Aldi bier adventskalender 2023

Een Aldi bier adventskalender 2023? In navolging van de succesvolle Aldi wijn adventskalender, kiest de Duitse winkelketen er dit jaar ook weer voor om een bier adventskalender uit te brengen. Wat betreft design past de Aldi bieradventskalender goed bij de wijn adventskalender. De keten heeft tenslotte in beide gevallen gekozen voor een rechthoekige doos. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over de Aldi bier adventskalender 2023.

Bekijk het adventskalender assortiment op bol.com*

Aldi bier adventskalender 2023

De Aldi bier adventskalender is nog niet verschenen, maar we kunnen al wel vast speculeren. Het zal het tweede jaar zijn waarin de supermarktketen een adventskalender met biertjes uitbrengt. Aldi zal er dit jaar opnieuw voor kiezen om een aantal verrassende biertjes te verstoppen in een bieradventskalender. De bier adventskalender van Aldi wordt vanaf medio november verwacht voor de prijs van 39,99 euro. Zodra we hier meer over weten lees je er alles over op de website. Voor het design gaat Aldi vermoedelijk weer voor een vierkante doos met daarop een kerstelijk design. De doos heeft veel weg van een bierkrat waarbij je bovenop 24 cijfertjes tegenkomt. Daarachter vind je de biertjes.

Wie nu verwacht dat de Aldi bier adventskalender volledig gevuld is met Schultenbräu komt bedrogen uit. In de adventskalender vind je biertjes van onder meer Bavaria, Steenbrugge, Brewdog en Magners. De Aldi adventskalender bier is dan ook een leuke manier om kennis te maken met verschillende smaken die je misschien nog nooit geproefd hebt.

  • Aldi bier adventskalender met 24 verschillende biertjes
  • Betaalbare bier adventskalender voor de prijs van 39,99 euro
  • Beschikbaar vanaf 14 november

Bier adventskalender Aldi kopen

De bier adventskalender Aldi 2023 niet missen? Wees er dan snel bij. Zoals we al verwachtten ligt de kalender medio november in de schappen, net als vorig jaar. Opnieuw heeft Aldi gekozen voor de schappelijke prijs van 39,99 euro. Dit betekent wel dat het niet lang duurt tot deze kalender volledig is uitverkocht. Ben je er toch niet in geslaagd om de bier adventskalender in huis te halen, of bestel je er liever één waar je gewoon voor thuis kunt blijven? Bekijk dan ook eens de Beerwulf bier adventskalender of de Brewdog adventskalender. Ga jij dit jaar voor deze bier adventskalender 2023 Aldi?

Bekijk het adventskalender assortiment op bol.com*