Beer Journey adventskalender 2022

Dit is de Beer Journey adventskalender 2022. Het is de perfecte adventskalender voor wie dol is op bier. De kalender is namelijk gevuld met 20 verschillende biertjes en 4 gadgets die je als bierliefhebber niet wilt missen. Het is dan ook een bier adventskalender die we je niet willen onthouden.

Het leuke aan deze aftelkalender is dat de biertjes verstopt zitten in een prachtige gekleurde doos. De kalender bevat verschillende biertjes van onder meer Goose Island, Ginette en Birra Del Borgo. Daarnaast vind je ook merken als Hertog Jan, Leffe en Stella Artois terug. We vertellen je graag alles over deze Beer Journey adventskalender 2022.

Bekijk de adventskalender op bol.com*

Hoe werkt de Beer Journey adventskalender 2022?

Aftellen met de Beer Journey adventskalender 2022 is uiterst eenvoudig. Je start op 1 december met aftellen naar Kerstmis. Dat betekent dat je vanaf de eerste dag van december tot en met 24 december (kerstavond) iedere dag een vakje opent. Achter dat vakje vind je of een biertje of een gadget die je niet wil missen.

Voor deze Beer Journey adventskalender is ervoor gekozen om de volgorde van de bieren voor iedereen gelijk te houden. Daardoor is het erg leuk om samen met jouw vrienden, familie of collega’s dezelfde kalender te halen. Zo haal je allemaal iedere dag hetzelfde biertje tevoorschijn en kun je dus ook samen oordelen over de smaak. Of je kunt er natuurlijk voor kiezen om alle biertjes te verzamelen om met Kerstmis of daarna een proeverij te houden met jouw vrienden of familie.

Adventskalender Beer Journey
Adventskalender Beer Journey

Hoe ziet de adventskalender Beer Journey eruit?

Voor de Beer Journey adventskalender 2022 ziet er dit jaar prachtig uit. In dit artikel vind je verschillende foto’s waarop vooral de buitenkant van de doos op terug te vinden is. Zo is gekozen voor een kleurrijke doos met daarop verschillende kleurrijke afbeeldingen over bier. Bovenop de doos vind je de cijfers 1 tot en met 24 terug. De doos heeft een afmeting van 49.5 x 32.8 x 25 centimeter. Door hem nu te bestellen, krijg je hem gratis thuisbezorgd.

Welke bieren zitten er in de Beer Journey adventskalender?

In de kalender van Beer Journey zitten 20 speciaalbieren en 4 gadgets verstopt. Het gaat om in totaal zeventien verschillende biersoorten met bieren van de allerbeste internationale merken. Tot de merken in de kalender behoren onder meer Goose Island, Stella Artois, Leffe, Hertog Jan, Hoegaarden, Corona en nog veel meer.

Daarnaast zijn er ook vier gadgets toegevoegd waar je als bierliefhebber gelukkig van wordt. Zo tref je in de kalender als extra verrassingen een Stella Artois glas, een Goose Island glas, een bieropener en een Leffe Chutney. Een leuk extraatje is dat je achter ieder deurtje ook handige tips vindt over de drinktemperatuur en wat je lekker kunt eten bij je biertje.

  • De Beer Journey adventskalender is gevuld met twintig verschillende speciaalbieren en vier gadgets.
  • Tot de merken in deze bier kalender behoren onder meer Goose Island, Stella Artois, Leffe en Corona.
  • Tot de gadgets in deze aftelkalender behoren onder meer bierglazen, een bieropener en een speciale Leffe Chutney.
Beer Journey adventskalender inhoud
Beer Journey adventskalender inhoud

Verken de smaken met de vernieuwde Beer Experience Adventskalender!

De Beer Journey adventskalender is in verschillende opzichten anders dan de kalender van vorig jaar. Zo heeft deze kalender om mee af te tellen naar Kerstmis zelfs een andere naam gekregen. Vorig jaar heette hij namelijk nog Beer Experience. Ook het design is flink onder handen genomen. Daarnaast is het nieuw dat je dit jaar niet alleen speciaalbieren treft in de adventkalender, maar ook gadgets zoals bierglazen. Daarmee is het een goed alternatief voor bijvoorbeeld de Beerwulf adventskalender, Beer in a Box adventskalender of de Craft Only adventskalender.

Bekijk de adventskalender op bol.com*

Veelgestelde vragen

Wat kost de Beer Journey adventskalender?

Je koopt de Beer Journey adventskalender dit jaar onder meer via bol.com. Wie de kalender daar bestelt, krijgt hem gratis thuisbezorgd.

Voor wie is de adventskalender geschikt?

Deze aftelkalender voor Kerstmis is perfect voor wie 18 jaar en ouder is en wie dol is op bier. Het is een leuke manier om kennis te maken met verschillende bieren die te koop zijn.