Bier adventskalender

Bier adventskalender 2022Bier adventskalender 2022 kopen? Wil jij dit jaar op een speciale manier aftellen naar de feestdagen? Dan raden wij je absoluut een adventskalender bier 2022 aan. De bier adventskalenders zijn doorgaans gevuld met 24 biertjes. Daarbij worden vaak 24 verschillende speciaalbiertjes uitgekozen. Bij de duurdere speciaal bier adventskalender worden deze biertjes zelfs speciaal voor de adventskalenders gebrouwen. Het is dan ook meteen een leuke manier om met verschillende smaken kennis te maken en nieuwe favorieten te leren kennen. De laatste jaren hebben we gemerkt dat bier adventskalenders het ontzettend goed doen. Vooral mannen tellen graag met een bier adventskalender af naar de feestdagen, maar ook onder vrouwen vallen deze kalenders steeds meer in de smaak. Op deze pagina vind je een overzicht van de bier adventskalender 2022.

Adventskalender bier 2022

Beste bier adventskalender 2022

Je vraagt je misschien af wat de beste bier adventskalender 2022 is. Een antwoord op die vraag is moeilijk te geven. Uiteindelijk bepaal jij tenslotte zelf welke bier adventskalender het beste in jouw straatje past. Om je een handje te helpen, is het handig om te weten welke verschillen bier adventskalenders je in 2022 kunt verwachten. De verschillende soorten adventskalender bier 2022 op een rijtje:

  • Adventskalender met bier voor beginners. Deze adventskalender beer is met name onder de vrouwen erg populair. Ze bevatten namelijk speciaalbier met wat subtielere smaken. Denk daarbij aan Tripel, Blond en Witbier voor de adventskalender speciaal bier. Er is zelfs een speciale Blond bier adventskalender.
  • Bier adventskalender met uitgesproken smaken. Drink jij regelmatig een biertje en vind je het leuk om nieuwe, uitgesproken smaken uit te proberen? Dan kom je al snel terecht in deze categorie. In deze adventskalenders vind je al gauw de speciaalbieren met een wat zwaardere smaak.
  • Craft bier adventskalender. Een adventskalender is voor kleine bierbrouwerijen een ideale gelegenheid om het grote publiek kennis te laten maken met verschillende smaken. De craft bier adventskalenders zijn dan ook jaarlijks erg populair. Denk bijvoorbeeld aan de Craft bier adventskalender van Craft Only waarbij je kunt rekenen op 24 unieke ambachtelijke bier van Nederlandse craft brouwerijen.
  • Adventskalender alcoholvrij bier. Tot slot is er ook erg veel vraag naar een adventskalender alcoholvrij bier. Nu steeds meer brouwerijen ook alcoholvrij bier lanceren, kan een adventskalender niet ontbreken. Deze adventskalenders zijn in Nederland echter zeer beperkt verkrijgbaar.

Adventskalender met bier kopen

Wil jij dit jaar met een bier adventskalender aftellen naar de feestdagen? Dan doe je er goed aan om niet te lang te wachten met het bestellen. De laatste jaren hebben we gemerkt dat de kalenders online binnen no time uitverkocht raken. Niet vreemd, want vaak zijn de adventskalenders goedkoper dan wanneer je 24 speciaalbiertjes los koopt. Daarnaast krijg je hem ook nog eens thuisbezorgd. Kies jij voor de bier adventskalender 2022?

Veelgestelde vragen over de bier adventskalender

Hoe werkt een bier adventskalender?

Een bier adventskalender is een leuke kalender om mee af te tellen naar de feestdagen, maar hoe werkt een bier advent kalender precies? Met een bier adventskalender start je op 1 december 2022 met het openen van een vakje. Achter dat vakje vind je speciaalbier. Vanaf de eerste dag van december open je iedere dag een nieuw vakje tot je op kerstavond het laatste biertje tevoorschijn haalt. Je kunt vervolgens zelf bepalen of je iedere dag een nieuw biertje uitprobeert of dat je na 24 dagen een leuke bierproeverij houdt met je vrienden.

Wat is de inhoud van een speciaalbier adventskalender 2022?

De makers van de bier adventskalenders doen ieder jaar hun uiterste best om de kalenders rijk te vullen. Zo wordt er lang nagedacht over waarmee de speciaalbier adventskalender gevuld wordt. Voor de kalenders worden vaak biertjes uit verschillende landen gehaald. Daarnaast worden al deze biertjes ook nog eens uitgelicht. Dat gebeurt soms door een QR code toe te voegen en soms door gewoon een papiertje in de doos met informatie over de inhoud. Door een inhoud met veel verschillende biertjes is een bier adventskalender een leuke gelegenheid om kennis te maken met verschillende smaken. In het geval van de Beer in a Box bier kalenders kun je zelfs rekenen op exclusief gebrouwen biertjes.

Wat kost een adventskalender 2022 bier?

Hoe duur een adventskalender met bier is, is afhankelijk van voor welke kalender je kiest. De goedkoopste bier adventskalender gaat over de toonbank voor zo’n 50 euro. Daarnaast zijn er ook wat meer exclusievere adventskalenders. De prijzen variëren dan tussen de 50 tot en met 125 euro. Het verschil in prijzen is makkelijk te verklaren. Sommige bier adventskalenders bevatten namelijk slechts biertjes die voor de brouwer van de kalender gebrouwen zijn. Daarnaast heb je natuurlijk ook de wat meer reguliere adventskalenders met bier dat wat vaker voorkomt.

Is er ook een bier adventskalender aanbieding?

We hebben goed nieuws voor je. Ja, bier adventskalenders zijn soms te koop in de aanbieding. Hier zul je echter wel snel bij aanwezig moeten zijn, want de aanbiedingen duren nooit lang. Via de pagina adventskalender sale mis je geen enkele aanbieding meer.

Bestaat er ook een goedkope bier adventskalender?

Zeker, voor een beer adventskalender hoef je niet meteen diep in de buidel te tasten. Zo presenteerde ALDI al eens zijn eigen bier adventskalender. Die scoor je voor nog geen 40 euro en bestaat uit 24 verschillende biertjes.