Whiskey adventskalender 2022

Ben je op zoek naar een whiskey adventskalender 2022? Ook dit jaar zijn er weer verschillende whisky adventskalenders te koop. Op deze pagina vind je het meest complete overzicht van Nederland. Deze kalenders zijn het perfecte cadeau voor wie regelmatig whiskey drinkt of voor wie graag verschillende whisky's wil uitproberen. Mocht jij een whisky adventskalender willen aanschaffen, dan raden we je wel aan om er snel bij te zijn.

Ze zijn namelijk ieder jaar zeer populair onder de drank adventskalenders dat ze binnen no time uitverkocht raken. In dit artikel vind je een overzicht van de kalenders die momenteel te koop zijn. We werken de pagina regelmatig bij, dus houd de pagina goed in de gaten. Hieronder vind je een overzicht met de whiskey adventskalender 2022.

Scotchbar whisky adventskalender 2022

De eerste whisky adventskalender 2022 is deze Scotchbar adventskalender. De kalender is voorzien van een zwarte doos met gouden letters op de voorkant. Zodra je de kalender openklapt, komen er 24 deurtjes tevoorschijn. Met de adventskalender maak je dan ook kennis met 24 verschillende whisky-smaken uit de vier grote Whisky-landen: Schotland, Ierland, Amerika en Canada. Deze kalender is dan ook de perfecte manier om op een leuke manier kennis te maken met verschillende soorten whiskey. Denk aan milde whiskey uit Ierland en sterke bourbon uit Amerika. Je bestelt de Scotchbar adventskalender via Amazon*.

Holy Spirits adventskalender

Naast de whisky adventskalenders, bestaan er ook rum adventskalenders. De Holy Spirits adventskalender combineert deze adventskalenders met elkaar. Zo vind je in deze adventskalender naast whisky ook gin, vermout en rum. De alcoholische versnaperingen uit deze adventskalender zijn afkomstig van overal ter wereld. Ook hebben de flesjes hun eigen thema. Denk aan Once upon a Time... Gin, Plantation Original Dark Rum, Kentucky Straight Bourbon Whisky en GinTonka. In totaal zitten er 24 verschillende flesjes verstopt in de adventskalender. Wat ons betreft mag je deze Holy Spirits adventskalender dit jaar niet missen. Je koopt hem bij bij Amazon*.

Vita Dulcis klassieke Schotse whisky

Vita Dulcis biedt dit jaar ook deze exclusieve klassieke Schotse whisky adventskalender aan. Met deze kalender start je op 1 december met het aftellen naar Kerstmis. Vanaf die datum haal je iedere dag een flesje tevoorschijn van 0,02 liter. Wat de exacte inhoud is van deze whisky adventskalender houdt Vita Dulcis nog even geheim, maar alle whisky's zijn afkomstig uit Schotland. Je bestelt de Vita Dulcis met exclusieve klassieke Schotse whisky via Amazon*.

Whiskey adventskalender 2022 Japan

Afkomstig van Vita Dulcis is er dit jaar ook de whisky adventskalender 2022 uit Japan. Deze kalender, die erg populair is als adventskalender voor mannen, bevat dan ook uitsluitend whisky uit Japan. In totaal zijn er 24 verschillende flesjes van 20ml per stuk. Daarnaast krijg je er ook een brochure bij om meer te weten te komen over de geleverde whisky's. Tot de merken behoren onder meer Akashi, Enso, Fujimi, Hibiki, Toki en Yamazaki. Deze adventskalender whisky 2022 bestel je via Amazon*.

Japan whisky adventskalender

Tot slot is er ook deze Japan whisky adventskalender. In deze kalender zitten 24 flesjes van 20ml. Daarnaast krijg je ook een boekje meegeleverd om meer over de smaken te weten te komen. De whiskey komt uit in totaal acht verschillende landen met Frankrijk, Ierland, Canada, Schotland, Zweden, Amerika en meer. Met merken als Glenfiddich, Black Velvet, Paul John Nirvana, Highlandpark en meer. Met deze whisky adventskalender maak je iedere whisky fan blij. Sommige whisky's zijn zelfs tussen de vijftien en 25 jaar oud. Je bestelt deze adventskalender bij Amazon*.

Adventskalender Whisky 2022

Wil jij dit jaar het beste van het beste? Een Premium adventskalender whisky 2022 met alles erop en eraan? Dan komt je terecht bij deze gelimiteerde Premium whiskey adventskalender met whisky's uit Schotland. Deze speciale adventskalender whiskey is gevuld met 24 single malt whisky's uit verschillende distilleerderijen uit Schotland. Daarnaast krijg je een brochure meegeleverd om meer over de drank te weten te komen. Deze kalender is dan ook een leuke manier om kennis te maken verschillende whiskeys uit Schotland. Bestellen kan via Amazon*. Ga jij dit jaar voor deze whiskey adventskalender 2022?

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!