Adventskalender vrouwen

Adventskalender vrouwen 2022Adventskalender vrouwen 2022 kopen? Aftellen naar Kerstmis wordt net een tikkeltje leuker als je dat kunt doen met een leuke aftelkalender. Wij gaan ieder jaar dan ook op zoek naar de leukste adventskalender voor vrouwen. Daarnaast helpen we jou in je zoektocht door een aantal tips te geven waarmee je aan de slag kunt. Wil jij je vrouw, vriendin, moeder, zusje, nichtje, oma of… misschien wel jezelf verrassen met een kalender? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een unieke kalender: de beste vrouwen adventskalender. De meest bekende is natuurlijk de Rituals adventskalender, maar er is veel meer keuze voor een leuke adventskalender vrouwen. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van de adventskalender vrouw 2022.

Adventskalender vrouwen 2022

Adventskalenders vrouwen kiezen

Tegenwoordig kun je heel wat verschillende adventskalenders voor vrouwen vinden, maar hoe vind je nou de juiste kalender voor de juiste vrouw? Wij helpen je graag een stapje verder. Wanneer je op zoek gaat naar een aftelkalender, is het goed om alvast in je hoofd te hebben voor wie je de kalender koopt. Is zij een grote liefhebber van make-up of verzorgingsproducten, verzamelt ze iets of houdt ze bijvoorbeeld van bepaald eten of drinken? Dan heb je alvast een houvast voor in je zoektocht naar een dames adventskalender.

Leuke adventskalender 2022 vrouw

De laatste jaren is er steeds meer diversiteit in adventskalenders voor vrouwen ontstaan. Kon je vroeger alleen aan de slag met een chocolade adventskalender, is de laatste jaren wel gebleken dat vooral de beauty adventskalenders ontzettend goed scoren. Ook adventskalenders met eten en drinken zijn populair. Andere keuzes zijn bijvoorbeeld kalenders met sieraden, parfum, gadgets, kaarsen of sokken.

  • Beauty adventskalenders: Een beauty adventskalender is onder te verdelen in verschillende categorieën. Denk aan een nagellak adventskalender, een met verzorgingsproducten of een met make-up. Daarnaast zijn er ook een aantal kalenders die dat allemaal combineren. Denk aan de Rituals adventskalenderThe Body Shop adventskalender en MAC Cosmetics.
  • Sieraden adventskalenders: De laatste jaren doen sieraden het ook steeds beter in adventskalenders. Zo kun je iedere dag rekenen op een leuke verrassing zoals oorbellen, armbandjes, een ketting of ringen.
  • Parfum adventskalenders: Veel vrouwen worden gelukkig van lekkere parfum. Extra leuk aan zo’n kalender is dat je verschillende luchtjes kunt uitproberen om zo nieuwe parfum te ontdekken.
  • Eten adventskalenders: Vroeger waren er eigenlijk alleen de chocolade adventskalenders. Tegenwoordig kun je eten adventskalenders in alle soorten en maten aantreffen. Denk aan vegan, snoep, kaas, drop en zelfs chips.
  • Drank adventskalenders: Vrouwen staan erom bekend om groot fan te zijn van wijn en thee. Deze kalenders vliegen ieder jaar dan ook over de toonbank. Ook andere zoals bier, koffie en whisky doen het tegenwoordig goed in adventskalenders.
  • Adventskalenders voor verzamelaars: Aftelkalenders zijn tegenwoordig ook de ideale manier om verzamelingen verder uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan kalenders voor Harry Potter fans, LEGO adventskalenders of een Friends adventskalender.

Adventskalender voor vrouwen kopen?

Heb jij inmiddels een idee van welke adventskalender voor vrouwen goed past? Dan kun je over gaan tot de aankoop. Dat kan onder meer via bol.com en Amazon*. Hieronder vind je een compleet overzicht van de adventskalenders voor vrouwen die in 2022 beschikbaar zijn. Het overzicht wordt regelmatig aangevuld. Ga jij dit jaar voor een adventskalender vrouwen?