Beerwulf adventskalender 2023

Op zoek naar de Beerwulf adventskalender 2023? Zoek niet verder! De adventskalender Beerwulf van dit jaar is bekendgemaakt en is het een bijzondere geworden. Dit jaar is namelijk niet alleen aandacht besteed aan de inhoud, maar is ook het design onder handen genomen. Zo misstaat hij dit jaar absoluut niet onder de kerstboom.

Daarnaast hebben we nog meer goed nieuws, want je bestelt de nieuwe bier adventskalender van Beerwulf nu al via de officiële website van Beerwulf. Wil jij met deze Beerwulf kalender aftellen naar advent? Wees er dan snel bij. De afgelopen jaren is gebleken dat de kalender zó populair is, dat hij over de toonbank vliegt. Mede door zijn prijs van €89,95 euro is dit een perfecte adventskalender om cadeau te krijgen en cadeau te geven aan een echte bier liefhebber. Wie laat jij dit jaar genieten van de Beerwulf adventskalender 2023?

Bier kalender

Beerwulf is ieder jaar weer van de partij met een gloednieuwe bier adventskalender. Ook dit jaar laat de webshop ons niet in de steek en kunnen we weer aan de slag met het aftellen met 24 overheerlijke biertjes. De Beerwulf bier adventskalender 2023 is doorgaans een groot succes en ook dit jaar verwachten we niet anders. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat Beerwulf kiest voor 24 speciaalbieren van 24 verschillende brouwerijen.

Op die manier tel je niet alleen op een leuke manier af naar de feestdagen, maar kun je ook nog eens kennismaken met nieuwe biersmaken waar je zelf nooit over na had gedacht. Ken jij iemand die graag een biertje achterover slaat? Wacht dan niet langer en maak hem of haar blij met deze exclusieve aftelkalender met 24 unieke speciaalbieren.

Adventskalender Beerwulf

Beerwulf adventskalender 2023 inhoud

De inhoud van de Beerwulf bier adventskalender 2023 wordt strik geheim gehouden. Beerwulf doet er ieder jaar alles aan om de inhoud niet uit te laten lekken. Op die manier is de ontdekkingstocht van de adventskalender toch net een tikkeltje leuker. Wel staat de pagina voor de kalender inmiddels online en kun je de adventskalender alvast bestellen.

In de beginjaren besloot Beerwulf één exclusief biertje in zijn adventskalender te stoppen. Eerder was dat al eens het biertje Gin Trinitas Tripel van Jopen Brouwerij. De laatste jaren pakt Beerwulf het veel grotser aan. Het bedrijf heeft te horen gekregen dat liefhebbers meer exclusieve bieren willen ontvangen. Het resultaat is een bier adventskalender geworden met naast klassiekers ook veel nieuwe en exclusief voor de Beerwulf adventskalender gebrouwen bieren. De experts hebben er dan ook alles aan gedaan om de beste bier samenstelling te maken voor de kalender. Zo vind je in de kalender veertien blikjes en tien flesjes terug met merken als Lowlander, Sierra Nevada en De Eeuwige Jeugd.

  • Gevuld met een aantal exclusieve bieren die alleen voor deze adventskalender zijn gebrouwen!
  • Inclusief een aantal klassiekers die je niet wilt missen.
  • Een leuke manier om kennis te maken met verschillende bieren.
Beerwulf adventskalender 2023 inhoud

Aftellen naar Kerstmis

Wil jij dit jaar op een leuke manier aftellen naar Kerstmis? Denk dan eens aan de bier kalender van Beerwulf. Deze adventskalenders zijn erg populair onder zowel mannen als vrouwen. Hiermee begin je op 1 december met het openen van een vakje en haal je jouw eerste biertje tevoorschijn. Daarna volgt iedere dag een nieuw biertje en het leuke daaraan is dat je niet één keer hetzelfde biertje zult treffen.

Een andere leuke toevoeging aan de Beerwulf adventskalender 2023 is dat Beerwulf rondom de adventskalender via zijn social media-accounts video's deelt van de brouwers, foodpairing tips meegeeft en zelfs prijsvragen houdt rondom de kalender. Daarnaast is het design dit jaar prachtig. Beerwulf heeft afscheid genomen van de saaie doos. In plaats daarvan zien we nu een winters landschap met kerstbomen en sneeuwpoppen. Ook het grote logo van Beerwulf valt meteen op. Door het nieuwe design is deze bier adventskalender meteen leuke kerstdecoratie.

Adventskalender Beerwulf 2023 kopen?

De Beerwulf bier adventskalender 2023 kopen? De kalender is vanaf nu officieel te koop. De prijs bedraagt dit jaar 89,95 euro.  Voor dat bedrag krijg je jouw exemplaar gratis thuisbezorgd. Wij verwachten dat de kalender dit jaar opnieuw over de toonbank vliegt. Wacht dan ook niet te lang om jouw eigen bierproeverij in huis te halen of koop hem als cadeau. De kalenders worden vanaf begin november geleverd. Voor wie koop jij de Beerwulf bier adventskalender 2023?

Waarom bestellen bij Beerwulf?

  • Met de bier adventskalender 2023 Beerwulf ontdek je nieuwe bieren van verschillende brouwerijen
  • Dit jaar bevat de adventskalender verschillende exclusieve biertjes die alleen voor deze kalender zijn gebrouwen!
  • De bier adventskalender wordt gratis bij je thuisbezorgd
  • Origineel (Sinterklaas) cadeau

Review Beerwulf bier adventskalender

Wat vinden wij nou eigenlijk van de Beerwulf bier adventskalender? De Beerwulf adventskalender is een van de bier adventskalenders die al langere tijd op de markt is. Het bedrijf heeft zijn adventskalender de laatste jaren flink door ontwikkeld en dat is ook goed terug te zien. Zo is het wat ons betreft een goede keuze geweest dat Beerwulf nu ook steeds vaker kiest voor exclusieve bieren. Zo heb je toch het idee dat de adventskalender van Beerwulf iets extra's te bieden heeft.

Daarnaast heeft Beerwulf ook goede zaken gedaan door de doos onder handen te nemen. Zo is de doos nu gewoon een leuke toevoeging aan de kerstdecoratie. Wel vinden we het jammer dat het bedrijf gekozen heeft voor dezelfde doos als vorig jaar. De inhoud is echter wél anders. Tot slot is de Beerwulf adventskalender 2023 ook een zeer betaalbare bier adventskalender. Wat ons betreft behoort hij dan ook tot de favorieten voor 2023.

Beerwulf bier adventskalender review

Veelgestelde vragen over de Beerwulf adventskalender 2023

De Beerwulf adventskalender 2023 werd halverwege september gepresenteerd en is sindsdien online te bestellen via de website van Beerwulf.

De Beerwulf adventskalenders worden rond begin november uitgeleverd. Zo heb je hem ruimschoots op tijd in huis om vanaf 1 december af te tellen naar Kerstmis.

De adventskalender Beerwulf is gevuld met zowel exclusieve biertjes als een aantal klassiekers. De precieze inhoud is nog even geheim.