een vakje verstopt. Door naar het boekje te kijken, zie je meteen welke stukjes in de eerste dagen nodig zijn en welke kunnen wachten tot de laatste dag. Je bestelt deze bouwpakketten bij Amazon*. Extra leuk is dat je deze adventskalenders zowel kunt maken voor jongens als meisjes!