Popcorn adventskalender

Popcorn adventskalender kopen? Tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken of er is wel een adventskalender van gemaakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kalender om mee af te tellen naar de feestdagen die zich volledig richt op popcorn. Handelshaus Huber-Koelle, dat onder meer bekend is van zijn Pringles adventskalender, is dit jaar ook op de markt gekomen met een variant voor Popcorn-liefhebbers. De kalender is per direct te koop bij Amazon*. Nog niet overtuigd? Dan is er ook een XL popcorn adventskalender verschenen. Ook deze bestel je via Amazon*.

Bekijk de Popcorn adventskalender op Amazon*

Popcorn adventskalender

Ben jij dol op popcorn en zou je de gepofte maïs graag eens in andere smaken proberen dan zout, zoet en zoet-zout? Dan hebben wij de perfecte adventskalender voor jou gevonden. Handelshaus Huber-Koelle lanceert ieder jaar verschillende eten adventskalenders en daartoe behoort dit jaar ook één die volledig draait om Popcorn. Het uiterlijk van deze kalender valt meteen op. Kerstkleuren hoef je niet te verwachten, maar in plaats daarvan krijg je een drukke adventskalender met cartoons en popcorn. Het belangrijkste is echter de inhoud en die is wat ons betreft absoluut indrukwekkend te noemen.

Houd jij ervan om verschillende smaken uit te proberen? Wacht dan niet langer en bestel deze Popcorn adventskalender. In totaal vind je 24 smaken in de doos. Denk daarbij aan zoet, zout, paprika, oter, zoet-zout, kaas, wasabi, karemel en nog heel veel andere. Met iedere dag een nieuwe smaak zal deze kalender in ieder geval niet saai worden. Maar wat wordt jouw absolute favoriet?

Popcorn adventskalender kopen

De Popcorn adventskalender van Handelshaus Huber-Koelle is te koop via de Duitse Amazon. Het ziet er niet naar uit dat hij nog naar de Nederlandse Amazon komt, maar dat maakt ook eigenlijk helemaal niet uit. Wie de kalender vandaag namelijk bestelt op Amazon.de, kan hem al razendsnel in huis verwachten. Daarbij betaal je slechts een klein bedrag aan verzendkosten. Nog niet helemaal overtuigd? Dan is er ook deze XL popcorn adventskalender op Amazon*. Kies jij dit jaar voor de Popcorn adventskalender?

Bekijk de Popcorn adventskalender op Amazon*

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!