Cult beauty adventskalender 2023

De Cult Beauty adventskalender 2023 is een van de meest luxe beauty adventskalenders van dit jaar. De makers van deze adventskalender pakken het groots aan. In 25 dagen tel je af naar Kerstmis, maar dat betekent niet dat achter ieder deurtje maar één cadeautje verstopt zit.

De Cult Beauty adventskalender 2023 is gevuld met liefst 39 beauty verrassingen van topkwaliteit. Je bestelt deze adventskalender voor de prijs van 265 euro via Cult Beauty. Nog niet overtuigd? De inhoud heeft een waarde van meer dan 1.100 euro (!).

Cult Beauty adventskalender

De Cult Beauty adventskalender behoort tot onze favoriete beauty adventskalenders en dat is uiteraard niet zonder reden. Het bedrijf staat erom bekend om zijn adventskalender ieder jaar groots aan te pakken.

Waar je bij sommige adventskalenders wel eens kunt twijfelen of hij zijn geld wel waard is, gaat dat voor deze adventskalender niet op. Dit jaar is hij gevuld met 39 favoriete beauty producten van het bedrijf. Daarbij vind je ook nog eens maar liefst 20 full sized (!) producten. Alle verrassingen zijn uitgekozen om je door december heen te helpen. Met deze kalender weet je dan ook één ding zeker: Je krijgt waar voor je geld.

Adventskalender Cult Beauty open
Adventskalender Cult Beauty open

Adventskalender Cult Beauty

Dit jaar hebben merken als Augustinus Bader, Dr. Barbara Sturm, Elemis, Medik8 en Paula’s Choice een plekje veroverd in de felbegeerde adventskalender Cult Beauty. In totaal vind je 39 producten terug achter de luikjes om vanaf 1 december af te tellen tot 25 december. Achter sommige deurtjes schuilen zelfs meerdere cadeaus. Zo wordt 25 december, eerste kerstdag, een echte feestdag met maar liefst zeven beauty verrassing achter één deur.

Door de aanwezigheid van ’s werelds beste schoonheidsproducten in deze adventskalender, is hij wat ons betreft onmisbaar. Zo vind je producten als make-up, huidverzorging en wellness behandelingen.

Gouden ticket

Om zijn kopers nog meer te laten genieten van de feestdagen, heeft Cult Beauty een leuke twist toegevoegd aan de adventskalender. In drie Cult Beauty adventskalenders vind je een gouden ticket terug. Deze tickets geven recht op 1.000 pond die uit te geven is bij Cult Beauty. Misschien tel jij straks niet alleen af met deze 39 heerlijke producten uit de Cult Beauty adventskalender, maar bestel je ook nog eens gratis jouw favoriete producten na.

Waarom kiezen voor de adventskalender van Cult Beauty?

De Cult Beauty adventskalender heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van andere beauty adventskalenders. Zo heeft hij een gigantische waarde en is hij ook nog eens gevuld met ’s werelds beste schoonheidsproducten.

  • Gevuld met liefst 39 producten: Met de allerbeste beauty producten van merken als ELEMIS, Dr. Babara Sturm, Jo Loves, Olaplex en Huda Beauty.
  • Extreem hoge waarde: Deze luxe adventskalender heeft een waarde om u tegen te zeggen. Je betaalt slechts 265 euro voor een adventskalender met een waarde van meer dan 1.100 euro.
  • Maak kans op een gouden ticket: Vind jij het gouden ticket? Dan win je ook nog eens 1.000 pond aan shoptegoed bij Cult Beauty. Zo geef jij jezelf echt een kickstart voor 2024.
Cult Beauty adventskalender inhoud
Cult Beauty adventskalender inhoud

Cult Beauty Advent Calendar 2023 kopen in Nederland

De Cult Beauty Advent Calendar 2023 is ook te koop in Nederland. Het is een goed alternatief voor bijvoorbeeld de Rituals adventskalender, de Lookfantastic adventskalender of de MAC adventskalender. Je bestelt hem vanaf oktober voor de prijs van 265 euro. De inhoud heeft een waarde van liefst 1.100 euro. De adventskalender wordt gratis thuisbezorgd via DHL binnen 2 werkdagen. In de prijs zit de BTW al verwerkt. Ook zijn er geen inklaringskosten. Bestellen kan vanaf 25 september via Cult Beauty. Betalen kan met onder meer een creditcard en Klarna. Eindig jij het jaar met de Cult Beauty adventskalender 2023?

Veelgestelde vragen over de Cult Beauty adventskalender 2023

Wanneer is de Cult Beauty adventskalender te koop?

De Cult Beauty adventskalender is in augustus gepresenteerd. Het wachten op de release is nu echt begonnen. Vanaf 25 september is de adventskalender daadwerkelijk te koop.

Wat kost de Cult Beauty advent calendar 2023?

De Cult Beauty advent calendar 2023 is te koop voor de prijs van 275 euro. Dat terwijl de waarde van de adventskalender vele malen hoger ligt. Zo is de waarde liefst 1.100 euro.

Kun je bij Cult Beauty kopen vanuit Nederland?

Ja, ook vanuit Nederland kun je bestellen bij Cult Beauty. Houd er wel rekening mee dat er verzendkosten bij komen. Standard Delivery kost 5,95 euro en brengt je pakketje binnen 2 tot 8 werkdagen thuis. Deze verzendmethode is vanaf 29 euro gratis. Ook is er priority delivery van 18 euro. Hiermee komt je pakket binnen 2 werkdagen aan. Deze verzendmethode is gratis bij een bestelling vanaf 180 euro.