Mentos adventskalender

Ben je op zoek naar de Mentos adventskalender 2023? Dit is een zoete en verrassende manier om af te tellen tot Kerstmis. Deze kleurrijke adventskalender zit boordevol heerlijke Mentos kauwbonbons en kauwgom die voor deze speciale gelegenheid in een kerstjasje zijn gestoken. In dit artikel gaan we dieper in op deze populaire snoep adventskalender. Zo nemen we je mee naar de prijs, de inhoud en vertellen we je wat wij vinden van deze nieuwe adventskalender. Ontdek meer over de Mentos adventskalender 2023!

Bekijk de Mentos adventkalender op Amazon*

Laatste prijsupdate: 1 december 2023 1:54 pm
Amazon.de

Review Mentos adventskalender 2023

De Mentos adventskalender 2023 is een ideaal cadeau voor wie geen genoeg kan krijgen van de populaire snoepjes. De kalender heeft een vrolijk en kleurrijk ontwerp dat meteen in het oog springt. Op de voorkant krijg je al een glimp van de inhoud en zie je ook meteen de exclusieve winterse designs. de doos bevat 24 vakjes, elk met een verrassing in de vorm van verschillende Mentos smaken en kauwgom.

Elke dag open je een nieuw vakje en komt Kerstmis dichterbij. Deze eten adventskalender is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen en is dit jaar enorm populair.

Mentos adventskalender
Mentos adventskalender

Pluspunten en minpunten

Pluspunten

  • ✅ Heerlijke variatie van Mentos kauwbonbons en kauwgom.
  • ✅ Vrolijk en aantrekkelijk design.
  • ✅ Geschikt voor alle leeftijden.

Minpunten

  • ❌ Zit alleen snoepgoed in en dat is niet de gezondste manier om af te tellen.
  • ❌ Beperkte beschikbaarheid, dus weer er snel bij.

Inhoud

Je vraagt je nu natuurlijk af: Wat mag je verwachten van de inhoud van de Mentos adventskalender. Misschien vraag je jezelf zelfs wel af of Mentos wel genoeg smaken heeft voor een gevarieerde inhoud. Maar dat blijkt zeker het geval. Achter ieder deurtje zit een zakjes Mentos kauwbonbons potje kauwgom verstopt. Van klassieke mintsmaak tot fruitige verrassingen.

Het is een leuke manier om nieuwe smaken te ontdekken of gewoon te genieten van je favoriete Mentos traktaties. De inhoud is zorgvuldig samengesteld om je elke dag te verrassen. Al zul je zo nu en dan wel een keer dezelfde smaak tegenkomen, maar dat gebeurt niet vaak.

Adventskalender Mentos inhoud
Adventskalender Mentos inhoud

Beoordelingsscore

Wij hebben de Mentos adventskalender onder de loep genomen en zijn tot de volgende cijfers gekomen:

Gemiddeld cijfer:

➡️ Design:

➡️ Inhoud:

➡️ Prijs/kwaliteit:

Mentos scoort punten met zijn design. De voorkant van de kalender laat meteen zien dat het hier gaat om iets feestelijks en dat vinden we leuk. Ook de inhoud is zeker niet verkeerd. Mentos heeft er alles aan gedaan om volop variatie te bieden en dat is terug te zien. Tot slot scoort de kalender voor prijs/kwaliteitverhouding een 3.5. Natuurlijk ben je goedkoper uit als je gewoon een grote zak Mentos-snoep koopt, maar dat levert natuurlijk niet hetzelfde effect als aftellen met een adventskalender. Daarbij heb je met deze kalender de mogelijkheid om exclusieve designs te scoren en moeilijk te verkrijgen smaken te proberen.

Mentos adventskalender 2023 kopen

De Mentos adventskalender 2023 is dit jaar exclusief te koop via de Duitse Amazon. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt en wij gaan er vanuit dat het niet lang duurt tot deze kalender volledig is uitverkocht. Toch misgegrepen? Kijk dan ook eens naar de Chupa Chups of Haribo adventskalender. Kies jij dit jaar voor de Mentos adventskalender?

Bekijk de Mentos adventkalender op Amazon*

Laatste prijsupdate: 1 december 2023 1:54 pm
Amazon.de

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!