Schleich adventskalender 2023

Schleich adventskalender 2023Onder kinderen is de Schleich adventskalender 2023 een populaire keuze. Gelukkig heeft het speelgoedmerk ook dit jaar weer drie nieuwe adventskalenders aangekondigd. Deze leuke speelgoed adventskalenders zijn gevuld met de welbekende dieren van Schleich. Ze worden door kinderen gebruikt om met de beesten hun eigen verhaal uit te beelden. De Schleich adventskalenders 2023 zijn dan ook een echte aanrader voor wie een adventskalender kinderen zoekt.

Dit jaar is gekozen voor drie verschillende thema's voor de Schleich adventskalender 2023. In de eerste staan paarden centraal, in de tweede draait het om dieren op de boerderij en in de derde staan dino's centraal. Extra leuk is dat je de adventskalenders ook prima kunt combineren met ander speelgoed van Shleich. Maak jij aftellen naar de kerstdagen net iets leuker met deze Schleich adventskalender 2023?

Schleich adventskalenders 2023

De Schleich kalender doet het jaarlijks goed bij kinderen. Hij is net als de Playmobil adventskalenders en de LEGO adventskalenders niet meer weg te denken uit het aanbod aan adventskalenders, maar hoe werkt de Schleich adventskalender 2023? Adventskalenders zijn gemaakt om mee af te tellen naar Kerstmis. Dat aftellen begint op 1 december.

Zoek het vakje waarop nummer één staat en maak het open. Hiermee heb je je eerste verrassing ontvangen. Het openen van de vakjes doe je vervolgens iedere dag totdat je op kerstavond het laatste Schleich dier tevoorschijn haalt. In 2023 kun je de volgende Schleich adventskalender in huis halen:

In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de Schleich adventskalender 2023. We vertellen je waar je hem het beste kunt kopen met korting, geven je alvast een voorproefje van de inhoud en laten onze review weten. De Schleich adventskalenders worden sinds september 2023 verkocht.

Schleich paarden adventskalender 2023 Horse Club 98982

Schleich paarden adventskalender Horse Club 98982De Schleich paarden adventskalender 2023 Horse Club 98982 is gepresenteerd. Zoals je van Schleich mag verwachten, is de Horse Club adventskalender gevuld met paarden en accessoires. De complete inhoud is uiteraard nog een verrassing, maar dit jaar vind je sowieso twee paarden, andere dieren als een hond, kuiken en eekhoorn en een ruiter terug in de adventskalender. De kalender biedt alles om met Kerstmis aan de slag te gaan met jouw eigen manege met dierfiguren.

Schleich adventskalender paarden

Jaarlijks is deze kalender een populaire keuze in de categorie adventskalender meisjes. Hij is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar oud en biedt vanaf 1 december tot en met kerstavond iedere dag een nieuwe verrassing. Extra leuk is dat je jouw vloer na 24 dagen eenvoudig omtovert tot een echte manage. Daarbij is deze kerstkalender ook prima te combineren met de andere dierfiguren en speelsets van Schleich. De Schleich adventskalender paarden 2023 is vanaf september te koop via bol.com* en Amazon*. De prijs is om en nabij de 30 euro.

 • Tel op een leuke, ontspannen manier af naar Kerstmis
 • Inclusief verschillende dierfiguren als paarden, een hond en een eekhoorn
 • Prima te combineren met andere dierfiguren en speelsets van Schleich

Schleich Horse Club adventskalender 2023

Laatste Amazon prijsupdate: 1 december 2023 4:20 pm

Schleich adventskalender 2023 Farm World 98983

Schleich adventskalender 2023 Farm World 98983De Schleich adventskalender 2023 Farm World 98983 is een andere adventskalender waar kinderen dol op zijn. In deze adventskalender draait helemaal om de boerderij. In totaal vind je dan ook 24 verrassingen terug die alles te maken hebben met het leven op de boerderij. Dat kan een paard zijn, maar ook een ander dier als een geit, een lammetje en een kalf. Dit jaar tref je in de Schleich adventskalender Farm World 2023 ook voor het eerst een dierenarts aan. Dat maakt het spelen met deze dierfiguren nog leuker.

Starten met de Schleich adventskalender 2023 Farm World doe je op 1 december. Op die dag open je het eerste vakje en haal je een boerderij verrassing tevoorschijn. Op kerstavond komt het laatste cadeau tevoorschijn. Dat betekent dat je met Kerstmis jouw eigen boerderij hebt opgebouwd inclusief de dieren en accessoires die daarbij horen. Je bestelt de boerderij adventskalender bij bol.com* en Amazon*. De prijs ligt rond de 30 euro.

 • Maak aftellen naar Kerstmis nog leuker met de Schleich adventskalender 2023 Farm World
 • Inclusief verschillende boerderijdieren, een dierenarts en accessoires die niet mogen ontbreken op een boerderij
 • Leuk te combineren met de andere speelsets van dierfiguren van Schleich

Schleich Farm World adventskalender 2023

Laatste Amazon prijsupdate: 1 december 2023 4:20 pm

Schleich adventskalender Dinosaurs 98984

Schleich adventskalender Dinosaurs 98984Terug van weggeweest is de Schleich adventskalender Dinosaurs. Een leuke aanwinst, want dino's zijn uiterst populair onder kinderen. Heb jij in de wintermaanden geen tijd om af te reizen naar Dinoland Zwolle, haal dan jouw eigen Dinoland in huis. Deze adventskalender is dan ook gevuld met verschillende dinosauriërs die je niet wil missen. Tot de inhoud behoren vier verschillende dino's. Daarrbij ook een aantal items waar de dino's niet zonder kunnen. Denk aan eten voor de beesten, maar ook aan een avonturier die volledig gekleed is om dino's te bekijken.

Wil jij met de Schleich adventskalender 2023 Dino's aftellen naar Kerstmis? Dan kun je hem vanaf september bestellen via bol.com* en Amazon*. De kalenders worden verkocht voor de prijs van rond de 30 euro en zijn geschikt voor kinderen vanaf vier jaar oud. Deze dino adventskalender is vooral populair als adventskalender jongens, maar ook sommige meisjes vinden deze kalender erg leuk.

 • Breng de dinosauriërs tot leven met de Schleich Dinosaurs adventskalender
 • Inclusief vier verschillende dino's, een avonturier en verschillende accessoires
 • De dino adventskalender is terug na een jaar weggeweest te zijn

Schleich Dinosaurus adventskalender 2023

Laatste Amazon prijsupdate: 1 december 2023 4:20 pm

Inhoud Schleich adventskalenders 2023

De inhoud van de Schleich adventskalenders 2023 is afhankelijk van welke van de drie bovenstaande adventskalenders je aanschaft. Over het algemeen geven de thema's al aardig weer wat je van de adventskalender mag verwachten. In het kort een overzicht van de inhoud van de Schleich adventskalender 2023:

 • Schleich Horse Club: 2 paarden, 1 ruiter, 2 appels, 2 kuikens, 1 puppy, 1 picknickmand en accessoires om jouw paard mee te verzorgen
 • Schleich Farm World: 1 dierenarts, 1 paard, 1 geit, 1 lammetje, 1 kalf, 2 konijnen, 1 hond en verzorgingsproducten voor de dieren.
 • Schleich Dino's: 4 dino's, een avonturier en zijn survival spullen en voedsel voor de dinosauriërs
Schleich adventskalender paarden inhoud
Schleich adventskalender Farm inhoud
Schleich Dinosaurs 98984 inhoud

Wat is de prijs en waar koop je de Schleich adventskalender?

De Schleich adventskalender is vanaf september te bestellen. De prijs ligt dit jaar rond de 30 euro. Wil jij jezelf of een van jouw kinderen trakteren op een adventskalender van Schleich? Wacht dan niet te lang met bestellen, want veel adventskalenders zijn al ver voor 1 december volledig uitverkocht. Je bestelt de Schleich adventskalender online bij onder meer bol.com* en Amazon*. Je kunt hem ook kopen in een speelgoedwinkel zoals de Intertoys, maar daarvan is de voorraad onbekend.

Review + Conclusie

De Schleich adventskalenders zijn ieder jaar een groot succes, maar wat is onze review ervoor? Voor jonge kinderen zijn deze adventskalenders perfect om mee af te tellen naar Kerstmis om de spanning te beperken. De inhoud van de kalenders zien er wat ons betreft dit jaar opnieuw veelbelovend uit, al vinden we het wel jammer dat de adventskalenders naar ons idee wat te veel accessoires heeft meegekregen. Waar de Horse Club paarden adventskalender vorig jaar nog drie paarden telde, moeten we het nu doen met twee paarden. Wat dan weer een groot voordeel is, is dat de inhoud van deze kalenders goed te combineren is met ander speelgoed van Schleich. Wat ons betreft is de Schleich adventskalender 2023 dan ook een absolute aanrader.

Schleich adventskalenders 2022

De Schleich adventskalenders keren ieder jaar terug. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zo'n nieuw exemplaar te kopen, maar je kunt ook kiezen voor een klassieker. Zo verschenen vorig jaar ook drie verschillende Schleich adventskalenders 2021. Hieronder vind je die adventskalenders op een rijtje met Horse Club, Wild Life en Farm World.

Schleich Horse Club adventskalender 2022

Schleich Farm World adventskalender 2022

Schleich Dinosaurus adventskalender 2022