Amerikaanse snoep adventskalender

Een Amerikaanse adventskalender gevuld met heerlijke Amerikaanse zoetigheden. Amazon heeft dit jaar een heerlijke adventskalender in zijn assortiment die gevuld is met Amerikaans snoep. Een leuke manier om de zoetigheden uit Amerika eens te proberen. Met onder meer Reese’s en Wonka Nerds. Tel jij dit jaar met de heerlijke Amerikaanse snoep adventskalender af naar Kerstmis? Wacht dan niet te lang met bestellen, want deze kalender kan binnen no time uitverkocht zijn. Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk ook onze andere snoep adventskalenders.

Bekijk de Amerikaanse adventskalender op Amazon*

Amerikaanse snoep adventskalender

Ben je op zoek naar een adventskalender vol zoetigheden, maar niet naar een standaard adventskalender met chocolade? Zoek niet verder… Dit jaar kun je een adventskalender kopen waarin 24 Amerikaanse zoetigheden zitten verstopt. Het is dan ook een ideaal cadeau voor zowel volwassenen die graag het snoep uit Amerika zouden proeven of voor kinderen om op een leuke manier af te tellen naar Kerstmis.

De adventskalender is gevuld met USA Sweets. Denk daarbij aan zoetigheden van Reese’s, de welbekende Wonka Nerds lolly’s, Black Forest, Jaw Busters, Warheads en nog veel meer. Alle bekende snoep waar je wel eens over hoort uit Amerika, vind je terug in deze adventskalender. Het is dan ook een leuke manier om kennis te maken met het snoep dat je normaal in de Verenigde Staten zou kopen.

Amerikaanse adventskalender kopen

De Amerikaanse snoep adventskalender bestel je nu via Amazon*. De kalender is afkomstig van Boxiland dat ook meteen een prachtig design voor de kalender heeft ontworpen met de tekst 24 US Sweets. Nog niet helemaal overtuigd? Dan is er ook deze American candy adventskalender van One Solution met Sour Patch, M&M’s, Nerds en nog veel meer. Ook deze bestel je via Amazon*.

Bekijk de Amerikaanse adventskalender op Amazon*

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!