Fisherman’s Friend adventskalender 2022

Fisherman’s Friend heeft in 2022 voor het eerst een eigen adventskalender gekregen. Het is een zeer gelimiteerde adventskalender waar je snel bij moet zijn als je hiermee wil aftellen naar de feestdagen. Wij verwachten dat de Fisherman’s Friend adventskalender 2022 binnen no time is uitverkocht. Ken jij iemand die dol is op de snoepjes? Bestel deze adventskalender dan nu snel bij Amazon* of lees in dit artikel alles over de Fisherman’s Friend adventskalender.

Bekijk de Fisherman’s Friend adventskalender op Amazon*

Fisherman’s Friend adventskalender 2022

Wil jij dit jaar met een zeer exclusieve adventskalender aftellen naar de feesdagen? Dan mag deze Fisherman’s Friend adventskalender meteen hoog op jouw verlanglijst geplaatst worden. De kalender wordt namelijk in gelimiteerde uitgave uitgebracht en laat je kennis maken met verschillende smaken waar je nog nooit van gehoord hebt. Daarmee is deze adventskalender ook meteen een leuk probeerpakket.

Om deze Fisherman’s Friends adventskalender te vullen, is ervoor gekozen om verschillende smaken in de kalender te stoppen. Negentien van die smaken zijn al bekend. Naast de bekende smaken als Eucalyptus en Salmiak, zul je ook kennis maken met smaken als Appel-kaneel, Bessenmix, Citroen, Honing en limoen, Mint, Tropical, Anijs en zelfs vier verschillende chocolade varianten. Door de verschillende smaken is deze Fisherman’s Friend adventskalender leuk om cadeau te doen aan iemand die van de keelpastilles houdt.

Fisherman’s Friend adventskalender kopen

De kans dat de Fisherman’s Friend adventskalender is Nederland te koop komt, is vrij klein. Gelukkig kunnen we hem wel gewoon bestellen via de Duitse Amazon*. De Duitse webgigant vraagt wel een kleine vergoeding voor het bezorgen. Kies jij dit jaar voor de Limited Edition Fisherman’s Friend adventskalender 2022?

Bekijk de Fisherman’s Friend adventskalender op Amazon*

Adventskalender Fisherman's Friends
Adventskalender Fisherman’s Friends