Space NK adventskalender 2022

Maak kennis met de Space NK adventskalender 2022. Deze adventskalender is ieder jaar op rij uitverkocht en dat is zeker niet zonder reden. De producten uit deze beauty adventskalender wil je namelijk niet missen. Aan vullertjes doet Space NK niet. Je kunt met deze adventskalender van Space NK dan ook rekenen op 25 absolute topproducten die met veel zorg zijn uitgekozen door het team van Space NK.

De Space NK adventskalender 2022 is er dan ook een waarbij je waar voor je geld krijgt. Je bestelt hem eenvoudig online voor de prijs van 245 euro. De inhoud heeft ondertussen een waarde van maar liefst 880 euro! Je bestelt deze adventskalender online op de officiële website van Space NK. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over deze Space NK adventskalender 2022.

Bekijk de Space NK adventkalender op Space NK

Hoe ziet de Space NK adventskalender eruit?

Het design van de Space NK adventskalender 2022 is prachtig. Het Britse bedrijf heeft gekozen voor de kleur donkerrood met op de voorkant in de vorm van een kerstboom de tekst: ‘Beauty’. De magie begint echter pas echt zodra je de kalender als een boek openklapt. Meteen komen er 24 doosjes tevoorschijn in verschillende kleuren en maten.

Voor 1 december ga je op zoek naar het doosje met cijfer 1. Dit herhaal je ook de 24 opvolgende dagen. Dat betekent dat deze adventskalender liefst 25 cadeautjes bevat. Dat is er één meer dan de meeste adventskalenders. Met deze aftelkalender haal je dan ook op eerste kerstdag de laatste verrassing tevoorschijn.

Adventskalender Space NK
Adventskalender Space NK

Wat zit er in de adventskalender van Space NK?

Space NK heeft alles in het werk gesteld om zijn beauty adventskalender te vullen met de allerbeste producten. Tussen de 25 producten zul je dan ook absoluut geen opvul producten vinden. Wat mag je dan wel verwachten van deze exclusieve beauty adventskalender? Producten van topmerken als La Mer, Olaplex, Rose Inc, Sunday Riley, Charlotte Tilbury en Drunk Elephant.

Duidelijk is dan ook dat deze adventskalender gevuld is met de allerbeste beautyproducten. Het is dan ook een leuke manier om meer te weten te komen over een aantal vooraanstaande merken op het gebied van beauty. Zo vind je in de adventskalender onder meer de Matte Revolution Lipstick in Pillow Talk van Charlotte Tilbury, de Voyage Body Wash van Space NK, de No. 3 Hair Perfector van Olaplex en de Hyaluronic Serum van Dr. Barbara Sturm. Een overzicht van de Space NK adventskalender 2022 inhoud:

  • 25 producten van absolute topmerken. Denk daarbij aan merken als The Ordinary, Jo Loves, Dr. Barbara Sturm, Paula’s Choice, Olaplex, Drunk Elephant en nog veel meer.
  • Met overheerlijke verzorgingsproducten om er met Kerstmis op je best uit te zien.
  • Nu te koop voor de prijs van 245 euro, terwijl de inhoud een waarde heeft van maar liefst 800 euro!
Space NK adventskalender inhoud
Space NK adventskalender inhoud

Space NK adventskalender kopen

De Space NK adventskalender is in Nederland niet in de winkel te koop. Niet getreurd, want je bestelt deze adventskalender voor vrouwen wel eenvoudig online. Je bestelt deze exclusieve beauty adventskalender op de officiële website van Space NK. De adventskalender wordt daar verkocht voor 245 euro, terwijl de inhoud een waarde heeft van meer dan 800 euro.

Goed nieuws is dat de adventskalender ook nog eens gratis bij je thuis wordt bezorgd. Wacht echter niet te lang met bestellen, want mede door zijn interessante inhoud duurt het niet lang tot we deze adventskalender volledig uitverkocht verwachten. Ga jij dit jaar voor de Space NK adventskalender 2022?

Bekijk de Space NK adventkalender op Space NK

Meestgestelde vragen over de Space NK adventskalender 2022

Wanneer is de Space NK adventskalender 2022 te koop?

De Space NK adventskalender 2022 is op 21 september in de verkoop gegaan.

Wordt de adventskalender Space NK naar Nederland verstuurd?

Ja, de adventskalender Space NK wordt ook naar Nederland verstuurd. Hiervoor worden geen bezorgkosten gerekend.

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!