Boxiland wijn adventskalender 2022

De Boxiland wijn adventskalender 2022 is eindelijk bekend. We hebben er dit jaar even op moeten wachten, maar we kunnen nu dan eindelijk aan de slag met de wijn adventskalender. Ben jij groot fan van Martien Meiland en zijn wijnen, wijnen, wijnen of maak je graag kennis met nieuwe wijnsoorten?

Dan hebben wij nu de perfecte adventskalender voor jou gevonden. Je bestelt hem dit jaar exclusief bij Amazon*. Maar wees er wel snel bij, want OP=OP. Deze adventskalender wijn is gevuld met 24 verschillende wijnen van over de hele wereld. Het resultaat is de Boxiland wijn adventskalender 2022.

Bekijk de wijn adventskalender op Amazon*

Wijnen, wijnen, wijnen

Boxiland is er dit jaar weer bij om liefhebbers te voorzien van een heerlijke wijn adventskalender. Naast dat er ieder jaar een Aldi wijn adventskalender wordt geïntroduceerd, is Boxiland ook al een aantal jaar bezig om zijn eigen wijn adventskalenders uit te brengen. Extra leuk aan deze adventskalender is dat hij jaarlijks in twee verschillende soorten beschikbaar komt en dat je hem gewoon vanuit je luie stoel kunt bestellen. Net als vorig jaar zijn er ook dit jaar weer twee verschillende wijn adventskalenders beschikbaar:

Boxiland adventskalender wijn inhoud
Boxiland adventskalender wijn inhoud

Witte, rode en rosé wijn adventskalender

De eerste wijn adventskalender van 2022 is de kalender waarin zowel witte, rode als rosé wijn verstopt zitten. Boxiland omschrijft zijn eigen kalender als een hoogwaardige wijn adventkalender. In de kalender zit een exclusieve wijnset om op een leuke manier af te tellen naar Kerstmis met 24 verschillende soorten wijn. Daarbij valt het design van de kalender dit jaar ook op, want gekozen is voor een feestelijk ontwerp dat meteen opvalt.

Tot de inhoud behoren wijnen uit onder meer Australië, Chili, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en nog veel meer. Tot de inhoud behoren witte wijn, rode wijn en rosé. Door de verscheidenheid aan wijnen in een wijn adventskalender is het een leuke manier om kennis te maken met verschillende smaken, zonder dat je daarvoor een hele rits verschillende flessen hoeft aan te schaffen.

Wijn adventskalender kopen

Wil jij dit jaar met een exclusieve adventskalender wijn van Boxiland aftellen naar de feestdagen? Wacht dan niet te lang en bestel de wijn aftelkalender nu bij Amazon*. De witte, rode en rosé wijn adventskalender wordt per direct verkocht en meteen uitgeleverd. De kalender is uitsluitend te koop via de Duitse Amazon, maar vanuit daar worden de kalenders voor een gratis vergoeding geleverd in zowel Nederland als België. Eerder schreven we al over de bier adventskalender 2022. Nog niet overtuigd? Dan kun je ook voor deze Schorlefranz adventskalender gaan. Ga jij dit jaar voor de wijn adventskalender 2022?

Bekijk de wijn adventskalender op Amazon*

Leave a Comment