Top 7 bier adventskalenders

Met onze Top 10 bier adventskalenders heb jij altijd lekkere versnaperingen in huis. Verwen jezelf of verras een geliefde met een selectie aan smaken. Deze feestelijke kalenders zijn gevuld met zorgvuldig geselecteerde bieren van topkwaliteit. Ze komen zowel van bekende brouwerijen als van ambachtelijke, kleinere bierbrouwers.

Beste bier adventskalenders 2023

Hierdoor kunnen we verschillende smaken proberen, van klassieke pilsners tot heerlijke ales. Of je nu een bierliefhebber bent of op zoek bent naar een uniek cadeau, deze bier adventskalenders zijn perfect om te genieten. In onze lijst hebben we de beste bier adventskalenders voor je op een rijtje gezet, zodat jij makkelijker een top keuze kunt maken.

7x Beste bier adventskalender

Bier adventskalenders zijn een populaire keuze als adventskalender voor mannen. Vaak is het voor hen moeilijk om een leuke aftelkalender te vinden, maar drank adventskalenders vallen bijna altijd in de smaak. Om je een handje te helpen, hebben wij onze favorieten op een rijtje gezet. Of je nu op zoek bent naar een advents bierkalender met IPA, blond, tripel of barrel aged, in deze lijst kom je het allemaal tegen. Hieronder vind je de 7 beste bier adventskalenders voor 2023.

Beerwulf adventskalender 2022

Beerwulf

Dit jaar is de Beerwulf adventskalender onze favoriete bier adventskalender. Deze kalender is gevuld met 24 exclusieve bieren.

Beer in a Box adventkalender

Beer in a Box

Beer in a Box lanceert ieder jaar twee adventskalenders, waardoor er voor ieder wat wils is. Deze kalenders zijn van topkwaliteit.

Craft Only adventskalender 2023

Craft Only

De top drie wordt gesloten door de adventskalender van Craft Only gevuld met 24 verschillende biertjes.

Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Beste bier adventskalenders 2023

  #1 Beerwulf adventskalender

  De Beerwulf adventskalender is dit jaar onze favoriet als het gaat om de allerbeste bier adventskalender. De makers van de aftelkalender doen er ieder jaar alles aan om de beste bieren te verzamelen. Deze 24 bieren worden vervolgens in doos verstopt met daarop een prachtig kerstig design. Het leukste aan de adventskalender van Beerwulf is dat gekozen is voor veel verschillende stijlen bier. Daarbij vind je ook een aantal exclusieve bieren terug. Daardoor kun je op een leuke manier kennis maken met nieuwe én exclusieve bieren. Deze kalender kost 79,99 en bestel je via Beerwulf.

  #2 Beer in a Box

  Beer in a Box verkocht in 2021 voor het eerst een adventskalender en sindsdien zijn we verliefd. Jaarlijks brengt het bedrijf twee verschillende adventskalenders uit. Er is een toegankelijke editie met daarin de wat meer toegankelijke bieren zoals Blond, Tripel en Witbier van 24 verschillende brouwerijen. De tweede variant is een exclusieve editie met daarin 25 exclusieve bieren van 24 verschillende brouwerijen. De bieren in deze kalender zijn exclusief gebrouwen voor de kalender. Gegarandeerd nieuwe smaken dus! Bestellen kan via Beer in a Box.

  #3 Craft Only

  Craft Only brengt dit jaar maar liefst twee bier adventskalenders uit. Liefhebbers kunnen kiezen tussen Merry Beermas en Beer Adventure. Het grote verschil is het design van de doos. De Beer Adventure kalender heeft een extra spelelement waarbij je ieder biertje moet zoeken alsof je een soort escape game speelt. Wat bij beide kalenders hetzelfde is, is dat je in beide gevallen heerlijke craftbieren uit Nederland, België en Duitsland tegenkomt. Een leuke manier om nieuwe bieren en nieuwe brouwers te ontdekken. Te bestellen via Craft Only*.

  #4 Beer Journey bier adventskalender

  Op zoek naar een goedkope bier adventskalender? Ook die vind je natuurlijk in onze lijst met beste bier adventskalenders van 2023. Deze aftelkalender van Beer Journey bevat vooral de wat meer bekendere biermerken. Denk aan Hertog Jan, Leffe, Goose Island, Stella Artois en Ginette. Naast dat je 20 speciaalbieren in de kalender tegenkomt, is hij ook gevuld met vier gadgets. Je bestelt deze speciale bier adventskalender eenvoudig online via bol.com*.

  ALDI bier adventskalender 2022

  #5 Aldi bier

  We weten nog niet precies hoe hij eruit gaat zien, maar ook Aldi is dit jaar natuurlijk weer van de partij met zijn goedkope bier adventskalender. Deze bier adventskalender behoort ieder jaar tot onze favorieten, omdat hij goed betaalbaar is en je toch kennismaakt met een aantal nieuwe smaken. De kalender bevatte vorig jaar onder meer bier van Bavaria, Steenbrugge, Brewdog en Magners. Je hoeft dan ook niet te vrezen voor een kalender met 24 flesjes Schultenbräu. Wees er echter wel snel bij, want deze Aldi bier adventskalender is jaarlijks razendsnel uitverkocht. We verwachten hem dit jaar rond november in de winkels.

  #6 Brewdog adventskalender

  #7 Drankuwel adventskalender