KoRo adventskalenders 2022

Dit jaar maken we kennis met de KoRo adventskalender 2022. KoRo staat bekend als een online shop voor gezonde voeding. Dit jaar heeft het bedrijf ervoor gekozen om zijn gezonde voeding ook om te zetten in maar liefst vijf adventskalenders. Deze aftelkalenders voor Kerstmis wil je dan ook niet missen in de categorie adventskalender eten. Het is tenslotte een leuke en gezonde manier om af te tellen naar de feestdagen. Voor welke van de vijf KoRo adventskalenders kies jij?

KoRo adventskalender 2022

De keuze van KoRo bestaat dit jaar uit: Vegan, Energy Ball, Classic, Fruit en Noten. Naast dat je met deze kalenders op een gezonde manier aftelt naar Kerstmis, is het ook een leuke manier om kennis te maken met de producten van KoRo. Denk bijvoorbeeld aan de speciale Energy Balls of de fruit kalender met fruitrepen en gedroogd fruit. Tel jij dit jaar af met een KoRo adventskalender 2022?

KoRo adventskalender 2022

KoRo heeft dit jaar voor ieder wat wils in zijn assortiment. Met zijn verschillende keuzes heeft het rekening gehouden met een ieder. Zo zijn de aftelkalenders geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en zowel vrouwen als mannen. In dit artikel kom je alles te weten over de KoRo adventskalender 2022. Zo nemen we je mee naar de prijzen, de onderlinge verschillen en de inhoud van de kalenders. Je kunt kiezen uit de volgende KoRo adventskalenders 2022:

KoRo vegan adventskalender

KoRo Vegan adventskalenderWe trappen af met de KoRo Vegan adventskalender 2022. Hiervoor heeft KoRo gekozen voor een uniek design. Zo poseert op de voorkant van de doos een grote, stoere, gespierde kerstman. Buiten het ontwerp waar we heerlijk om kunnen lachen, is natuurlijk de inhoud het allerbelangrijkste. Voor deze kalender is niet gekozen voor chocolade, thee of beauty, maar voor iedere dag een heerlijke puur veganistisch hapje inclusief nuttige woorden over de veganistische levensstijl in de talen Duits, Frans, Italiaans en Engels.

Alhoewel KoRo de complete inhoud van zijn veganistische adventskalender nog geheimhoudt, kunnen we rekenen op chocolade, nootachtige, fruitige en zoute verrassingen. Alles om als veganist heerlijk te kunnen aftellen naar Kerstmis. Je bestelt de KoRo vegan adventskalender 2022 exclusief online via de officiële website van KoRo voor de prijs van 59,50 euro. Wees er wel snel bij, want OP=OP.

 • De KoRo vegan adventskalender verrast je met zoete snacks, fruitige en knapperige versnaperingen, hartige hapjes en producten om mee te koken. Het is dan ook een leuke manier om kennis te maken met het assortiment van KoRo.
 • Voorzien van een typisch KoRo-ontwerp waarbij we aan ijzersterke kerstman begroeten op de voorkant van de doos.
 • Scoor deze KoRo adventskalender nu voor maar 59,50 euro!

KoRo Energy Ball

Energy Ball adventskalender KoRoEen andere favoriet van KoRo is deze Energy Ball adventskalender. Deze kerstkalender is volledig gevuld met de overheerlijke Energy Balls van het bedrijf. Hij bevat dan ook een aantal populaire bestsellers en heerlijke nieuwe creaties. Ben jij groot fan van de energy balls van KoRo of heb je ze juist nog nooit gehad? Dan is deze kalender een absolute aanrader om je liefde ervoor te ontdekken. De kalender, met wederom een nogal bijzonder design, bevat in totaal 24 verschillende smaken Energy Balls.

Nieuwsgierig geworden naar de inhoud? Daar kunnen we ook alvast iets over verklappen. Zo is gekozen voor een combinatie van nootachtig, fruitig, zout en zoet tot pittig-chocoladeachtig. KoRo verklapt zelfs al dat een of twee met chocolade bedekt zijn. Tel jij dit jaar met de overheerlijke Bliss Balls van KoRo af naar Kerstmis? Bestellen kan via KoRo.

 • Maak kennis met liefst 24 verschillende smaken Bliss Bals in deze Energy Ball adventskalender.
 • Een leuke en betaalbare manier om af te tellen naar Kerstmis en kennis te maken met bijzondere smaken.
 • Scoor hem nu voor de prijs van 39,50 euro.

Classic

Adventskalender KoRo 2022 ClassicDe derde adventskalender KoRo is een echte klassieker. Deze classic adventskalender staat ook wel bekend als dé snack adventskalender van 2022. De kalender beschikt over een zeer gevarieerde inhoud aan zoete hapjes. KoRo verklapt dan ook alvast dat het onder meer chocoladeachtige, nootachtige en eiwitrijke repen en energieballen kunnen zijn. Ook vind je in de kalender zoute knabbels, gedroogde vruchten en ander lekkers terug. Daarnaast tref je één of twee producten aan om nog mee te koken.

Wat betreft deze kalender willen we ook wat aandacht besteden aan het prachtige design. De KoRo Classic adventskalender staat dit jaar namelijk in het teken van Berlijn. Je komt dan ook van alles te weten over de stad met tips over leuke bezienswaardigheden en kerstmarkten. Je bestelt de KoRo Classic adventskalender online bij KoRo voor de prijs van 59,50 euro.

 • Bestaat uit een zeer gevarieerde inhoud met chocolade, noten, fruit en zoute lekkernijen. Ook vind je producten terug om zelf nog heerlijk mee te koken.
 • De Classic adventskalender van KoRo staat dit jaar in het teken van Berlijn. Je komt dan ook van alles te weten over de stad.
 • Deze adventskalender is slechts in een gelimiteerde uitgave uitgebracht en koop je nu voor 59,50 euro.

Fruit KoRo adventskalender

KoRo Fruit adventskalenderBij een adventskalender wordt al vaak gedacht aan ongezonde snacks. Chocolade- en snoep adventskalenders zijn dan ook enorm populair. KoRo pakt het dit jaar anders aan met zijn fruit adventskalender en wij zijn er nu al fan van! In deze adventskalender tel je vanaf 1 december tot en met 24 december af naar heerlijke gedroogde vruchten en fruitrepen. Met maar liefst 24 veganistische fruittraktaties wordt het een uitdaging om niet alle vakjes in één keer te openen.

Daarnaast heeft KoRo ook rekening gehouden met het milieu. Deze kalender kun je namelijk eenvoudig upcyclen. Zo kun je de feestelijke motieven op de doosjes gebruiken voor je eigen kerstkaarten. Ook kun je ervoor kiezen om de kalender volgend jaar te hergebruiken of de dozen te gebruiken als cadeauverpakking. Deze fruit adventskalender van KoRo wordt verkocht voor 69,50 euro bij KoRo.

 • De KoRo fruit adventskalender is een gezonde adventskalender om mee af te tellen naar Kerstmis.
 • Gevuld met 24 veganistische fruittraktaties met daarbij gedroogde vruchten en fruitrepen.
 • De doos is eenvoudig te hergebruiken. Zo maak je er zelfs je eigen kerstkaarten mee!

Aftellen met noten

KoRo advnetskalender 2022 notenTot slot is deze KoRo noten adventskalender 2022 verschenen. Deze aftelkalender bevat 24 verschillende nootjes. Denk daarbij aan noten, notenmixen en notenrepen. Het is de perfecte adventskalender voor wie dol is op noten. Dit jaar bevat de kalender 24 pakketjes met notensmaak. Daarbij is een mix gemaakt van natuurlijke en gekruiden noten tot aan notenmixen, repen en noten met chocolade. Laten we eerlijk zijn: Dat is toch de droom van iedere noten liefhebber?

Extra leuk is dat voor deze kalender een soortgelijke doos is gebruikt als de Fruit adventskalender. Ook deze doos kun je volledog hergebruiken. Zo maak je er je eigen kerstkaarten of decoratieve labels mee. Je bestelt de KoRo noten adventskalender voor 64,50 euro bij KoRo.

 • De KoRo noten adventskalender bevat in totaal 24 verschillende noten met onder meer notenmixen en notenrepen.
 • Het ideale cadeau voor wie dol is op noten.
 • Deze adventskalender noten is nu te koop voor de prijs van 64,50 euro.

Inhoud KoRo adventskalenders 2022

Vegan

KoRo Vegan

 • De KoRo veganistische adventskalender 2022
 • Zorgvuldig geselecteerde snack met chocolade, nootachtige, fruitige en zoute verrassingen.
 • Met grappig design van een zeer stoere kerstman.
 • Nu voor €59,50
Energy Ball

Energy Ball

 • De Energy Ball adventskalender 2022 met Bliss Balls
 • Met populaire bestsellers en heerlijke nieuwe creaties
 • Met smaken als nootachtig, fruitig, zout en zoet tot pittig-chocoladeachtig.
 • Nu voor €39,50
Classic

Classic adventskalender

 • Classic adventskalender met snacks
 • Met een gevarieerde inhoud zoals chocolade, noten, fruit en zoute lekkernijen.
 • Met een exclusief Berlijn design met bezienswaardigheden.
 • Nu voor €59,50
Fruit

Fruit

 • De fruit adventskalender bevat 24 veganistische fruittraktaties.
 • Tot de fruittraktaties behoren onder meer gedroogde vruchten en fruitrepen.
 • Met upcycling optie: Hergebruik jouw doos voor kerstkaartjes.
 • Nu voor €69,50
Noten

Noten

 • De noten adventskalender bevat 24 verschillende soorten nootjes met noten, notenmixen en notenrepen.
 • Aftellen van 1 december naar Kerstmis met iedere dag andere nootjes.
 • De doos is her te gebruiken voor onder meer kerstkaartjes.
 • Nu voor €64,50

KoRo adventskalender 2022 kopen

KoRo adventskalenders 2022De KoRo adventskalenders 2022 zijn nu te koop. Wacht echter niet te lang met bestellen, want OP=OP. Dit jaar kun je kiezen uit maar liefst vijf verschillende varianten: Vegan, Energy Ball, Classic, Fruit en Noten. Welke is jouw favoriet? De prijzen variëren tussen de 39,50 euro en 69,50 euro. De kerstkalenders worden vanaf eind oktober uitgeleverd. Bestellen van de adventskalenders doe je nu via KoRo.

Veelgestelde vragen over de KoRo adventskalender

De prijzen van de KoRo adventskalender 2022 kan nogal variëren. De goedkoopste scoor je voor 39,50 euro. De duurste kost 69,50 euro.

In 2022 kun je rekenen op vijf verschillende KoRo adventskalenders. Hat gaat om: Vegan, Energy Ball, Classic, Fruit en Noten.

De KoRo adventskalenders worden vanaf eind oktober uitgeleverd.

De verzendkosten van de KoRo adventskalender naar Nederland bedragen 5,90 euro.