Wijnbeurs wijn adventskalender

De Wijnbeurs wijn adventskalender is verschenen. Het is dit jaar lastig om aan een wijn adventskalender te komen. De adventskalenders met wijn vliegen over de toonbank, waardoor de aanwezige adventskalenders binnen no time zijn uitverkocht. Nu hebben we eindelijk weer wijn adventskalenders gevonden die wel beschikbaar zijn. Het gaat om de wijn adventskalender van Wijnbeurs met daarin 24 verschillende wijnen in handige tubes van 100ml. De prijs van deze kalender bedraagt 59,95 euro en de kalenders worden vanaf 13 november verzonden. Je bestelt hem via Wijnbeurs.

Bekijk de wijn adventskalender op Wijnbeurs*

Wijnbeurs wijn adventskalender

Wijn adventskalenders zijn dit jaar niet aan te slepen. Ze raken binnen no time uitverkocht en dan is het nog maar de vraag of het op tijd lukt om de kalender weer in voorraad te krijgen. Welke wel volop in voorraad is, is de Wijnbeurs wijn adventskalender die vanaf 13 november bij jou thuis geleverd kan worden. Uit deze kalender haal je geen flesjes, maar zogenaamde tubes. Die tubes zitten gevuld met verschillende wijnen zodat je op een leuke manier kennis kunt maken met nieuwe smaken. De handige tubes zijn 100ml.

Welke smaken je precies tegenkomt in de Wijnbeurs wijn adventskalender wil het bedrijf op dit moment nog niet verklappen. Duidelijk is in ieder geval dat het een ware ontdekkingstocht zal worden met 24 verschillende wijnen. Daarbij kun je in ieder geval rekenen op witte wijn en rode wijn. Door de verscheidenheid van de smaken is de Wijnbeurs adventskalender een leuke wijn kalender om cadeau te doen.

Wijnbeurs adventskalender kopen

De Wijnbeurs adventskalender is vanaf nu te koop via Wijnbeurs.nl*. De kalender wordt verkocht voor een prijs van 59,95 euro waar nog 4,95 euro verzendkosten overheen komen. De kalender wordt overigens niet meteen verstuurd. Pas vanaf 13 november worden ze daadwerkelijk geleverd. Daarmee heb je hem ruimschoots op tijd voor 1 december in huis. Ga jij dit jaar voor de Wijnbeurs adventskalender?

Bekijk de wijn adventskalender op Wijnbeurs*

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!